Please wait...
HomeForumPosts by doloresa1

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by doloresa1

Matomy offers » Post #3

Sun Sep 06, 2015 23:47 in Ex-Yugoslavia

iz Hrvatske sam i isto mi to izbacuje. mislim da su naše zemlje isključene iz toga. općenito iz svih surveys ponuda. nažalost. :(

Offers » Post #16

Sun Sep 06, 2015 23:47 in Ex-Yugoslavia

taj yes/no prozor možeš slobodno zatvoriti sa no. uopće nije potrebno označavati yes jer ti automatski dodijele 0.01$ čim 4 puta ukucaš CAPTCHA kod koji ti iskače svakih pola sata. meni ne zapinje taj offer, zaradila sam već 0.25$ na njemu. samo ukucavam taj kod kad se pojavi i to je to. ne mogu baš reći da je to točno svakih pola sata...

što se tiče offers, uglavnom rješavam one koje se odnose na instaliranje i korištenje mobilnih aplikacija na mobitelu (za iOS jer imam iPhone). svaki dan provjerim ima li kakva nova ponuda. kad završim offer tj. ispunim što se traži, ako mi nije dodijeljen novac, čekam 24 sata da prođe pa pišem supportu i onda oni to ručno dodaju. u ova dva i pol mjeseca koliko sam tu sam zaradila 4.19 dolara samo na tome.

nadam se da će nekome ovi redovi pomoći 8-)

PayPal » Post #1

Fri Aug 14, 2015 14:49 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima,

može li mi itko objasniti kako, nakon što mi uplate novac na PayPal, ja taj novac mogu povući na bankovni račun? Postoji li ikakav automatizirani proces? Moram li išta čekati? Ili povučem novce bilo kada, ali im za to plaćam debelih 5 dolara?

Upomoć! :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2023 15:50:19 PST