sargentgrom wrote:Lijepo se praviš grbava,opališ ban neistomišljenicima,brišeš što sam napisao kako drugi ne bi to vidjeli,baš si krasna.
Pa ako su ti ovakve bile i prethodne poruke nije ni čudo što su obrisane, nisu ni trebale biti napisane a ako su u afektu izletele mogao si ih i sam obrisati u međuvremenu. Od ovakve diskusije niko nema koristi i niko ne dolazi na forum da čita raspravu, "nepravdu", svađu, "šikaniranja" i ostalo, to nikog ne zanima, za tako nešto postoje reality showovi i narodne skupštine/sabori

Savetujem ti da brišeš te poslednje poruke, ako nije kasno središ svoj odnos sa modom (na privatnom chatu da ne smaraš ostale na forumu), nastaviš sa radom i prihvatiš sve dobronamerne savete koje ti mod ili bilo ko drugi daje na forumu. Recimo, da konciznije, preciznije ili uz pomoć screenshota objasniš problem koji imaš kako bi ti neko pomogao. Ja sam pomagao mnogim ljudima ali tebi nisam mogao, jer nisam dobro razumeo u čemu je problem a nagađanje troši i moje i tvoje vreme. Da si poslao odmah screenshot svi bi ti odmah objasnili da imaš problem sa passwodom. Ovo poslednje se ne odnosi samo na tebe već i na neke druge članove da što bolje objasne problem i dobronamerni je savet.