Jedan od razloga zasto sam odustao od CS taskova jeste taj sto mnogo treba da se radi, a vrlo su male zarade i to mi se uopste ne svidja, pre je i bilo dobrih zadataka, koje si mogao da uradis dosta brzo, a da budu fino i placani, pa po 0,28 nikad necu zaboraviti one Fifa zadatke, nesto u vezi toga, pa duplicati bili dosta vise placeni, clothing bio mislim i po 0,06, a sad je samo 0,02, jako lose.
Ovaj RF po meni nije savrsen, ali opet jeste super stvar gde moze da se zaradi neka para, a da se ne mucis toliko, kod njega mi je mana jedino to sto uvek zavisis od dana do dana i nikad ne znas kakav ce biti dan, hoce li biti dosta posla ili nece. U poslednje vreme, cim krene dobro, svako jutro dodjem pa pogledam samo da li sam ostao i dalje na najvisem nivou ili nisam, cim nisam, odmah znam sta me sleduje i da ono sto je bilo super, nece biti jedno vreme.
To mi se uopste ne svidja, sto jako varira taj nivo, a on je najpotrebniji za rad tih zadataka, isto tako vikendom nema skoro nista posla, po meni, kada bi mi najvise odgovaralo da radim na racunaru malo, a oni bas tada nemaju nista, ali dobro to svakako nije do njih...
Sto se korone tice, zar i na forumu ovde?

Salim se, ali stvarno jedva cekam da prodje sve ovo.
Upravo sam procitao da su decak i devojcica dobili imena Kovid i Korona.
Samo ne znam da li je to tacno ili se neko samo zezao, pa napravio salu.