Ocigledno je da su kriterijumi podignuti za jednu stepenicu vise. Na osnovu svega sto sam procitao u poslednje vreme mislim da je doslo do nekih promena koje nisu javno objavljene. Verovatno TA gleda vreme submit-a i kaznjava sve koji su brzi od proseka misleci da samo lupetaju (ima dosta takvih ali nisu svi u toj grupi). Ne vidim drugi razlog za flagovanje ljudi koji imaju vise od 90% tacnosti. Ovo je samo neko moje razmisljanje.
Ono sto je nekada bio flag sad je ban. Ono sto je nekada znacilo izbacivanje iz zadatka sada je flag.
Po meni sve je to posledica inertnosti CF-a vec duze vreme. Vec su postojale teme gde su se ljudi javno hvalili da su radili zadatke koji su imali samo testna pitanja (tu sam i ja

) Takodje dosta nas je radilo istrazivanja koja su samo za odredjene zemlje. Niko nije dobio ni ban ni opomenu. Medjutim kad je muzika prestala da svira naje.... su oni koji su ostali bez stolice. Ni krivi ni duzni, radili su isto sto i vecina nas ali jednostavno nisu imali srece.
Ovde sada vlada vojnicka disciplina i treba biti oprezan. Nema vise lakih para na CF-u.
Jedino sto mogu da napisu oni koji su radili Survey On Social Networks And Cultural Integration Among Canadian Immigrants je da se vade kako nisu dobili Error 301 prilikom submit-a mada mislim da je slaba vajda od toga.