Milina
incomehomejob wrote:Sve se slazem samo mislim da su taskovi = test pitanja.Marija257 wrote:Pokusacu onda da rdaim samo one za lvl 0 koji ulaze u GA dok ne stignem do treceg lvl-a... Jos jedno pitanje sta je 1K taskova? Posto se to pominje i kad dodjem dotle onda ne moram toliko da pazim...
Pa ako mozete da mi objasnite. Hvala.
Ja sam pominjala 1K taskova.To je oznaka internacionalna za hiljadu.
U prevodu 1.000 taskova.
Neko sebi postavi i 500 kom. kao granicu, zavisi od licne odluke. Ja sam 'pazljiva' po tom pitanju, pa sam mozda i previse pazljiva u odnosu na druge.
Kada ucvrstis accuracy, kao sto kaze Lutak, onda je sve lakse. I samo polako, imas sve vreme ovog sveta da zaradis parice kada ti accuracy ojaca.
Kada dodjes do odredjenog broja taskova, mnogo manje 'boli' bilo koja ispravka.
Na primer ako imas uradjenih 200 kom. i 40 ispravki (160 tacnih taskova), % = 80%. 5 novih ispravki (bez ijednog tacnog odgovora za ovaj primer), te baca odmah na 78%.
Sa 1.000 uradjenih taskova, ne osetis 5 ispravki: 1.000 kom., ako je accuracy = 80%, znaci da is imala 800 tacnih i 200 netacnih. Dodatnih 5 netacnih u ovom primeru je = 79,6%.
Ako sam zakomplikovala, kazi da ponovo objasnim.
P.S.
Takodje se u quizu racunaju svi kao testni, a posle uglavnom po 1 samo testni po strani, nekad po 2.
darthjovan wrote:Stvarno sta je sa tim vinima? 35 dolara sam ja mesecno uzimao samo od ta dva taska, i jos popravlja ti GA.