Please wait...
HomeForumPosts by whitetqueen

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by whitetqueen

Uslovi za 1. nivo » Post #17

Mon Oct 19, 2015 22:42 in Ex-Yugoslavia

Ako ispunjavaš uslove za nivo 1 po satatistici datoj na dashboardu, često prođu dani / nedelje dok ne dobiješ nivo 1, jer čekaju da uradiš još zadataka koji nisu za napredak po nivoima. Ako verovatno nećeš čekati duže od nekoliko dana.

forum zemalja bivse JU » Post #2

Sun Oct 04, 2015 22:44 in Ex-Yugoslavia

Ugradi neki add on u pretraživač, pa ćeš lako prevesti. Bar tako ja radim. :D

Da li je neko radio EXTRANCE EXAM » Post #2

Wed Sep 30, 2015 03:52 in Ex-Yugoslavia

Za lev 0 nije bilo taskova od 15.9., i što je najgore i oni koji su bili početkom septembra nisu se uračunavali u limitiranje za sledeći nivo. To što si uradio preko 20 različitih taskova nema veze, jer moraš u Job History da pratiš da li je zadatak za povećenje nivoa ili ne, videćeš mali krug sa belim minusom.

Sudbina na 0 nivou da čekaš, nekeda se u danu skoči na sledeći nivo, a nekada po mesec dana preovedeš čekajući.

Refreš strane » Post #14

Tue Sep 22, 2015 00:07 in Ex-Yugoslavia

Za većinu programa aktivacija je samo gašenje kompa, ne restart, jer je potrebno sa se instalirani dodatci pokrenu iz samog windowsa. Ako hoćeš nešto da ti sigurno radi obavezno gasi komp.

Druga bitna stvar je ,,čišćenje,, i to ne bilo kako već programčićima kao Final Uninstaller ili CCliner, ali on zna da bude agresivan, pa je vaj prvi bolji. tako rešavaš sve zaostale registre. ;)

778851 Is This Business Still Open? We Have To Kn » Post #2

Mon Sep 21, 2015 04:50 in Ex-Yugoslavia

Velikodušno, hvala.

Isplata » Post #11

Thu Sep 17, 2015 23:16 in Ex-Yugoslavia

Da, oni prebace 1.u mesecu, ali naplate proviziju 5 dolara. Provereno, na žalost nemamo opciju bez naplate, bar za sada.

Isplata » Post #5

Wed Sep 16, 2015 23:09 in Ex-Yugoslavia

Vodi računa da kada ti legne novac na Paypal da je njihova provizija 5 dolara i da ne isplaćuju manje od 10 dolara.

taskovi? » Post #46

Tue Sep 15, 2015 23:03 in Ex-Yugoslavia

27.jula sa imala ,,situaciju,, da na extra lakom zadatku sa tačnosti 100% dobijem red flag, a onda mi sutradan stigne izvinjenje da je to greška, flag je uklonjen, ali sam izgubila šansu za veći nivo i zadradu. :oops:

774720 Help Us Identify Authors » Post #9

Thu Sep 10, 2015 22:35 in Ex-Yugoslavia

Neki od Help Us Identify Articles se računaju, a neki ne.

Ja praktikujem da kada uradim kviz mode odem na ,,Dashboard,, i pogledam da li se zadatak pojavio na listi ,,Job History,,. Pored svakog zadatka na kraju reda (kolona Norification) ima jedan mali crni krug sa belim minusom (Not Included In Level Stats), ako stoji taj krug onda se ne računa, a ako nema kruga onda se računa.

Taj kružić nisam ranije viđala, ali sada ga redovno pratim.

U suštini, zadatak se odmah pojavi na listi i ako nema minusa, onda se računa u statistiku levela, ali se procenat obračuna tek za 24h.

Pitanja i saveti » Post #1243

Wed Sep 09, 2015 22:38 in Ex-Yugoslavia

Možeš da izabereš jedan od načina logovanja, ako ti se učita dashboard onda je sve uredu.

Ja koristim za Mozillu AutoRefresh i odlično radi. Probala sam druge refrešere, ali nisu se najbolje pokazali.

774720 Help Us Identify Authors » Post #3

Sun Sep 06, 2015 23:04 in Ex-Yugoslavia

Ne bih se složila sa tobom.

774720 Help Us Identify Authors » Post #1

Thu Sep 03, 2015 23:55 in Ex-Yugoslavia

Ovaj zadatak koji se noćas pojavio na O nivo ima dosta grešaka, a eleminacija je već na 75% tačnosti. Za one koji se takmiče za ! nivo treba obratiti pažnju, jer ako dobijete expllede mode može vam pokvariti trku za nivo.

odradjivanje taskova » Post #6

Thu Sep 03, 2015 05:41 in Ex-Yugoslavia

Proveri da li si slučajno uključila neke blokade, neke dodatke koji blokiraju reklame, bagove, iskačuće prozore...

Najbolji lek je ,,Final Uninstaller,, očistiš program (najbolji je) i skuneš novu verziju pretraživača. Ja koristim Mozillu i ne bih je nikada menjala. :D ;)

Uslovi za 1. nivo » Post #8

Thu Sep 03, 2015 05:38 in Ex-Yugoslavia

Sve što ste naveli dešava se velikom broju ljudi, bar koliko sam čitala forum.

Kod mene je sličan skučaj, čak četiri nedelje sam bila ispunjavala sva tri uslova i nisam dobijala nivo, onda se odjednom pojavio i nakon tri dana sam ga izgubila na samo dva zadataka, nefer zadaci, ali ja gubim. Tako sam dobijala i gubila prvi nivo dva puta. Problem stvara i čekanje po dve nedelje na neki zadačić. :roll:

Kada ste na granici od 70% pitanje je trenutka kada će te izgubiti bedž, pogotovo, ako naletite na ne fer zadatak.

Desilo mi se i da sam dobila red flag na 100% tačnosti, a onda su ga sutradan skinuli uz izvinjenje kako je njihova greška.

Sada sam veoma pažljiva, nikuda ne žurim, radim polako, ali sa velikom preciznošću, čitam sve savete na koje naiđem i ne srljam sam da uhvatim task, pa da u trenutku izgubim mukotrpan rad. Zarad nije neka za sada, ali me je neiskustvo dosta koštalo. ;)

Pitanja i saveti » Post #1238

Thu Sep 03, 2015 01:00 in Ex-Yugoslavia

Pogledaj ovde za refreš

Refreš strane | ClixSense Forum

Isplata za Srbiju!!! » Post #56

Wed Aug 05, 2015 23:12 in Ex-Yugoslavia

Stvari na Pay pal- su dosta jednostavne, ja sam primala novac za neke druge poslove i išlo je dosta glatko.
Ako ti je CS prebaco novac na Paypal, sumu ćeš videti na tvom nalogu PayPal-a/ My Account/Overwiev, onda ti daješ zahtev PayPal-u da ti isplati i to radiš na strani Withdraw gde unosiš sumu koju želiš da ti prebace, odmah ti prikazuju kojiki je porez i kada čekiraš pojavi ti se opcija Pending koja uglavnom traje 24h i kada je odbrena vidiš da je čekirano, što znači da su pare sa Paypala usmerene tvojoj banci. Neke bake proknjiže za 5-7 dana, ali i za 14 nekada.

rainforest task » Post #30

Wed Aug 05, 2015 00:57 in Ex-Yugoslavia

Ja radim i preko Neobux-a, ali ništa se nemenja, jer imaš apsolutno isti pristup kao i ovde, jer se svodi na Crowdflower. nema veze odakle pristupaš za njih imaš samo jedan ID. razlika je samo u ceni rada koja varira. Bar ja imam takvo iskustvo.

Dobrodošli na forum zemalja bivše Jugoslavije. » Post #396

Wed Aug 05, 2015 00:27 in Ex-Yugoslavia

Radio funkcioniše tako što otvoriš offers, pa klikneš na link za radio, sačekaš da se učita (oko 1015 sekundi), vratiš se na prethodnu stranu i klikneš na ,,yes,, (to se pojavi samo jednom na početku) i vratiš se na stranu sa radiem. Svakih 30 min pojaviće se CAPCHA i ukucaš tekst, overiš i tako svakih 30 min. Za četiri takva ciklusa (to je 2 sata) dobiješ 0,01 dolar. To je malo , ali iz dana u dan po 2-3 centa znači. Meni radio treba za bonus, jer kada imam dva offers-a i 5 taskova dobije se bonus. Zato slušam radio samo da bih hvatala bonuse.

A ads-ovi su isto plaćeni za nivo 0 i nivo 1, mislim da se cena povećava samo u Premijum paketu. Možda se dobija više na nivou2 i 3 , ali to neznam.

Dobrodošli na forum zemalja bivše Jugoslavije. » Post #394

Tue Aug 04, 2015 01:44 in Ex-Yugoslavia

Deo odgovora sam ti dala na drugoj temi, pa da se ne ponavljam.

Sve se svodi na čekanje nivoa1, do tada možeš da budeš koliko hoćeš na sajtu, ako taskova nema, a nema ih za nivo 0, tačnije jednom do dva puta nedeljno.

Što se offers-a tiče, ja jedino uključim radio, koji možeš da utišaš i dobješ 0,01 dolar za četiri CAPCHA overe. Nije nešto, ali ako je komp uključen, nesmeta.

Kada dođeš do nivoa 1 imaćeš dosta zadataka, ali caka je da paziš da nivo ne izgubiš, jer ideš opet iz početka. Zadaci su svakakvi, ali u početku se mora mnogo paziti dok se radi. Ja sam nivo izgubila, pa vratila, ali me je to demoralisalo na neko vreme. Međutim, mnogi lepo rade i lepo zarađuju, ali nešto konkretno se vidi tek za oko tri do četiri meseca. Iskustvo i strpljenje su jedna oružija kojima se da zaraditi.

Puno sreće. :D

Pitanja i saveti » Post #1187

Tue Aug 04, 2015 01:34 in Ex-Yugoslavia

Ima mnogo odgovora na forumu na tvoja pitanja, ali treba malo vremena da se isčitaju :o !

Ali kako znam u potpunosti kako ti je, evo par saveta: čitaj na forumu koliko možeš, moraš imati strpljenja prvih nekoliko nedelja dok si nivo 0, jer su taskovi veoma retki, nekad ih nema po nedelju dana. Da bi našao task moraš da radiš refreš strane sa taskovima, jer se jedino tako vide i da instaliraš dodatak za toolbar kako bi pratio pojavljivanje ,,ads,, i ,,tasks,,.

Takva jadna situsacija će trajati nekoliko nedelja, na žalost. To je neka vrsta testiranja.

Probaj da isbrišeš History i kolačiće na pretraživaču, pa se ponovo uloguj. Pri tome FB ti mora biti stalno ulogovan da bi imao pristup Crowedflower-u, jer su povezani.

Nadam se da sam ti pomogla.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 30, 2023 09:47:50 PST