Rekord u poslednjih mesec dana ( bez preterivanja)
Evo da te stimulisemo uzecemo ti po 15% incomehomejob i ja ako svaki dan predjes 10 dolara.
Ako budes ispod te cifre onda ti uzimamo po 55% sto znaci da si svaki dan u minusu. Posle odredjenog vremena angazovacemo agenciju da te zove svaki dan po 3-4 puta da ti trazi pare
Tako to ide, nema vise pravde na ovom svetu.
I ja sam dosao do istog zakljucka za Djanga i Est. Wages. Ima dosta cudnih pitanja. Mislim da su i u ostalim TW-ima stavili testna pitanja umesto sabiranja i da nam zbog njih salju ekspresne treninge.
I kod mene je isti slucaj. Dobijem suncanje 1-2 dana pa ga nema 2-3 dana. Redovno mi izlazi "Unknown error..." poruka koju drugi testeri nemaju. I naravno posle sledi par dana pauze.
Suncanje ume da naidje nesto posle 18h. A dobio sam i plavu koru oko 19h.
E da, na linku koji dobijete kad vam stigne job disagreement mozete da proverite bilo koji hit. Samo je potrebno obrisati ID i staviti novi. To je neko napisao negde jos pre 10-15 dana al' tek sad sam probao. Nije lose da se vidi kako drugi testeri rade.
Ne znam da li je ovo dozvoljeno mada ne vidim sta bi tu bilo protiv pravila. Odlicno dodje ako vam nesto nije jasno pa mozete da uporedite sa drugim testerima.
Mislim da jesam
Kaplje nesto po malo al' me nerviraju retardirane instrukcije. Pogotovo kad treba da napisem pola strane kod prijave hit-a od 4-5 koraka. Kuhinju veceras jos nisam video. Bice valjda.
To je taj link al' kopiraj bez "?". Kod mene radi. Inace da bi link radio moras svaki put kad upalis kompjuter da odes na listu zadataka preko CS-a pa tek onda na link. Isto vazi i za druge kanale.
Probao sam da se malo vise aktiviram na CF-u zbog uzasno lose situacije sa RF-om. I desilo se ono sto sam i mislio da ce se desiti. Za dva dana poslao sam 6 tiketa sa idiotskim ispravkama i za svaki sam dobio generisan odgovor pa sam morao ponovo da ih otvaram. Nemam neku nadu da ce uvaziti bilo sta. Ocigledno je da ih boli uvo za nas. Ako bi nastavio ovim tempom do nove godine bi sigurno izgubio 3 nivo. Ma treba traziti alternativu.
Juce je bilo dobro. Danas osim kvida skoro nista. Ma nece nikad vise biti kao pre
1-2 dana bude dobro a ostali dani katastrofa. Plus sto se preko dana uopste ne isplati blejati kuci kad moze da se uzme jedva dva dolara. Sve manje imam nade da ce se nesto popraviti.