Gledajte na sat kad dobijete neki veci hit ili kad je sve uzasno sporo. Zasto da vam propadne ulozeni tud. Cim dodje blizu sat vremena samo napisite da je vreme skoro isteklo a da imate problem sa sporim terminalom,mnogo koraka......
Inace jos jedan los dan.
Berikai wrote:"However, if the question ended with are you logged in? (not are you able to login? ) you should answer "No" without trying to log in. In this case the question doesn’t ask if you can try to sign, just if you are signed in, and you shouldn't do something you were not asked to."
Daj, recite mi da sanjam, da je ovo Zona Sumraka iz Top liste nadrealista.
Pa šta je ovo, pa ovoga se treba dosjetiti. I koje da ja obrazloženje napišem autoru zašto prijavljujem, mislit će da sam lud.
Ode sad librato u nepovrat.
Nole76 wrote:Mada izgleda da ovaj Developer Tool ne mora da se instalira nego ga samo treba cekirati.Nego kad sam vec tu vidim da ovde nisam pisao o ekstenziji.
Desi se da se ekstenzija zaglupi pa je dobro skinuti dodatak za hrom
h ttps://chrome.google.com/webstore/detail/chrome-apps-extensions-de/ohmmkhmmmpcnpikjeljgnaoabkaalbgc
Kad se instalira cekirajte ga u dodacima.
Posle toga idite na ekstenziju - desni klik pa opcija "upravljaj dodacima"
Tu kliknite na plavi link u donjem desnom uglu kod ekstenzije.
Onda u prozoru koji se otvori idite na "Network".
Ovde se vidi da li ekstenzija radi kako treba. Ako su svi linkovi crveni onda je najbolje ponovo instalirati govedo.
Ako se samo po nekad desi da je crven link to je ok. Jedino ovako moze da se vidi da li radi kako treba.
Evo primer kako izgleda kad ne radi
h ttps://github.com/rainforestapp/tester-chrome-extension/issues/629