Please wait...
HomeForumPosts by vnada

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by vnada

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF » Post #262

Thu Nov 01, 2018 22:29 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima!
Više od 3 godine rešavam task-ove na Crowd Flower-u (sada Figure Eight-u). Pre par meseci promenila sam e-mail (vise ne koristim onaj sa kojim sam se registrovala na CF). Figure Eight je promenio "Policy..." i zahteva potvrdu passworda i e-maila. Ja se ne mogu logovati jer mi stara adresa više ne funkcioniše.
Išla sam direktno na njihov sajt i tražila pomoć više puta, ali mi ništa konkretno nisu odgovorili, upućivali me na slanje zahteva za pomoć u "Consumer support" (što ne mogu uraditi ako nisam ulogovana).
Kako da se vratim na rešavanje zadataka?
Hvala!

Problem sa pristupom taskovima » Post #1

Tue Oct 23, 2018 22:30 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima!
Više od 3 godine rešavam task-ove na Crowd Flower-u (sada Figure Eight-u). Pre par meseci promenila sam e-mail. Figure Eight je promenio "Policy..." i zahteva potvrdu passworda i e-maila. Ja se ne mogu logovati jer mi stara adresa više ne funkcioniše.
Išla sam direktno na njihov sajt i tražila pomoć više puta, ali mi ništa konkretno nisu odgovorili, upućivali me na slanje zahteva za pomoć u "Consumer support" (što ne mogu uraditi ako nisam ulogovana).
Ima li neko ideju kako da se vratim na rešavanje zadataka?
Hvala!

Srecna nova godina.... » Post #3

Fri Jan 01, 2016 03:02 in Ex-Yugoslavia

Hvala, i ja želim srećnu Novu godinu svim članovima iz exYu!

NOT INCLUDED IN LEVEL STATS???? » Post #4

Sat Nov 21, 2015 22:07 in Ex-Yugoslavia

Kad prvi put uradiš zadatak pogledaj Job History, pa ćeš odmah znati da li se računa ili ne. Oni koji se ne računaju imaju s desne strane (Notifications) mali kružić sa znakom "-"

Something else is preventing you from reaching the » Post #6

Sun Nov 08, 2015 21:56 in Ex-Yugoslavia

Na tvom dashboard-u CrowdFlowera u opciji Help imaš opciju za kreiranje ticket-a.

Something else is preventing you from reaching the » Post #4

Sat Nov 07, 2015 10:43 in Ex-Yugoslavia

Meni se isto dogodilo. Poslala sam pitanje, kreirala ticket. Dobila sam odgovor, ništa konkretno kao razlog, ali sam nakon par dana dobila nivo.

Uslovi za 1. nivo » Post #11

Tue Sep 15, 2015 03:25 in Ex-Yugoslavia

Hvala na savetu. Sad sam opet na 2. nivou, pa ću se potruditi da se ne zatrčavam već da radim samo provereno.

Postoji li neka obaveza da se dnevno (ili u nekom dužem periodu) mora da uradi neki minimalni broj zadataka?

Uslovi za 1. nivo » Post #9

Sun Sep 13, 2015 22:29 in Ex-Yugoslavia

Odgovorili su mi vrlo brzo, ništa baš konkretno, ali sam nekoliko dana nakon toga dobila nivo. Krećem se negde oko 80%, tako da sa 2. padam na 1. nivo kad se zatrčim sa nekim zadatkom kod koga su odgovori uglavnom nefer ili diskutabilni.
Nisam još imala 3. nivo, verujem da ima onih koji jesu. Kakav je izbor zadataka na tom nivou i koliko se plaća po zadatku?

777482 Find And Correct Business Addresses (Update » Post #2

Sat Sep 12, 2015 22:36 in Ex-Yugoslavia

Ja sam radila, uradila sa 66%, na jednom sam zaista pogresila, ali jedan zadatak je s njihove strane nekorektno ocenjen.

LOS PERIOD ZA TASKOVANJE » Post #9

Sun Sep 06, 2015 23:22 in Ex-Yugoslavia

Ja sam upravo zbog tog zadatka izgubila Level 2 i pala na 1. Iskreno, nije mi jasno zbog čega, sve sam prebrojala i proverila. U korekciji stoji, koliko sam razumela, da su neke slike računa duplicirane, nigde u uputstvu nisam videla taj podatak. Na dva zadatka vidi se ime proizvoda delimično, ali je logično da se o njemu radi, tako da sam i njega uzela u obzir. Izgleda nije trebalo da to uradim. Ako ponovo dođem do nivoa 2 nisam sigurna da li ću smeti ponovo da izaberem taj zadatak

LOS PERIOD ZA TASKOVANJE » Post #3

Sun Sep 06, 2015 07:08 in Ex-Yugoslavia

Ja nikako da uradim dobro zadatke sa slikama i njihovim URL-ovima, kao i one sa nasilnim i seksualnim sadržajima videa. Video mi je nedostupan, prazan prostor na mestu gde treba da bude, a u rešenju bude drugačije. I uvek mi nedostaju 1-2 tačna odgovora.

Kakva su vaša iskustva sa ovim zadacima?

Uslovi za 1. nivo » Post #5

Sat Aug 29, 2015 13:41 in Ex-Yugoslavia

Da, bila si jasna. Poslala sam tiket. Nadam se da će imati efekta.

Još jednom hvala, i srdačan pozdrav!

Uslovi za 1. nivo » Post #3

Fri Aug 28, 2015 19:39 in Ex-Yugoslavia

Hvala, KAleksandra!

Možda je i kod mene razlog što sam zadatke radila sa profila na NeoBux-u i ClixSense-u. Ali, mislila sam da je to svejedno jer su svi zadaci sa CrowdFlower-w. Osim toga, jedna vrsta zadataka dozvoljena mi je da radim samo sa profila gde sam je počela raditi.

Kako dase žalim i zatražim nivo?

Uslovi za 1. nivo » Post #1

Fri Aug 28, 2015 11:04 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima!

Ovde sam mesec i po. Ostvarila sam sva tri uslova za prvi nivo, ali ga još uveknemam. Stoji:

"Something else is preventing you from reaching the next level. Keep on working in order to gain experience and level up".

Šta bi to trebalo da znači? Može li mi neko pomoći?

Hvala!

Offers » Post #7

Tue Jul 21, 2015 06:21 in Ex-Yugoslavia

Hvala na pomoći!

Verovatno su i kod mene bagovi u pitanju jer se ništa ne pojavljuje. Zato sam i mislila da možda ima nečega što ja nisam razumela, pa da zato ne funkcioniše.

Odradila sam oko 60 taskova. Koliko treba za 1 lvl?

Offers » Post #1

Fri Jul 17, 2015 02:35 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima,
zanima me šta se radi sa "offersom". Kad kliknem na tu opciju pojavi se neka radio stanica, nije mi jasno šta ja tu treba da radim, tako da taj zadatak uvek zatvorim neodrađen.
Može li mi neko objasniti o čemu se radi?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 23, 2023 12:56:10 PST