Darkolas wrote:Pozdrav drustvo! Imam pitanje, vec duze vrijeme se borim sa CF oko poslanih ticketa. U biti od jedno 20tak poslanih za svaki sam dobio odbijanac, uz istu poruku, nije dovoljno dobar dokaz fotki, nije dobar link nije ovo nije ono. Sad na zadnjih par ticketa pisao sam im esej sa svim mogucim dokazima pa mi opet odbijanac da moram poslat 1 fotku po ticketu a ne 5. Ugl. za svaki moj ticket oni meni kontru ja njima reply i tako u krug ali agonija se nastavlja. Da li vi istjerate pravdu ili ovo sljanje ticketa nema smisla? Hvala i zivjeli!
To sto si dobio je generisan odgovor. Ima ih 3-4 razlicita, mozda i vise. Kada sam pocinjao da radio ovo slao sam tikete k'o lud. Prilicno sam se razocarao sa njihovim odgovorima. Danas sam imao dve nebulozne ispravke na - Find And Correct Business Addresses ali me je mrzelo da pisem. Da mogu ovde da postavim slike sta sve nisu priznali kao gresku smejali bi se mesec dana. Neko istrajava u tiketima a ja sam digao ruke.
Kad je nesto bas katastrofa onda postavi temu "Broken job" na engleskom delu foruma. To ti je najbolja sansa. I to samo ako se racuna za tacnost. Ako se ne racuna dzaba ti. Dok oni isprave gresku zadatka vise nema pa si izgubio pare u svakom slucaju.
Za pojedinacna pitanja ako imas zivce ponovo otvaraj tiket dok te ruka ne zaboli. Dzaba ti da na glavnom forumu pises o tome zato sto se uvek nadje neka budala da se javi - I have 95% it is a fair task. Dzaba da im objasnjavas da se radi samo o pojedinim pitanjima u zadatku.