Najgore od svega je sto taj iz Venecuele sad hoce da "sahrani" sve svoje saucesnike. Umesto da se jednostavno pomiri sa svojin ban-om on sada hoce da sa sobom povuce sve ostale. Stvarno jadno.
Inace u svemu ovome ima i veoma mnogo CF-ove krivice. Pre pola godine dosta njih se hvalilo sa po 100-140 uradjenih zadataka Look At Advertisements And Judge Them. Niko nije ni prstom mrdnuo.
Ljudi prate razne forume i vide da se neko izvukao jednom-dvaput bez posledica. Pa prodje mesec dana pa opet nista, i dalje uzimaju lovu a posledica nema. Pa tako prodje i tri meseca i onda kazu sebi "Da li sam ja budala?"
Ne opravdavam nikoga ali shvatam zasto se dosta ljudi odlucilo na taj put. CF je bio slep i gluv na sve ovo predugo i sada je varanje uzelo previse maha. Po meni je trebalo udariti suspenziju na 3-6 meseci svima koji su varali i objaviti saopstenje da ce svi koji ubuduce budu uhvaceni u varanju biti trajno banovani.
Kada sve ovo pogledam iz drugog ugla ima tu jos jedna stvar. Vise niko ne pominje sjajno pravilo da se onima koji ne prodju kviz mod vise ne pokazuje gde su gresili. Sada svi pljuju jedni druge. Odlican primer "Zavadi pa vladaj" taktike