Please wait...
HomeForumPosts by Nole76

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Nole76

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #751

Tue Feb 28, 2017 11:18 in Ex-Yugoslavia

Prilicno sam siguran da se ovih 2.201.220 dinara odnosi na ekstra porez tj na porez koji nema veze sa "normalnim" porezom.
Nemoguce je da zarada od 180000 din mesecno ne ulazi u porez. Nema sanse, pa to je 1500 evra.

Najveci je problem sto racun u domacoj banci moze skupo da nas kosta. Mogu za 5 godina da nam dostave izvestaj sa uplatama/isplatama i da kazu - E sad lepo platite sve sa kamatom.
Zato sam ja protiv domacih racuna. Mada trenutno uzimam pare preko Intese al' moracu to da menjam hitno.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #737

Tue Feb 28, 2017 06:30 in Ex-Yugoslavia

makideeney wrote:
Mislim da sa payoneer karticom moram preko bankomata da dizeem, ako prebacujem na payoneer karticu :D tu se opasno slazemoo, uvek je bolje kupiti pivo, nego dati dusmanima :mrgreen:
U tom slucaju mora bankomat. Mada je i to povoljnije zato sto ti kurs racuna Mastercard.
Ovo sto sam napisao odnosi se na podizanje love iz nasih banaka. Doduse sad to gubi smisao zato sto nema vise PayPal-a.
Mislim da su preveliki troskovi prebacivanja sa Payoneer-a na devizni racun plus ovo sto kaze darthjovan

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #954

Tue Feb 28, 2017 06:08 in Ex-Yugoslavia

994246 Data Quality Verification Of Statements About Movies
Nisam siguran da ulazi u statistiku al' verujem da ulazi.
Ima 30 pitanja a placa se 3.27$.
Ako neko proba neka napise vredi li rizikovati?

Rainforest Task » Post #4454

Tue Feb 28, 2017 05:45 in Ex-Yugoslavia

Da ti pravo kazem mozda bi mi ucinio uslugu. Nekad mi bude muka od RF-a.

Rainforest Task » Post #4452

Tue Feb 28, 2017 05:16 in Ex-Yugoslavia

Ja nisam nista menjao na RF-u. Realno sa naloga nema sta da se uzme, sve pare idu na kanal preko koga radimo. A ako neko hoce da instalira ekstenziju i da radi zadatke ja nemam nista protiv :D
Taman da malo odmorim :lol:

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #732

Tue Feb 28, 2017 05:05 in Ex-Yugoslavia

makideeney wrote: i malopre u Intesi podigao 45000 i ostalo mi je jos 12.69 dolara :D Nikakvih problema nije bilo sa bankomatom, cak mislim da pise, ali nisam siguran, da je limit 50 novcanica :D
Nemoj nikad da uzimas dinare iz banke, kurs je katastrofa. Kada sam zadnji put podigao lovu iz Intese kurs im je bio 120,5 a u menjacnici sam prodao po 123,5 pa ti sad vidi. Na 400 dolara im poklonis 1200 dinara. Nekad ceo dan provedes na kompu za te pare.
Bankomat je dobar samo kad ti hitno treba 20-30 evra. Na tu cifru nije velika razlika. Za sve preko 100 dolara obavezno u banku po devize pa u menjacnicu.
Bolje da kupis pivo nego da poklonis dusmanima :D

Btw kakve su to price o Skrill-u? Koliko ja znam te kartice vise ne vaze za Srbiju, Bosnu, Crnu Goru i makedoniju. :?

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #949

Mon Feb 27, 2017 16:46 in Ex-Yugoslavia

I ja sam kasno video. Uradio sam kviz i jos 2 na refresh. Sve uz povremene napade TW-a.
Pazite ako nema datum na vrhu. Po pravilima onda treba gledati na dno strane.
Ima jedan testni gde je samo godina na vrhu a na dnu strane je datum iz 2017-te.
I ima jedna totalno debilna korekcija gde ispravljaju da je 2015-ta a datum je iz 2016-te. :roll:

Rainforest Task » Post #4430

Fri Feb 24, 2017 14:48 in Ex-Yugoslavia

Ja sam tu bar jos 2 sata. :D
Pusticu nesto na kompu i dok se ne uspavam dezuracu. Imam neki osecaj da ce veceras biti malo posla :?

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #898

Fri Feb 24, 2017 11:59 in Ex-Yugoslavia

993035 Identifying Simple Job Applications
Max 6. Dosta lagan i lepo placen al' pazite da vam statistika ne ode na nulu kao meni na proslom ID-u :roll:

Rainforest Task » Post #4421

Thu Feb 23, 2017 18:17 in Ex-Yugoslavia

Posle dosta losijeg dana nego juce ovo veceras je izvuklo koliko-toliko situaciju.

Kafana » Post #1158

Thu Feb 23, 2017 18:15 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Pored svih gluposti sa banovima i flagovima evo jos jedenog problema :evil:

990695 Identifying Simple Job Applications
Odradio 5 zadataka juce i imao 7/9 statistiku.
Udjem na zadatak pre nekih dva sata i osim poruke da nema trenutno nista sve je bilo u redu.
Evo sad ga vidim na listi i udjem u zadatak. Statistika 0/9 :roll:
Naravno ulazi u tacnost. Ma milina jedna. Ovo je stvarno uzas. Secam se nekih pitanja i nema sanse da su promenjeni odgovori.

E ovo je da covek poludi. Evo odgovorili mi extra brzo. Kaze Majkl " Izvin'te zbog ovoga evo vratio sam vam tacnost."
Pogledam na listu i tamo vidim 3/9 a bilo je 7/9 :roll:
Jos je jedna od dve korekcije bila za sajt koji nece da se otvori al' sad cu biti zadovoljan i da me vrate na staro.
I sad opet tiket :evil:

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #465

Thu Feb 23, 2017 15:31 in Ex-Yugoslavia

Nije to za mene. Slabo pratim i ovako u poslednje vreme.
Tu je Garagos za sve sto treba. I onako samo piskara po forumu ceo dan. :D

Kafana » Post #1151

Thu Feb 23, 2017 14:51 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Iskreno slabo radim ovde od problema sa Neteller-om tako da ne mogu nista konkretno da ti kazem.
Recimo samo da nemam potrebe da prelazim nigde. Da ne narusavam pravila foruma previse. :D
Vidis moj balans, ako do kraja godine skupim za premium bice idealno.

Kafana » Post #1148

Thu Feb 23, 2017 14:43 in Ex-Yugoslavia

Znas kako narod kaze - Ti sto najvise kukaju najvise imaju :D
Iskreno slabo radim ovde od problema sa Neteller-om tako da ne mogu nista konkretno da ti kazem. Vidim da su neki ljudi podizali pare pa ti onda saberi-oduzmi pa nadji sta ti odgovara.

Kafana » Post #1145

Thu Feb 23, 2017 14:32 in Ex-Yugoslavia

Ma nemoj da brines, kako god okrenes nece ti mnogo ostati. :D
Payoneer je verovatno najbolji. Mada mislim da ce se PayPal vratiti kad tad.

Kafana » Post #1142

Thu Feb 23, 2017 14:26 in Ex-Yugoslavia

Garagos wrote: mada imam vec dosta love

incomehomejob bogami izgleda da ce biti svakome po jedan lep plac :D

Garagos nemoj te fore sa menjanjem teme nego da vidimo na cemu smo tj koliki je nas deo :D

Kafana » Post #1137

Thu Feb 23, 2017 14:16 in Ex-Yugoslavia

Niko nista ne sme da radi pa je guzva u kafani.
Garagos spremi detaljan izvestaj za porez. Nema vrdanja. Treba i mi da idemo na more :D

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #462

Thu Feb 23, 2017 14:11 in Ex-Yugoslavia

Vala kako je krenulo ovu temu mozemo slobodno da ugasimo. Sve zivo ide u GA :roll:

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #205

Thu Feb 23, 2017 02:57 in Ex-Yugoslavia

Jos jedna potvrda moje teorije da sada "cesljaju" sve odgovore a ne samo testna pitanja.
Nema vise cekanja da samo prodje vreme i udri submit.

Kafana » Post #1091

Wed Feb 22, 2017 17:39 in Ex-Yugoslavia

Napisao sam im tiket odma'. SBB je kupio IKOM al' su zadrzali stare cene. U sustini sve je ostalo isto. I Beogrid je SBB-ov (koliko znam) a bolji su od njih po svemu. Brzina 15/15 na optici sa televizijom za 2190 din. To nema nigde.

30/30 + TV 2590 din.
1 evro je 123-124 din.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 4, 2023 17:51:59 PST