Plus sto je bilo problema sa submit-om. Zavrsim hit posle 3 minuta a on bude submitovan posle skoro 50 minuta.
Ma sve sam blizi granici da ih oteram u tri lepe i da batalim sve ovo!
incomehomejob wrote:Izvini, nisam sigurna za ovo, ne znam da li oni dozvoljavaju screenshot-ove da se postuju. Molim da neko napise ko zna.
Ako dozvoljavaju, onda da nam postavis ovde, pa da zajedno vidimo kako da se zalimo.
savmi wrote:
Jedno pitanje za onaj "cowboy " test. Odavno ga nije bilo kod mene sve do danas.Ranije sam ga prijavljivao
zbog toga sto samo jedan deo recenice (poruke) je bio u navodnicima ,a ostalo nije.Sada (pre 6/7 meseci) to
pravilo je prosireno tako da moze da se proverava samo jedan deo recenice koji je u navodnicima ne vodeci
racuna o ostatku.Po ovome korak broj dva treba da bude "Da ".U zadnjem koraku pita dali adresa zavrsava na
" xxxxyzyyyz ". Adresa ima dva dela : " xxxxyzyyyz "- crni tekst i sivi tekst" aaaaaaaa ".Dali se sivi tekst
racuna kao zavrsetak adrese ili je to crni tekst?Po meni to je crni tekst.,ali?
janko990 wrote:Nole76 wrote:Kad ima dete na slici jel cekirate samo Below 15 ili stavljate i godine drugih osoba sa slike?
Desilo mi se jednom da imam decaka, i obelezio sam below 15, u sustini proverite u albumu malo je primera bilo da dete ima svoj fb profil, bar meni