Please wait...
HomeForumPosts by Nole76

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Nole76

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #233

Wed Jan 18, 2017 12:00 in Ex-Yugoslavia

983294 What Can You Learn About This Twitter Profile?
Ima manje kategorija od slicnih zadataka. Brzo se radi. Kopirajte ime naloga na tviteru onako kako pise.

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #232

Wed Jan 18, 2017 10:06 in Ex-Yugoslavia

982056 Group And Choose Labels
Survey, moze da se zavrsi za 15-20 minuta. Kazu da ce biti bonus oko $2,5 za one koji dobro odrade.
Ako vam istekne vreme kao sto je meni :mrgreen: vrtite opet ID pa ubacite kod.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #364

Wed Jan 18, 2017 07:20 in Ex-Yugoslavia

Pazite ako se vidi pozadina ili ako je slika snimana pod uglom. Ima jos nekih sitnica, sve pise u pravilima. Btw moze na 40 sekundi submit.

Moze 30 sec.
NIKAKO PRE 30 SEKUNDI!!!!!

Rainforest Task » Post #4177

Wed Jan 18, 2017 06:50 in Ex-Yugoslavia

Kod mene dva sata tisine. Nema ni papira ni sunca vec danima.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #361

Wed Jan 18, 2017 06:05 in Ex-Yugoslavia

970168 Checking Relevant Words
Deluje lagano al' sam u kvizu imao jednu totalno debilnu korekciju :evil:

@cayaaa
Nemam neki koristan savet. Ako se samo prica uopsteno o raku ili se samo usput pomene onda je irelevant. Ja sam odustao jer sam dobio kviz sa nekim pitanjima koja su dvosmislena. Mada ko ima srece da takva pitanja dobije kasnije moze daleko da dogura.

Rainforest Task » Post #4173

Tue Jan 17, 2017 16:35 in Ex-Yugoslavia

Dve kuhinje (11 i 22 koraka) i jedan instant trening.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #352

Tue Jan 17, 2017 16:17 in Ex-Yugoslavia

981914 Judge The Relevance Of Content To Breast, Brain, And Colon Cancer...
Dobro procitajte pravila. Ako udjete u fazon dosta je lagan. Ja sam batalio zato sto sam pod gasom :D

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #347

Tue Jan 17, 2017 06:32 in Ex-Yugoslavia

Sve slike su iste ali korekcije nisu. Mada se uvek bira jedna te ista jer je samo ona tacna :thumbup:
Steta sto sam kasno nabasao na ovo.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #345

Tue Jan 17, 2017 06:12 in Ex-Yugoslavia

982905 Selecting The Best Correction
Odlicno placen i nevidjeno lak. Uspeo sam da uhvatim samo jedan posle kviza. Mozda bude ponovo.

Rainforest Task » Post #4167

Mon Jan 16, 2017 15:18 in Ex-Yugoslavia

Kod mene ima nesto al' sve je to bedno.
Moracu opet da se ponovim - Ko ce da ostavi $10000 mesecno za prijavu instrukcija :roll:

Kafana » Post #435

Mon Jan 16, 2017 11:24 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Si ti ziv cojce? Otkako RF presusio kontam da si nasao posao i prepustio nam ove silne hitove da se baskarimo :D
Mrdam pomalo :D
Ma trazim jos nesto uz ovo. Za sada slaba vajda. RF se definitivno ustalio na 3-5 dolara dnevno sto je bas lose. Bude nekad malo vise al' to je vrlo retko. CF ja slabo radim. A ovih dana i nije bilo nekog posla pa sam vise blejao na drugim mestima. :D

@incomehomejob
Ja sam skoro odgledao Dirty Harry sve delove redom.

Kafana » Post #426

Mon Jan 16, 2017 10:14 in Ex-Yugoslavia

Bas je ubava :D
Cestitke za plasman kolegama :clap:

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #323

Sat Jan 14, 2017 15:45 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: 982363 Bathroom Quality
Dobro procitajte pravila. Kazu da ima i nekih glupih ispravki. Ko se potrudi moze da nadje kviz ;)

Opet pusta. :D

Rainforest Task » Post #4160

Sat Jan 14, 2017 10:34 in Ex-Yugoslavia

Ceo dan samo jedan hit od 4 koraka :?

Kafana » Post #406

Sat Jan 14, 2017 10:28 in Ex-Yugoslavia

:lol:
Oce to od taskovanja. :D

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #320

Sat Jan 14, 2017 05:30 in Ex-Yugoslavia

982363 Bathroom Quality
Dobro procitajte pravila. Kazu da ima i nekih glupih ispravki. Ko se potrudi moze da nadje kviz ;)

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #212

Fri Jan 13, 2017 10:00 in Ex-Yugoslavia

981649 Rate Content Of Animated Gifs (Adult Content)

Rainforest Task » Post #4132

Wed Jan 11, 2017 16:13 in Ex-Yugoslavia

One More Payment Switch Update

shosti Rainforest Staff
Last update on payment switching (I hope :wink:):

I just opened a new payment switch job on CrowdFlower, so people who got stuck with the last one can try again. This time it's Level 0 for people who've been dormant on CrowdFlower but active with Rainforest.

Also, there was a bug that caused a very small number of people that completed the job to still get paid with their old channel. If this happened to you, try completing the new job (the bug has been fixed). If it still doesn't work, PM me with both contributor IDs.

Keep in mind:

Do not open the job directly by ID. CrowdFlower seems to lock people who do that out of the job.
Only open the job with the channel you're sure you want to get paid with. You can only complete the job with one channel.
If you can't find the job, contact CrowdFlower support (we can't control how they show jobs to people).
If you're blocked on CrowdFlower, you'll also be blocked on Rainforest (since we have no way to pay blocked CF workers). So don't complete the job thinking it's a way to get unblocked.
Thanks!

Rainforest Task » Post #4131

Wed Jan 11, 2017 14:53 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Ovo vnugo vise i ne izlazi?

Vidim vise niko i ne pise sto je ocigledno znak da je RF otiso u zapecak.

Danas 0 hitova :thumbdown:

Po meni ako hoces da te glupavi algoritam koliko toliko "nagradi" moras da budes prosecan. Ako si pratio retrospektivu dok je bila moguca video si da vecina ljudi prijavljuje samo ono sto mora. Cim izadjes iz "zlatne sredine" automatski si otpisan. Evo najnoviji primer iPhone 6. U poslednje vreme nikad ne dobijam bug kad prijavim da browser nije otvoren. Onda na RF forumu vidim da to vise niko ne prijavljuje. Nekolikjo puta mi se desilo da dobijem 2-3 iPhone 6 hit-a koja naravno prijavim odma' u startu i posle toga tisina. Nema bug-a plus satima tisina. Znaci da sam zaj... stvar.
Ponavljam se ali hocu da kazem da striktno postovanje pravila donosi manjak hit-ova. To je neko moje zapazanje. Mozda gresim al' mislim da je tako.

Rainforest Task » Post #4125

Tue Jan 10, 2017 16:58 in Ex-Yugoslavia

Nikad. Zaposleni u RF-u se ponasaju kao da mi ne postojimo. Ne odgovaraju na neka ozbiljna pitanja kao sto je problem sa iPhone 6 hit-ovima kada nije otvoren browser. Niko iz RF-a se nije oglasio o ovome vec duze od mesec dana.
Na RF forumu se ljudi lepo dogovorili da vise ne prijavljuju ove hit-ove nego da otvore browser i normalno nastave sa radom. Naravno to je protiv pravila al' kad zaradis 2 dolara za ceo dan nuzda zakon menja.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 4, 2023 18:50:06 PST