Please wait...
HomeForumPosts by Nole76

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Nole76

Kafana » Post #1927

Sun Aug 07, 2016 07:52 in Ex-Yugoslavia

simasrbija wrote: Izvinjavam se znam da ce mozda admin da se naljuti ali ne mogu a da ne podelim
Pre 3-4 meseca sam se registrovao na sajt koji ima naziv slican Turskoj sa slovom M ispred, uglavnom je sve rezervisano za Amerikance niko sem njih ne moze da radi tamo.Odjednom registracija mi je odobrena pre nekoliko dana i potpuno sam zapanjen :D Ovo nije uobicajeno :)

Negde sam citao da odobravaju registraciju ljudima koji su ziveli jedno vreme u USA. Ako se dobro secam trebalo je naruciti nesto sa Amazon-a. Mislim da je tip bio iz Turske. Kada se vratio kuci tj u Tursku probao je da se registruje na taj "M" sa vec postojeceg naloga i odobrili su mu. Na profilu su mu stajale dve adrese. Jedna iz USA-a i jedna iz Turske.
To sam procitao. Da li je istina ne znam :?

Mene su odbili pre dve godine :D

Rainforest Task » Post #1619

Sat Aug 06, 2016 03:28 in Ex-Yugoslavia

Koliko znam Public profile" je ono sto vide musterije Rainforest-a. Mislim da je pomenuto na prvom AMA obracanju.
Cisto da vide kakav je ko. Do skoro je bilo omoguceno musterijama da banuju bilo koga od nas. To nije klasican ban nego jednostavno vise ne dobijate hit-ove sa njihovim zadacima. Mislim da su rekli da ce uskoro ponovo vratiti tu mogucnost.
Znaci ako neka musterija vidi da ste negde napravili gresku dobar profil moze da vas spasi banovanja.

Rainforest Task » Post #1609

Fri Aug 05, 2016 18:40 in Ex-Yugoslavia

Mene net zeza. Skoro dva sata cas ga ima cas ga nema. U pola hit-a moram da resetujem modem. :evil:

Kafana » Post #1912

Fri Aug 05, 2016 15:57 in Ex-Yugoslavia

Uvesces "Daily Bonus List" :D
Ko ne uradi XY zadataka dnevno nece moci da pise post-ove :lol:

Rainforest Task » Post #1605

Fri Aug 05, 2016 15:47 in Ex-Yugoslavia

Nisam siguran da li se na ovom forumu pricalo o tome da u ARP mogu da se stave dve reci. Da se ponovim - Legenda kaze da postoji neki TW koji ne reaguje na rec "terminal". Da li je tacno ili nije nisam siguran ali znam da sam nekoliko puta video "often" kada sam prebacio na stranu sa oops-om.
Uglavnom izmedju reci na koje ARP treba da se zaustavi stavite "|" (bez navodnika). Jedna od reci na koju taj hit staje je "profile" (tako kazu). Sto znaci da bi u ARP trebalo staviti "terminal | profile" (bez navodnika).
Uglavnom mozete na ARP dodati jos jednu rec koju cete razdvojiti sa "|" i stace ako pronadje jednu od te dve reci, provereno :thumbup:

Kad sam vec tu da vam kazem da "often" moze da se izbegne tako sto cete umesto refresh-a koristiti strelice napred-nazad.
Ovo nije nikakva prevara a mnogo znaci.

Rainforest Task » Post #1602

Fri Aug 05, 2016 11:12 in Ex-Yugoslavia

Evo ga i drugi often danas :evil:

Rainforest Task » Post #1600

Fri Aug 05, 2016 07:41 in Ex-Yugoslavia

Sporo kao u stara dobra vremena :D
Nema dana da ne popasem neki "often" Kako vreme prolazi od uvodjenja novog interfejsa sve gore i gore. Sve cesce prvo zakuca terminal pa onda ide not responding pa tek posle propadi. Buljim 1-2 minuta u terminal k'o magarac.
Eto da ne bude da ih samo pljujem kod Paperless-a pomaze ovaj "Reconnect".

Kafana » Post #1900

Thu Aug 04, 2016 20:35 in Ex-Yugoslavia

Odlican start meseca. Doduse bio sam prilicno aktivan ove nedelje. Sad za kraj dobijem suncanicu od 58 koraka. To mu dodje kao solja mleka pred spavanje :D

Rainforest Task » Post #1587

Thu Aug 04, 2016 18:41 in Ex-Yugoslavia

Prodje lep talas kuhinje. Na dva sam imao odma' prijavu ali sve u svemu bilo je dobro :thumbup:

Rainforest Task » Post #1583

Thu Aug 04, 2016 12:50 in Ex-Yugoslavia

Prva nagrada - Paperless 95 koraka :D

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2887

Thu Aug 04, 2016 12:18 in Ex-Yugoslavia

938631 Tell Us What These Articles Say About Gap, The Apparel Company
Sad ima kviz, ne ulazi u GA. Samo dve kategorije, izuzetno lagan.

Max 4.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2884

Thu Aug 04, 2016 09:17 in Ex-Yugoslavia

938600 Tell Us What These Articles Say About Gap, The Apparel Company
Ovaj je isto odma' work mode ali clanci su normalni tj imaju veze sa Gap-om, bar za sada :D

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2882

Thu Aug 04, 2016 08:55 in Ex-Yugoslavia

938599 Tell Us What These Articles Say About Gap, The Apparel Company
Direktno work mode. Ne znam sta da vam kazem za ovaj zadatak. Nije broken, svi linkovi se otvaraju ali od 4 uradjena samo na jednom pitanju je bilo YES. :?

Rainforest Task » Post #1576

Wed Aug 03, 2016 19:34 in Ex-Yugoslavia

Vreme je za spavanje.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2872

Wed Aug 03, 2016 15:14 in Ex-Yugoslavia

929426 Tell Us What These Articles Say About Dow Chemical
Ne ulazi u GA. Pusta dosta, trenutno sam na 17. Nema mnogo podpitanja. Ide relativno brzo. Bile su neke ispravke od TA ako ste bili izbaceni proverite opet.

Rainforest Task » Post #1574

Wed Aug 03, 2016 14:55 in Ex-Yugoslavia

Sreca pa imam Reconnect dugme.

Rainforest Task » Post #1567

Wed Aug 03, 2016 12:39 in Ex-Yugoslavia

Trenutno se sve raspada. U sred hit-a mi izadje "Something bad happened" :shock:
Da ne pricam o screenshot-u i o brzini uctavanja.

Rainforest Task » Post #1564

Wed Aug 03, 2016 09:27 in Ex-Yugoslavia

102 koraka, prijava na 6tom :evil:

Rainforest Task » Post #1561

Wed Aug 03, 2016 07:18 in Ex-Yugoslavia

Hit od 54 koraka, najsporiji ikada. Sreca pa sam posle skoro 30 minuta imao prijavu na 20tom koraku :roll:

Rainforest Task » Post #1550

Tue Aug 02, 2016 20:21 in Ex-Yugoslavia

I kod mene je bonus ispod 200 nego sam racunao komplet cifru sa 30% bonusa. Super sam ovo napisao, bonus na bonus :mrgreen:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 4, 2023 18:54:14 PST