Please wait...
HomeForumPosts by Nole76

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Nole76

Novi nacin isplate - Tango Card » Post #6

Sat Oct 01, 2016 17:57 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Za tebe vec imam jednu 'ucenu' koju planiram. (Nemo' da se 'vadis' posle da imas eto ovu temu. :D )
Valjda cu preziveti :D
Ako planiras da me ozenis protiv nekoga - nista od toga :P

Pozz za sizika66 nema je dugo. :(

@DroWRanGeR17
Ako nema mogucnosti da Bitcoin pretvorim u pare onda slaba vajda. :(

Novi nacin isplate - Tango Card » Post #3

Sat Oct 01, 2016 11:24 in Ex-Yugoslavia

Ni ja se ne razumem u Bitcoin. Jedino znam da na Neteller-u ima mogucnost uplate/isplate Bitcoin-a.
Dobra je ideja za temu sa svim nacinima isplate. Ja nisam dosta dugo podizao pare sa CS-a pa nisam bas od neke pomoci :(

Pitanja i saveti » Post #3013

Sat Oct 01, 2016 11:04 in Ex-Yugoslavia

Ja sam ovde otvorio novu temu za Tango
Novi nacin isplate - Tango Card | ClixSense Forum
Mislim da je bolje otvoriti novu temu i napisati kako funkcionise nego pustiti da se sve izgubi u moru postova.
Koliko sam uspeo da vidim ovo funkcionise kao Gift Card. Kazu da mogu da se podignu pare u Bitcion-ima pa da se prebace npr na Neteller. Nisam bas siguran kako to sve funkcionise. Ako neko bude dizao pare preko Tango Card-a neka napise.

Novi nacin isplate - Tango Card » Post #1

Sat Oct 01, 2016 05:54 in Ex-Yugoslavia

Tek sad vidim da se pojavio novi nacin isplate. Ne znam od kada je u opticaju ali za mene je to novost.
Ako je neko koristio ovu opciju neka napise kako funkcionise. Da li se treba registrovati ili se samo na mail dobije kod koji posle moze da se koristi....nekako :D

Rainforest Task » Post #2703

Fri Sep 30, 2016 18:18 in Ex-Yugoslavia

Ma pare nisu problem - Para nema. :D
Necu da vas navikavam na cascavanje da se ne navadite pa posle treba da vas teram :lol:

Rainforest Task » Post #2699

Fri Sep 30, 2016 17:26 in Ex-Yugoslavia

Ovo sam dugo cekao al' nisam nesto raspolozen kao sto sam mislio da cu biti.

I dalje pise - Unbelievable. You have completed more than 3000 jobs. YOU ROCK! :roll:

Rainforest Task » Post #2698

Fri Sep 30, 2016 15:09 in Ex-Yugoslavia

Ovaj AMA veceras me je veoma razocarao. Prave se ludi o tome da je manje posla. Znaju oni dobro da ima sigurno stotine testera koji zive od ovoga al' ih boli patka. Kristen se smeje ko budala svo vreme i bas je briga za nas.

Ovaj pad broja zadataka nema veze sa primanjem novih testera. Krajem jula su prestali da primaju nove testere. Prve dve nedelje avgusta su bile fantasticne sto se tice Rainforest-a. Nije to u pitanju. Nece da kazu sta je i bas ih briga.
Naravno glupava ekstenzija je u pitanju. Al' cim neko na GitHub-u kaze nasto protiv ekstenzije odma' se jave pametnjakovici koji tvrde da je ekstenzija najbolja stvar koja se desila od izuma tocka :roll:

Non-stop nesto menjaju al' slaba vajda od mrtvog konja. Realno, zasto bi neko pravio proizvod koji u startu ima manu??? Dobijes hit i dok otvoris tab bude "Another worker..." Kakvi su to programeri??? Pa ako ima zadataka kad ekstenzija posalje zahtev - on je moj!!! Kakav "Another worker..."???

Sto se mene tice ovo je bio veoma los mesec. U julu sam se najvise opustio a zaradio sam vise nego u septembru. Mada realno cifra nije naivna al' je daleko od avgusta.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3440

Fri Sep 30, 2016 11:55 in Ex-Yugoslavia

Za dva centa mogu da se slikaju :thumbdown:

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3438

Fri Sep 30, 2016 11:51 in Ex-Yugoslavia

955729 Look At Advertisements And Judge Them.

952676 Adult Content :D

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3436

Fri Sep 30, 2016 09:58 in Ex-Yugoslavia

955720 Look At Advertisements And Judge Them.

Pitanja i saveti » Post #2983

Fri Sep 30, 2016 09:39 in Ex-Yugoslavia

Posalji tiket CS-u, vidi o cemu se radi. Imas gore desno helpdesk pa idi na submit a ticket. To ti je jedina opcija. Ostavi im njegove podatke i cekaj da vidis sta ce ti reci. Odgovaraju brzo.

Rainforest Task » Post #2692

Fri Sep 30, 2016 08:36 in Ex-Yugoslavia

Svuda gde znam kako da obrisem sve sto sam radio uradim isto kao i ti. Ako nesto zeznem obrisem sve pa restrart. Ako se zaglupi terminal onda restart pa obrisem sve pa opet restart.
Tamo gde nema pomoci samo napisem da sam morao da restartujem hit zbog toga i toga. Bolje tako nego da mi bude sat vremena "maximum" poruka.

Kafana » Post #2380

Thu Sep 29, 2016 18:34 in Ex-Yugoslavia

Stvarno jbt :shock:
Napala me kuhinja pa nisam obratio paznju :D

Kafana » Post #2378

Thu Sep 29, 2016 18:15 in Ex-Yugoslavia

Pre godinu dana dobio sam nivo :D

Evo da castim malo :mrgreen:

Rainforest Task » Post #2685

Thu Sep 29, 2016 15:01 in Ex-Yugoslavia

Kod mene bio jedan od 6-7 koraka i to je to u poslednjih 30 minuta.

Evo jednog od 3 koraka :roll:

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3422

Thu Sep 29, 2016 13:39 in Ex-Yugoslavia

Auu bre Lutak :(
Koji put?

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3419

Thu Sep 29, 2016 13:31 in Ex-Yugoslavia

952676 Adult Content
PAZIT SE OVOGA! DELE FLAGOVE!!!
Veoma lak al' koliko vidim na drugom forumu covek je momentalno dobio flag.

Evo i ovde pisu.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3417

Thu Sep 29, 2016 12:28 in Ex-Yugoslavia

Uspeo sam da ispadnem sa 15/19 a treba 16/19 za prolaz. :roll:

Imao sam dva linka koji ne rade i morao sam da lupam.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3414

Thu Sep 29, 2016 11:20 in Ex-Yugoslavia

955353 Group Patents - Ii

Help us to group a set of patents

Warning

It is a time-consuming task (1-2 hours). We will pay good bonus (up to $6) for proper response from you.

A vreme za rad 30 minuta. :roll:

Rainforest Task » Post #2681

Thu Sep 29, 2016 11:07 in Ex-Yugoslavia

Ma proradilo al' dzaba kad se sve vuce k'o u najgore vreme. Hit od 8 koraka radim 10-12 minuta. :thumbdown:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2023 13:45:54 PST