Please wait...
HomeForumPosts by Nole76

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Nole76

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #400

Wed Mar 02, 2016 05:42 in Ex-Yugoslavia

sizika66 wrote:
Nole76 wrote: Morao sam da prijavim gomilu hit-ova na prvom koraku. 'bala ih server error.

Malo sam oo topic :!:
O kojim errorima se radi kad si morao da prijavljujes na 1. koraku? 'Application error' ?

RotaGeek sinoc tj jutros. Svaki drugi ucitava po 100 godina a onda izadje otprilike - Server error "/" in application..."
Udarim refresh pa opet cekam 100 godina i lepo ucita stranu. Kad odem na log in opet 100 godina pa ista poruka. Budem po 10 minuta na prvom koraku. Uzas!

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #397

Wed Mar 02, 2016 05:25 in Ex-Yugoslavia

Kud nisam video da mogu samo ovi iz UK :lol:
Slucajno sam pritisnuo submit i za sada nista. Neka svako radi kako misli da je najbolje.

Kafana » Post #1011

Wed Mar 02, 2016 03:23 in Ex-Yugoslavia

zemomak wrote: zna li neko kako da uklonim ovo sa svog profila da se vidi koliko sam para zaradio ???

Gore desno imas onaj "tocak" tu sve imas.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #388

Tue Mar 01, 2016 18:18 in Ex-Yugoslavia

Morao sam da prijavim gomilu hit-ova na prvom koraku. 'bala ih server error.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #382

Tue Mar 01, 2016 15:22 in Ex-Yugoslavia

cikalibi wrote:
sizika66 wrote:
zemomak wrote: evo sad sam malo citao temu na engleskom dijelu forurma, i neko je napisao: napokon sam skonto kako se to radi...ja mislim da je fazon upravo u toj prvoj recenici,negdje je ima negdje nema, a gdje ista ima tipa reported....., onda tu i idu odgovori tipa, autonesreca, uznemiravnje, loše ponašanje itd...a gdje nema te prve recenice (vecinom je tako), tu ide ono na stikliranje noa...eto ako ima jos neko iskustva sa ovim da potvrdi ili da demantuje ovo sto sam napisao?

Najveci % je tako, prva recenica ili opis ali isto ne uvek. Kada nema prve recenice ili opisa ja procitam i dalje da budem sigurna ( :lol: ), ali sam u ispravkama primetila da u tim slucajevima bude nekoliko opcija u korekcijama, tako da ja mozda preterujem. :? Budi pazljiviji dok ne nakupis neki broj uradjenih zadataka, 20-30 posle se lakse dise. :thumbup:

a sta kad bude saobracajna nesreca i lik iz ubera pita da li je putnik povredjen, a ne bude odgovor putnika?
onda kad se obelezi da je bila saobracajka ima i dodatno pitanje dal je taza ,laksa povreda... a ne znamo odgovor. sta obeleziti?

Kad nije navedeno ja sam uvek stavljao ono sto pise u listi. Ima ona lista sa 6-7 stavki tipa da li je auto ostecen, da li je neko povredjen itd. Ako se pominje nesreca obavezno stavi car accident iliti kako vec stoji a ako nema nikakvog pominjanja povreda stavi da niko nije povredjen.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #369

Tue Mar 01, 2016 11:39 in Ex-Yugoslavia

zemomak wrote: evo sad sam malo citao temu na engleskom dijelu forurma, i neko je napisao: napokon sam skonto kako se to radi...ja mislim da je fazon upravo u toj prvoj recenici,negdje je ima negdje nema, a gdje ista ima tipa reported....., onda tu i idu odgovori tipa, autonesreca, uznemiravnje, loše ponašanje itd...a gdje nema te prve recenice (vecinom je tako), tu ide ono na stikliranje noa...eto ako ima jos neko iskustva sa ovim da potvrdi ili da demantuje ovo sto sam napisao?

Ako ti pise - Incident with rider uvek je "none of the above"
A ovo ostalo vremenom udjes u fazon. Ako je npr voznja vise placena ili je otkazana opet je "none.."
Pazi na tih glupavih 60 sekundi. Meni izaslo dva pitanja i odem na submit pre minut.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #368

Tue Mar 01, 2016 11:36 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: UBER preko 255 na listi sada udrite kao nikada!

876645
Chronicle External Audit
level_1_contributors 28 cents 255

Koji sam ja maler :roll: Opet isti ID. Zbog gluposti izgubim 70 dolara. Ima da drze ovaj ID jos 100 godina.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #365

Tue Mar 01, 2016 11:07 in Ex-Yugoslavia

880660
Look At Advertisements And Judge Them.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #361

Tue Mar 01, 2016 09:52 in Ex-Yugoslavia

880650
Look At Advertisements And Judge Them.

Kafana » Post #1005

Tue Mar 01, 2016 09:38 in Ex-Yugoslavia

ides valjda na safety u opcijama pa private browsing

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #31

Tue Mar 01, 2016 09:35 in Ex-Yugoslavia

I mene ARP nekad iznervira al' generalno radi kako treba. Desavalo mi se da kad gledam film/seriju i otvori mi se zadatak ARP krene da zvoni i nema sanse da ga ugasim :lol: Moram da smanjim zvuk do kraja i kad zavrsim zadatak da ugasim chrome pa da ga ponovo otvorim. Isto tako nekada nece da zvoni uposte. Onda ga ponovo instaliram i bude sve ok. Da kucnem u drvo zadnjih 15-20 dana nisam imao nikakvih problema sa njim. Ako pocne ponovo da zeza naci cu neki drugi.

Kafana » Post #1000

Tue Mar 01, 2016 08:44 in Ex-Yugoslavia

Ja od 12h imam 14 placenih TW-a i jos 2-3 na pending-u. Juce do 19h nisam imao vise od 2-3.

Kafana » Post #997

Tue Mar 01, 2016 08:22 in Ex-Yugoslavia

Da nije Rainforest-a morao bi da pocnem drugu karijeru.

Kafana » Post #991

Mon Feb 29, 2016 15:29 in Ex-Yugoslavia

Pozz za Sabljarku, legendu foruma. :clap:

Kafana » Post #983

Mon Feb 29, 2016 11:38 in Ex-Yugoslavia

Kod mene do 19h nije bilo skoro nista. Mozda 2 hit-a. A posle 19h je krenulo. Ima dosta nekih novih. Smanji to vreme na 7 sec (ako bas neces 6)

Kafana » Post #981

Mon Feb 29, 2016 11:07 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Nole76 kako se ti snalazis danas sa RF?

Ja sam danas u 95% slucajeva dobio HIT posle refresha Oopsa i to posle 5-15 minuta,bas kao u stara vremena kada nije bilo ove ekstenzije.

Meni je ekstenzija na neplacenom odsustvu :lol:
Vrtim jedan ops na 6 sekundi. To verovatno radi vecina zbog smesnog pravila da ako si neaktivan 6 minuta ekstenzija sama ide na off.
Danas je bilo uzas, nema ni onih prcvoljaka od 2 koraka :lol: Tek pre sat vremena poceo GitHub.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #340

Mon Feb 29, 2016 09:52 in Ex-Yugoslavia

757800 Target Finding In Data Visualizations (only For Users With 1920x1080 Or Larger Screens)
Opet aktivan. Ko ima 1920x1080 rezoluciju neka proba. Odlicno placen.

Kafana » Post #975

Mon Feb 29, 2016 08:01 in Ex-Yugoslavia

Danas neko mrtvilo. TW skoro nista, taksija nema, ovo ostalo manje-vise sve bzvz.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #336

Mon Feb 29, 2016 05:52 in Ex-Yugoslavia

879342
Clothing Metadata Moderation $0.70

Izbacen iz statistike. Mada je veoma subjektivan. Cesto dve slike budu po svim pravilima za "Main image" i naravno autor kaze da nije ta koju si ti izabrao nego druga.

Hint - birajte uvek sliku sa jednim proizvodom.

Kafana » Post #972

Sun Feb 28, 2016 16:48 in Ex-Yugoslavia

jeste videli promene na RF profilu? Smanjio se broj poslova. Valjda se sad racunaju samo zavrseni.

Jos nije sve kako treba. Kad odem na rejections nema nista.

Sad ce valjda biti tacnija statistika. Racunace se broj rejection-a u poslednjih mesec dana. Ko bude imao mnogo dobice - bye bye.
Pazite se ovih gluposti od par koraka, ima dosta testnih. Pogotovo onog iks-oksa gde vas pitaju - Do you see "0" wins? A pise nesto drugo.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2023 14:01:05 PST