mrvtz wrote:
Arkadaşlar, size bir şey danışacağım. Bu sayfaya güvenmekle ne büyük hata etmişim meğer. Kar edeyim derken, zarara geçtim. Ne yapabilirim, bana yol gösterecek var mı?
Bunlara güvenerek Norton teklifini 29 ocakta Offers'tan tamamladım. Yıllık üyelik satın alıp 70 TL para verdim. Karşılığında 12,5 dolar promosyon alacağım diye. Norton'a hiç ihtiyacım yoktu. 40 dolar oldum burada, uzun zamandır da anket gelmiyor. 52 dolar olup çekim yaparım diye bekliyorum ama paramı vermeyeceklerini açık açık söylediler az önce
Sistemlerinde Norton'u indirdiğim gözükmüyormuş ki elimde 3 tane ekran görüntüsü var. Ne yapacağım? Parayı sokağa attım resmen. Yazıklar olsun. Bu kadar rezillik olmaz ya 
Belki işine yarar bir bilgi olabilir.
KAYNAK: Norton sitesi.
Norton İadeleri
Norton ürünleri (abonelikler ve otomatik abonelik yenilemeleri dahil), satın alma tarihinden sonra 60 gün içerisinde iade edilebilir. Nakliye, dağıtım ve hiçbir ilgili vergi, geri ödenebilir olduğu bazı eyalet ve devletler haricinde, geri ödenemez.
İstisnalar ve iade politikaları hakkında daha fazla bilgi için Norton iade ve iptal politikaları makalesinin tamamını okuyun.
İade istemeden önce sık karşılaşılan sorular ve sorunlarla ilgili yardım için Üye Destek ve Hizmetleri giriş sayfasını ziyaret edin.
Para iadesi alma yönergeleri, satın alma işlemini gerçekleştirdiğiniz yere göre değişir. Satın alma işleminize göre aşağıdakilerden birini seçin:
Otomatik olarak yenilenen Norton aboneliğiniz için geri ödeme talep etme
Para İadesi İsteme
Apple App Store ürün iadeleri
Servis sağlayıcıdan alınan Norton için geri ödeme