Please wait...
HomeForumPosts by Nole76

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Nole76

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #105

Thu Feb 18, 2016 09:12 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Kakav bezobrazluk! Tri ID-a reklama i sva tri po jedva 10 minuta.... :thumbdown:

Ima neka fora za ovaj zadatak sigurno. Eno hvale se sa po 100 uradjenih vec nedeljama. Kao urade jedan za 30-40 sekundi.Smesno. Pa nekad ti treba minut samo za jednu sliku. Dok je skines pa pogledas pa dok nadjes u listi bas tacan naziv....

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #103

Thu Feb 18, 2016 08:51 in Ex-Yugoslavia

Tek sad vidim da sam spor :lol:

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #100

Thu Feb 18, 2016 08:19 in Ex-Yugoslavia

875738 Look At Advertisements And Judge Them.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #87

Wed Feb 17, 2016 15:45 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote:
Nole76 wrote: 860488
Dialogue Writing
Brzooo
Vrtite ovo, ja dobio jos jedan.

Opet aktivan

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #76

Wed Feb 17, 2016 07:43 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: 860488
Dialogue Writing
Brzooo
Vrtite ovo, ja dobio jos jedan.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #69

Wed Feb 17, 2016 06:48 in Ex-Yugoslavia

860488
Dialogue Writing
Brzooo

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #67

Wed Feb 17, 2016 06:38 in Ex-Yugoslavia

874810 Chronicle External Audit
Ljudi su juce uzeli po 30-35 dolara na ovom zadatku. Ja evo sad pokusavam pa da vidim sta ce biti. Koliko sam mogao da procitam o zadatku mogu samo da kazem ne trpajte po svaku cenu postove u neku kategoriju. Ako je nesto nejasno onda idite - None of the above. Submit 1 min.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #38

Tue Feb 16, 2016 12:24 in Ex-Yugoslavia

darkwarrior92 wrote: @ Nole76
Hvala, pustilo mi samo jedan task....A tebi?

@pupijevi
Nazalost kasno....koliko se placalo?

P.S. Da li neko moze da mi kaze koja je fora sa onim "Na koliko moze submit?" pa za odredjeni zadatak neki kazu npr 10sec, 20sec....itd.....to mi nije jasno....

Izgeleda da moze samo jedan. Daje mi You've completed all your work!
Prosli put sam uradio 6.
Submit je bitan zato sto na nekim taskovima mozes da popijes flag ako previse brzo uradis. Ili ti jednostavno ne da vise zadataka. Dobijes onu "Max" poruku.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #34

Tue Feb 16, 2016 11:59 in Ex-Yugoslavia

874816
Program An Implanted Pacemaker (no Mobile Phones, Tablets Or Any Other Touchscreen Devices) (only Firefox/chrome Browsers Please)

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #33

Tue Feb 16, 2016 11:55 in Ex-Yugoslavia

874824 Transcribe Text From Nike Advertisments

ovde valjda 35 centi. Pise da ne ulazi u GA

Ma zaboravite,nisu normalni. Treba pola sata da se pise. :thumbdown:

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #15

Tue Feb 16, 2016 06:23 in Ex-Yugoslavia

@darkwarrior92

Kod prvog imam gresku. Sve uradim odem na submit i opet sam u kviz modu i pise mi - You have done...
Dosta ljudi je radilo ovaj zadatak bez problema.
Nijedan od ovih se ne racuna za tacnost. Za treci preporucujem oprez zato sto nema kviz mod. Treba ti 12-15 minuta da ga uradis posteno. Prosto te mami da samo nalupas odgovore. Ja se ne bi igrao sa njim.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #10

Tue Feb 16, 2016 04:08 in Ex-Yugoslavia

874709 Emotions In Facial Expressions
Vrtite ovaj ID. Racuna se za tacnost a nevidjeno je lak. Dobio sam samo kviz i nestade sa liste. Bice valjda jos.

Kafana » Post #708

Tue Feb 16, 2016 03:54 in Ex-Yugoslavia

A moze i ovako :lol:

Kafana » Post #704

Tue Feb 16, 2016 03:52 in Ex-Yugoslavia

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #9

Tue Feb 16, 2016 03:40 in Ex-Yugoslavia

nikolajovcic92 wrote: 858486
Adult Content According To Google Adsense Rules (Potential Explicit Content)

Ja sam uhvatio par, nije nesto (0.02) ali se brzo radi i prakticno je nemoguce pogresiti.

Edit:
864334
Identify Attributes Of Scientific Writing
Moze li malo informacija o ovom? Ne cini mi se nesto posebno tezak ali nesto mi ne uliva poverenje,jos se cuvam oko statistike :D Jel radio neko, ulazi u GA i jel nisu neke cepidlake? :D

Ne ulazi u GA. Nema ni kviz mod. Mora da se cita dosta. Dosta mi je cudan zadatak. Moze da bude navlakusa za flag. A mozda paranoisem.

Kafana » Post #672

Mon Feb 15, 2016 15:55 in Ex-Yugoslavia

864334 Identify Attributes Of Scientific Writing
Nema kviz mod al ima mnogo da se cita i odgovara. Plasim se da ne dobijem BANanu. Izgubio bar 20 minuta i odustao.

Sve smo razjasnili znaci dajte neke veselije teme.

Kafana » Post #665

Mon Feb 15, 2016 15:17 in Ex-Yugoslavia

ZNACI sta je bre bilo? :lol:
Ma ne osecam se prozvan nego samo odgovaram na pitanje treba li tema "ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad" da ostane.
Usput sam samo izneo neko svoje razmisljanje u kom pravcu sve ovo ide.
Uvek ce biti lesinara, to nije moguce izbeci. Garantujem ti da ima ogroman broj ljudi koji ovo citaju mesecima ili godinama a nikada se nisu ni oglasili. Na nama ostaje da pomognemo koliko mozemo. To je tuzna istina.

Kafana » Post #662

Mon Feb 15, 2016 14:45 in Ex-Yugoslavia

Takodje mislim da tema "ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad" treba da ostane. Nije bitno ko je otvorio temu. Cak i da ostane zakljucana sutra ce se otvoriti ista tema samo sa drugim imenom.
Dalje, mislim da ovo treba nekako prevazici. Svi gresimo i svima je nekada jezik brzi od pameti. Malo dobre volje i sve ce biti ok. Nemanja je preterao sa onim postom o vracanju na temu. Nema veze ako se malo odluta sa teme, bitno je da ima zivih ovde. Ali sta je tu je. Kao sto rekoh svi gresimo, verujem u drugu sansu.
Sve ovo kako vidim ide u pogresnom smeru. Mnogo negativne energije koja ce sigurno dovesti do podela ovde. Dajte da ovo nekako prevazidjemo. Sta je bilo bilo je - ne ponovilo se.

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #437

Mon Feb 15, 2016 08:19 in Ex-Yugoslavia

majapile2000 wrote:
AuTsIdEr wrote:
pupijevi wrote: 795540 brzo dok ima Survey 0.35 centi

Hebo li te patak banjalucki...

Ubio se ja citajuci i odgovarajuci na onolika pitanja i na kraju dobijem ovo:

Uh oh! You've been flagged by our quality control mechanisms. We won't let you continue on this task, but you are welcome to start a different task. If we're mistaken, please visit our support forum and make sure to reference Error 301 in the title of your post.

Bljak....

:lol:
Prvo je moglo da se radi a posle je autor promenio pravila. Zato je neko mogao da dobije kod a neko ne.

ID dobrih taskova sa savetima za njihov rad » Post #435

Mon Feb 15, 2016 08:16 in Ex-Yugoslavia

861436 Why Do You Do Kegels?
Survey za zene. Ja ga uradio svejedno. Ako ne kazete nikome necu ni ja :lol:
Mislim da je ovde (CS) oko 50 centi. Traje 15 minuta.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2023 14:04:14 PST