Please wait...
HomeForumPosts by Nole76

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Nole76

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #293

Tue Feb 09, 2016 04:32 in Ex-Yugoslavia

859401
Evaluate Pairs Of Articles On The Same Topic
Nema kviz mod, extra se placa. Ja cekam 1 min.
9 max, ili sam se ja zaleteo.
Nema ga vise, a bilo 100 komada :thumbdown:

Kafana » Post #371

Mon Feb 08, 2016 18:30 in Ex-Yugoslavia

Treba nesto organizovati u skorije vreme. Dobra je ideja ovo sa grupom zatvorenog tipa. Cisto da ne moze bas svaka budala koja luta po netu da vidi sta radimo. Nisam ni ja ljubitelj fejsa mada ako ne nadjemo nista drugo neka bude fejs. Mislim da se ne bi ni osetilo ovo nase "deljenje informacija" zato sto je ceo ex-yu prostor u odnosu na Indiju u rangu statisticke greske.

Kafana » Post #356

Mon Feb 08, 2016 15:19 in Ex-Yugoslavia

Ma takvo ti je radno mesto. Nisi idiot. Sutra ce se pojaviti neka budala koju ces morati da cenzurises zbog necega i taj ce da se zali kako se na nasem delu foruma otvoreno diskutuje o odgovorima na pitanja. Mozes zbog toga i ban da popijes ovde. Shvatam ja to. Mnogo me nervira sto nekada mogu da pomognem (A naravno nekada i meni treba pomoc) a ne smem da budem 100% eksplicitan. Nisi ti kriva i nemoj da se nerviras zbog toga. Bar sto se mene tice mozes slobodno da brises sve postove. Ne shvatam to licno.

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #285

Mon Feb 08, 2016 14:43 in Ex-Yugoslavia

Za ovakve zadatke obavezno pt.screen svih pitanja i pravite kolekciju. Drugi put dobro dodje.

@incomehomejob
Ako sam preterao brisi ovo.

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #284

Mon Feb 08, 2016 14:40 in Ex-Yugoslavia

majapile2000 wrote:
Nole76 wrote: 858989 Einigungsbestrebungen
Pazite!!! Jedan jedini give up i nema vise!

Kasno Noleeeee Kasnoooo :D

859105
Image Tag Validation

Meni i ovaj i prosli ID katastrofa korekcija :?

Jbg, sad dodjoh kuci. Svi smo cekali.....Milana Tarota da nam javi... Danas odustao i sad probam ponovo al malo morgen :lol:

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #281

Mon Feb 08, 2016 14:33 in Ex-Yugoslavia

858989 Einigungsbestrebungen
Pazite!!! Jedan jedini give up i nema vise!

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #272

Sun Feb 07, 2016 16:25 in Ex-Yugoslavia

Nemanja1988 wrote: Moze li koji savet za te advertajzmente? :)
Par puta sam pokusavao i ekspelovan ko jendva.. :( :D

Potrebno je shvatiti ko je glavni oglasivac. Ako je reklama za mobilni telefon koji je na popustu u nekoj radnji onda je glavni oglasivac radnja a telefon je tu u drugom planu. Ako je 30% popust za recimo avio kartu neke kompanije pod uslovom da se uclanite negde onda je glavni oglasivac taj klub/servis/stagod a avio kompanija je u drugom planu. Tamo gde je samo naveden neki proizvod bez nekog popusta ili uslova za njegovu kupovinu negde - glavni oglasivac je taj proizvod. Cesto bude slucaj da je npr Renault Clio u reklami i vi naravno upisete "Renault Clio" a tacan odgovor bude "Clio Renault". Sto znaci da je to reklama prvenstveno za taj model automobila a sekundarno za proizvodjaca. Vremenom se udje u fazon. Ne ulazi u tacnost pa vezbajte. Ima dosta glupih ispravki ali tu nema pomoci.

Kafana » Post #346

Sun Feb 07, 2016 15:53 in Ex-Yugoslavia

Saldo za zadnje dve nedelje negde na $175. Moglo je i vise ali nesto sam propustio a nesto nisam ni radio da ne bi sje... tacnost. Neki su uzeli i mnogo vise ali ja sam veoma zadovoljan. Ako se nastavi ovako necu ni da trazim drugi posao :lol: Mada realno ovde je sve kocka. Jedne nedelje $30 a druge $95. Nema pravila.

Tasks za level 0 » Post #195

Sun Feb 07, 2016 04:29 in Ex-Yugoslavia

854693 Find The Address Of The Given Companies.

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #266

Sun Feb 07, 2016 04:16 in Ex-Yugoslavia

858874 Look At Advertisements And Judge Them.
Kasno sam video, vec je gotov.

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #263

Sat Feb 06, 2016 06:50 in Ex-Yugoslavia

858742 Look At Advertisements And Judge Them.

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #259

Fri Feb 05, 2016 17:05 in Ex-Yugoslavia

858688 [fixed Test Questions] What Can You Learn About The Author Of This Post?

Kafana » Post #311

Fri Feb 05, 2016 16:19 in Ex-Yugoslavia

Probelm je kako doci do dobrih referala. Ja imam u komsiluku nekoliko ljudi koji imaju svo vreme ovoga sveta plus sto znaju solidno engleski. Racunao sam da cu od njih da imam mesecno bar 50-60 dolarcica posto je ovo idealan posao za njih. medjutim....
Jedan se samo registrovao i to je to. Drugi nije ni dotle dogurao :lol: . Treci je vec odavno imao nalog na CS i NB ali u to vreme nije bilo CF zadataka tako da je brzo odustao. On (treci) je jedini dosao do nivoa ali je krenuo da radi sve redom i nekoliko puta je gubio nivo. Veliki problem mu je isto sto Rainforest vise ne prima ljude a to je znacajan izvor zarade za sve nas.
Nece ljudi da rade, to je problem. Moje iskustvo govori da ne treba puno trositi vreme na potencijalne referale. Ako neko hoce - doci ce do nivoa kad tad. Ako neko nece - mozete da mu pricate do sutra dzaba vam. Ako nadjete referala koji dodje do nivoa e onda mu pricajte sve redom kako treba.
Hoce ljudi pare al da se ne radi mnogo i da ne bude previse komplikovano.

Pitanja i saveti » Post #1674

Thu Feb 04, 2016 18:12 in Ex-Yugoslavia

Zbog te njihove politike cutanja mene su oterali odavde. Jos od polovine novembra ima problema sa isplatom na Neteller a nigde nikakvog obavestenja. Trazio sam isplatu 06.12. Sacekam pet dana - nista. Posaljem tiket i dobijem neki bezveze odgovor. Posle sacekam jos pet dana - nista. Opet posaljem tiket i kazu mi da ima problema sa isplatom.
Lepo mi cestitali praznike. Sto kaze Jovan jos uvek stoji Neteller kao opcija. Da su makar nesto objavili - ma jok. Od tada ja stojim na 2664 zadatka i tu cu i ostati. Ovde sam samo zbog foruma.

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #246

Thu Feb 04, 2016 17:40 in Ex-Yugoslavia

858093 Are These Youtube Channels Shows? ( Updated Instructions - Please Read )

Jel radio neko ovo? Lepa je cifra. Ako neko zna da li se racuna u tacnost neka napise pls.

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #244

Thu Feb 04, 2016 17:01 in Ex-Yugoslavia

Proradio Rainforest :mrgreen:
Na prvom koraku error 404 :lol:

Pitanja i saveti » Post #1670

Thu Feb 04, 2016 08:59 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote: Da li nasa lepa moderatorka moze preko nekih veza da nam objasni sta se desava sa netellerom?

Da li da se nadamo ili ne?
Meni je otkazan cashout. Cekao sam od 06.12. i pre nekih 4-5 dana vidim da mi je otkazan cashout. Nisam ni poslao ticket da pitam sta je u pitanju. Mislim da je slaba vajda od Neteller-a ovde.

Pitanja i saveti » Post #1667

Thu Feb 04, 2016 07:11 in Ex-Yugoslavia

Ja sam dobio odgovor od Jim-a da mogu da podignem pare na tudji PayPal ako doda moju mail adresu na svoj nalog. Ovo mi ponudjeno kao mogucnost zato sto imam Neteller. Konstantno koriscenje tudjeg PayPal naloga nije moguce. U svakom slucaju posaljite ticket pa sta bude.

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #211

Wed Feb 03, 2016 08:14 in Ex-Yugoslavia

Ako neko misli da uzme kod za "Comparison Of Two Summaries Returned In Response To A Search Keyword" sa drugih foruma neka se pazi. U instrukcijama pise da je svaki kod unikatan. Moze da popije BANanu.

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #209

Wed Feb 03, 2016 07:33 in Ex-Yugoslavia

Uradio sam jos jedan :clap:
Vrtite onaj ID mozda bude jos. Odo, izlete mi zenefis.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2023 13:27:46 PST