Please wait...
HomeForumPosts by Nole76

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Nole76

Pitanja i saveti » Post #1531

Sat Jan 23, 2016 07:59 in Ex-Yugoslavia

majapile2000 wrote: Evo i slika da vidite...

Nisam pisala,pa sad sam bas pokusala da dodam i kad sam videla...reko ma vazi,paz' da ti ne dam 4 dolara a da prebacim 1

Nego reci mi molim te,kome treba dapisem? Eventualno ako imas njihov mail...ili sta god,nisam ja do sad imala ovakvih problema...il prosto nisam obracala paznju.

Pending ti pokazuje ukupnu sumu novca koji podizes sa sve provizijom. Znaci na ovih 199 ti je provizija oko 4 dolara sto znaci da bi dobila 195 dolara. Kada na to dodas jos 5 dobijes 200 dolara a provizija ti se poveca za samo desetak centi zato sto je mala suma dodata. Provizija ti je nekih 2% na celu sumu.

Rainforest - Obavezno pogledajte » Post #1

Fri Jan 22, 2016 02:32 in Ex-Yugoslavia

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #497

Wed Jan 20, 2016 05:26 in Ex-Yugoslavia

Ne savetujem nikome da vezuje PayPal ili bilo sta drugo za dinarski racun. Samo pogledajte kurs u banci i kurs u menjacnici. Razlika je ogromna.

Quality of Internet Connection » Post #1

Mon Jan 18, 2016 04:53 in General Talk

What is the quality of your internet connection? I have 10/1Mbit cable net and these are my results.

I would like to see results from people that are getting lot of vine tasks and lot of Rainforest tasks.
Pingtest.net - The Global Broadband Quality Test

Sretan Božić » Post #3

Wed Jan 06, 2016 15:04 in Ex-Yugoslavia

Dakle kao sto rekoh - Sretan Bozic svima koji slave!

Sretan Božić » Post #2

Fri Dec 25, 2015 05:56 in Ex-Yugoslavia

Steran Bozic svima koji slave! :xsmile:

SRETAN VAM BOŽIĆ » Post #2

Fri Dec 25, 2015 02:41 in Ex-Yugoslavia

Sretan Bozic svima koji slave! :xsmile:

Problemi sa isplatama » Post #49

Mon Dec 21, 2015 02:21 in Ex-Yugoslavia

sizika66 wrote: Svi mi znamo za porez, ali niko od nas ga do sad nije placao a nece ga placati ;) jer na tebi je licno da li ces tu sumu od par stotina dolara (mnogi ne zarade ni toliko vec prebacuju sitninu od 8 do 50$) da prijavis poreskoj upravi ili ne.
Neteller takodje uzima 6$ ako podizes novac na bankomatu, tako da tu nema neke razlike.
Ja imam oba i PayPal i Neteller i podizem lovu kako kad jer radim i na Neo pa kad se skupi.
Ako neces da imas posla sa nasim bankama mozes PayPal da povezes sa Payoneer karticom.
Nemoj pogresmo da me razumes, ne lobiram ja za PayPal nego sam iz licnog iskustva shvatila da treba da imam vise opcija kad je isplata u pitanju pogotovo sto su sve kartice koje imam kod nase banke i odrzavanje besplatni.
Nadam se da ces se snaci i prebaciti novac, sve najbolje! :thumbup:

Nije to bas tako jednostavno za porez. Kada imas racun u zemlji na svoje ime mogu vrlo lako da te nadju. Mislim da svaki prihod veci od 200000 din godisnje mora da se prijavi. Nisam bas siguran da li je ta cifra ali tu je negde. Posle ti lupe kamatu na sve sto unazad nije placeno. A PayPal i Payoneer kada sve saberem kosta mnogo. PayPal uzme $5 dolara plus Payoneer oko $2.5 mesecno i plus $3 za svako podizanje. Mnogo izadje na kraju. Neteller uzme $6 za svaku transakciju, nema mesecne naknade, jedina obaveza mi je da izvrsim bar jednu transakciju u 14 meseci.

@Tamara
Kod nas je to uredjeno tako da uzmu koliko im treba :lol: Sve je manje firmi a sve se vise krade. Sad ima nova fora za naplatu. Znam coveka kome je stigla opomena za neplaceni porez. Lepo su mu odbili od svake penzije oko 70% sve dok ne isplati dug. Znaci sami uzmu, da se ljudi ne maltretiraju po salterima :roll:
Ma kad bi ja ovde mogao da zaradim neku normalnu cifru ne bi mi bio nikakav problem da platim i taj j'eni porez. A da im placam na ovih oko $200 sto uzmem mesecno nemam nameru. Realno bi bilo da se nikakav porez ne placa na iznos manji od $300 mesecno.

Problemi sa isplatama » Post #45

Sun Dec 20, 2015 16:27 in Ex-Yugoslavia

sizika66 wrote:
Nole76 wrote: Da ne duzim mnogo dobio sam odgovor od Jim-a da ce izgleda biti moguce da se za nas sa Neteller-a podignu pare na tudji PayPal nalog. Kaze da treba da dodam svoju mail adresu na prijateljev PayPal. E sad posto ja nemam PayPal nemam pojma da li je to neka mnogo komplikovana operacija i iskreno ne znam da li ce neko hteti da pristane na to. U svakom slucaju i to je neko resenje.

macko112233 je svijevremeno prebacila lovu na prijateljev PayPal, evo ti link za post:
Isplate sa ClixSense ( Postajte isplate ovde! ) | ClixSense Forum

Izvini sto cu da pitam, ali zasto neces da otvoris svoj PayPal nalog?
Na taj nacin mozes da podizes ili devize u banci ili dinare na bankomatu sa VISA electron...

PayPal mi se ne otvara prvo zato sto mi je mnogo lakse bilo da otvorim Neteller a drugo kada imas PayPal moras da imas racun/nalog u zemlji sto povlaci pitanje poreza. Ne zelim da placam porez na ovu bedu koju zaradim. Niti zelim da mi stigne obracun poreza za godinu-dve gde ce da me ojade. Ovako sam stranac koji je podigao lovu u nasoj zemlji. Ne pada mi na pamet da finansiram 25000 sluzbenih automobila i 300000 dzabalebarosa koji primaju platu od drzave. A goveda u vladi da ne pominjem. Plus sto smo mi verovatno jedina zemlja na planeti koja nema mogucnost da prebaci pare sa PayPal-a bez naknade svakog prvog u mesecu.

Problemi sa isplatama » Post #43

Sun Dec 20, 2015 10:11 in Ex-Yugoslavia

Da ne duzim mnogo dobio sam odgovor od Jim-a da ce izgleda biti moguce da se za nas sa Neteller-a podignu pare na tudji PayPal nalog. Kaze da treba da dodam svoju mail adresu na prijateljev PayPal. E sad posto ja nemam PayPal nemam pojma da li je to neka mnogo komplikovana operacija i iskreno ne znam da li ce neko hteti da pristane na to. U svakom slucaju i to je neko resenje.

Problemi sa isplatama » Post #42

Fri Dec 18, 2015 19:06 in Ex-Yugoslavia

Evo sad digoh lovu sa neob.. Kao i obicno za 3-5 minuta na nalogu. A sto se tice isplate sa ClixSense-a mislim da 99.99% necemo videti lovu (preko Neteller-a).

Problemi sa isplatama » Post #39

Fri Dec 18, 2015 03:45 in Ex-Yugoslavia

tamara86 wrote: Menije payoneer skinuo članarinu čim je bilo više od $30
Inače payoneer daje $25 za svakog refferala kojeg dovedete,znači čim ima više od $100 na računu vi dobijete $25

Ps Neo... nije Usa :)

Da, sad vidim. Izgleda da je u Portugalu. Moja greska. Inace Neteller za svakog referala daje 20% vama i 10% njemu za prvu uplatu. Max do 100 dolara. Sto znaci ako neko uplati $100 on dobije +$10 a ja +$20.

Problemi sa isplatama » Post #36

Thu Dec 17, 2015 18:24 in Ex-Yugoslavia

Za sada bez odgovora od Neteller-a. A ovo objasnjenje za "WIRE TRANSFERS FROM USA" mi je malo bezveze. Pa neob.. je u USA i nema problema sa isplatom. Sve u svemu videcemo. A za Payoneer mi se cini da mi je neko rekao da za prvu uplatu preko 100 dolara ili evra oni daju 25. Tako da to pokriva rentu za prvu godinu. A posle ide $29 svake godine. Oni uzimaju valjda nesto vise od 3 dolara po transakciji nevezano za sumu (ako se dobro secam).

Ako neko zna... » Post #6

Thu Dec 17, 2015 18:17 in Ex-Yugoslavia

Na mnogo poslova si bio "expelled". Samo radi zadatke za koje si siguran da znas sta i kako treba. Pazi da ne ides ponovo u "expelled" previse cesto i dobices nivo posle nekog vremena.

Problemi sa isplatama » Post #26

Wed Dec 16, 2015 10:12 in Ex-Yugoslavia

KAleksandra wrote: Elit nije primao ljude iz Srbije pre 6 meseci, pokusaj, mozda je to sad promenjeno. javi ako uspes.Veliki pozdrav za tebe.

Tamo sam se registrovao pre nekih mesec dana.Nije bilo nikakvih problema. Oni imaju samo PayPal kao opciju pa zato tamo ne radim zadatke. Danas sam pisao ticket i dobijem isti odgovor kao i pre 5 dana. Cekaju da Neteller zavrsi isplatu :roll: Koliko vidim i na PayPal-u nije mnogo bolje kad isplata traje 7 dana. Pisao sam i Neteller-u i cekam da vidim sta ce da kazu.

Problemi sa isplatama » Post #21

Tue Dec 15, 2015 14:43 in Ex-Yugoslavia

Evo 9 dana i nema para :evil: Sutra cu da im napisem jedno lepo pisamce. Sad nesto razmisljam, sva ova zavrzlama je pocela negde u isto vreme kada je Rainforest onemogucio rad na vise kanala. To je bio veliki finansijski udarac na sve sajtove ovog tipa. Do tada su svi imali koristi a sada samo jedan uzima lovu. Mute oni nesto sa nasim parama. Obrcu sta mogu pa posle lupaju kao Neteller im je kriv. Pa kako Neob.. nema nikakvih problema sa Neteller-om. A sto se tice PayPal-a ako budem otvorio tamo nalog odo na Elite. Tamo cu isto da cekam isplatu dugo vremena al' cu bar da dobijem 100% i nemam glupave obaveze za daily checklist.

incomehomejob? » Post #2

Tue Dec 15, 2015 14:30 in Ex-Yugoslavia

No problem, drop by anytime :mrgreen:
I'm sure she is fine. People sometimes need a little break from all this.

Problemi sa isplatama » Post #12

Thu Dec 10, 2015 17:54 in Ex-Yugoslavia

savmi wrote: Sa Netellerom od pocetka pa do sada uvek je bilo problema (najmanje 7 dana cekanja) .Sada cekam vec
15 dana ali Netteler mi je jedini izbor ako izuzmem Payzu preko koje se gubilo i do 60 $ za provizije (25$ + 5$
uzimala je Payza,a Dojce bank 30$).Cekanje me ne plasi ali plasi me to sto nemaju pare ni za PayPal.Definitivno
to je los znak.
Meni na Neteller pare legnu za 5 minuta. Ako ti za cashout stoji pending status na ClixSense-u to nema veze sa Neteller-om. Ako ti stoji da je cashout isplacen onda je to nesto drugo. I ja cekam pare od nedelje uvece i nista. Ali nije mi Neteller kriv, cashout mi je u pending statusu. Inace na onom drugom sajtu pare odma lezu i za bukvalno 5 minuta mogu da se podignu sa bankomata. Ako se ovako nastavi sledi razvod sa ClixSense-om.

840961 Look At Advertisements And Judge Them. » Post #2

Wed Dec 09, 2015 14:23 in Ex-Yugoslavia

Juce i danas sam radio na 9 ovih zadataka, ni jedan jedini se ne racuna za acc. Taj konkretno nisam radio (nemam taj ID u listi) U svakom slucaju sada - nista :lol: To ti je sto ti je. Ode acc u .... Nije ni prvi ni poslednji put. Mnogo glupih ispravki sam imao u zadnja dva dana.recimo slika patike na kojoj pise Adidas a odgovor je NetStore ili tako nesto. Pa onda slika dzipa iz daljine, nema sanse da se vidi oznaka modela ili marke, ja odem na "No" a isprave me da je odgovor "Jeep" :clap: . Ovaj zadatak ti je lutrija.

Pitanja i saveti » Post #1317

Wed Dec 02, 2015 05:23 in Ex-Yugoslavia

.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2023 13:30:55 PST