AWS re:Invent 2015 | (ISM318) Measuring Software Quality w/ Rainforest QA & Mechanical Turk - YouTube
33:55

sizika66 wrote:Svi mi znamo za porez, ali niko od nas ga do sad nije placao a nece ga placati
jer na tebi je licno da li ces tu sumu od par stotina dolara (mnogi ne zarade ni toliko vec prebacuju sitninu od 8 do 50$) da prijavis poreskoj upravi ili ne.
Neteller takodje uzima 6$ ako podizes novac na bankomatu, tako da tu nema neke razlike.
Ja imam oba i PayPal i Neteller i podizem lovu kako kad jer radim i na Neo pa kad se skupi.
Ako neces da imas posla sa nasim bankama mozes PayPal da povezes sa Payoneer karticom.
Nemoj pogresmo da me razumes, ne lobiram ja za PayPal nego sam iz licnog iskustva shvatila da treba da imam vise opcija kad je isplata u pitanju pogotovo sto su sve kartice koje imam kod nase banke i odrzavanje besplatni.
Nadam se da ces se snaci i prebaciti novac, sve najbolje!
sizika66 wrote:Nole76 wrote:Da ne duzim mnogo dobio sam odgovor od Jim-a da ce izgleda biti moguce da se za nas sa Neteller-a podignu pare na tudji PayPal nalog. Kaze da treba da dodam svoju mail adresu na prijateljev PayPal. E sad posto ja nemam PayPal nemam pojma da li je to neka mnogo komplikovana operacija i iskreno ne znam da li ce neko hteti da pristane na to. U svakom slucaju i to je neko resenje.
macko112233 je svijevremeno prebacila lovu na prijateljev PayPal, evo ti link za post:
Isplate sa ClixSense ( Postajte isplate ovde! ) | ClixSense Forum
Izvini sto cu da pitam, ali zasto neces da otvoris svoj PayPal nalog?
Na taj nacin mozes da podizes ili devize u banci ili dinare na bankomatu sa VISA electron...
tamara86 wrote:Menije payoneer skinuo članarinu čim je bilo više od $30
Inače payoneer daje $25 za svakog refferala kojeg dovedete,znači čim ima više od $100 na računu vi dobijete $25
Ps Neo... nije Usa
KAleksandra wrote:Elit nije primao ljude iz Srbije pre 6 meseci, pokusaj, mozda je to sad promenjeno. javi ako uspes.Veliki pozdrav za tebe.
savmi wrote:Meni na Neteller pare legnu za 5 minuta. Ako ti za cashout stoji pending status na ClixSense-u to nema veze sa Neteller-om. Ako ti stoji da je cashout isplacen onda je to nesto drugo. I ja cekam pare od nedelje uvece i nista. Ali nije mi Neteller kriv, cashout mi je u pending statusu. Inace na onom drugom sajtu pare odma lezu i za bukvalno 5 minuta mogu da se podignu sa bankomata. Ako se ovako nastavi sledi razvod sa ClixSense-om.Sa Netellerom od pocetka pa do sada uvek je bilo problema (najmanje 7 dana cekanja) .Sada cekam vec
15 dana ali Netteler mi je jedini izbor ako izuzmem Payzu preko koje se gubilo i do 60 $ za provizije (25$ + 5$
uzimala je Payza,a Dojce bank 30$).Cekanje me ne plasi ali plasi me to sto nemaju pare ni za PayPal.Definitivno
to je los znak.