Please wait...
HomeForumPosts by Vudu7

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Vudu7

Pitanja i saveti » Post #1113

Mon Jun 01, 2015 23:45 in Ex-Yugoslavia

EddieGunner wrote:
nixomanija wrote: Da li neko zna kako da se resetuje CrowdFlower? I da li mogu da se dobiju novi taskovi ako imas 75% a radio si ih na drugom sajtu?

mislim da nema reseta, jedino ti preostaje da pravis novi akount,

a u opcijama imas da izaberes za koji sajt cs da radis, i kod mene je CF registrovan na tri strane, clixsens , inboxdollars i jos neki i samo u opcijama izaberi clixsens kao glavni akount

da li znas mogu li se konektovati 2 ili više crowdflower accounta na 1 clixsense profil

Kako vi to radite Savjeti » Post #1

Sat May 30, 2015 14:17 in Ex-Yugoslavia

Trebaju mi savjeti oko taskova level 1 sam, i bio sam dobro poceo ali vec imam 5 expelled taskova sa 50-60% tacnosti u zadnjih par dana sam sve uprskao, ali mislim da sam nepravedno ocjenjen u par njih i zalio sam se odmah ono na kraju taska... nebitno...
Zanima me od iskusnijh clanova imaju li neke olaksice, savjete nesto kako bolje, lakse, tacnije raditi zadatke na
crowdfloweru
tacnije zanima me da li se isti taskovi vrte kod sviju, npr kad neko uradi neki task 100% tacno i zna odgovore, da
postavi ovdje, ili negdje drugo na neki forum, youtube klip... odgovore tacne za zadatke .. pa da neko drugi moze to iskorstiti

,.. i usput ovo moze biti topic za stavljanje taskova raznih kako uraditi, ..

Tasks » Post #5

Sat May 30, 2015 14:05 in Ex-Yugoslavia

sad je ok, to valjda je bio neki kvar na serveru ili nesto,..
i jos samo da navedem i meni dashboard na crowdfloweru se ne updateuje mozda svakih par dana se promjeni

Pitanja i saveti » Post #1112

Thu May 28, 2015 05:34 in Ex-Yugoslavia

Danas mi se ovo pojavi kad odem na crowflower da radim taskove, da li neko zna šta se dešava
View image: Clipboard01
Bummer
An error occurred.

Contact us at our support forum if you continue to have this problem

Tasks » Post #3

Thu May 28, 2015 05:33 in Ex-Yugoslavia

Danas mi se ovo pojavi kad odem na crowflower da radim taskove, da li neko zna šta se dešava
View image: Clipboard01
Bummer
An error occurred.

Contact us at our support forum if you continue to have this problem

task pomoc » Post #14

Wed May 27, 2015 07:37 in Ex-Yugoslavia

poz
zanima me sta se desi kada se dobije ovaj expelled mode, 63% mi je tacnost na dva zadatka i sad vise ih ne mogu raditi, zanima me da li cu u buducnosti ih moci ikad vise raditi, i ima li nacina da se ukine ovo, ...
mogu raditi normalno ostale zadatke i ne smeta mi ovo uopste, ali volio bih i to regulisati i a i cisto informativno me zanima da znam ubuduce

Pitanja i saveti » Post #1106

Sun May 24, 2015 14:57 in Ex-Yugoslavia

Ja sam izgubio svaku nadu preko mjesec dana mi nema niti jednog taska pratim po citav dan i noc, :(

Pitanja i saveti » Post #1104

Wed May 20, 2015 08:47 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
Vudu7 wrote: Pozdrav
procitao sam negdje da se svakog prvog u mjesecu automatski bez pitanja isplacuju novci sa clixsensa na paypal racun, pa me zanima da li je to istina, posto kartica koju imam je istekla to sam otvorio dok sam radio medjutim vise ne radim i ta kartica je istekla, i nemam paypal racun, na clixsense kao paypal mail sam stavio ovaj svoj mail koji nije registrovan na paypal-u.. mislio kada nakupim 50-ak $ i pocnem radit taskove da onda aktiviram karticu u banci i otvorim paypal racun

Dakle mene zanima da li ce mi nestati zaradjeni novac svakog 1-og u mjesecu, ili ce ostati da se sakuplja pa bih nakon par mjeseci podigao

Cao,

Clixsense isplacuje novac SAMO na zahtev. Nema automatizma. Ja moj nisam povlacila uopste. Kao sto si ti rekao, cekam da se nakupi zbog provizija, da me sto manje sve to kosta. ;)
Ne brini, nece nista da nestane/propadne. Tu je i ceka te da se odlucis kada hoces da ga povuces sa CS na PayPal. :)

Hvala na odgovoru, a da li mozda znas da li ce mi naplatiti 5$ kada budem dizao, i to sam vidio na naplacuju 5$ prilikom podizanja novca sa CS na PayPal... i nesto ima neka caka oko prvog u mjesecu da je besplatno ne uzimaju 5$

EDIT: imam jos jedno pitanje vezano za referale, da li dobivam ista od referala level 3 i 4 (misleci ne na lvl koji su stigli nego referale referala ... ) (znam da dobivam oko 1$ kad postanu premium clan) ali me interesuje za njihove klikove... itd posto mi nema za njih u statistici koliko je Earned $

Pitanja i saveti » Post #1102

Mon May 18, 2015 15:50 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav
procitao sam negdje da se svakog prvog u mjesecu automatski bez pitanja isplacuju novci sa clixsensa na paypal racun, pa me zanima da li je to istina, posto kartica koju imam je istekla a otvorio sam je dok sam bio zaposlen, medjutim vise nisam i ta kartica je istekla, tako da nemam ni paypal racun, na clixsense kao paypal mail sam stavio ovaj svoj mail koji nije registrovan na paypal-u.. mislio sam kada nakupim 50-ak $ i pocnem radit taskove da onda aktiviram karticu u banci i otvorim paypal racun

Dakle mene zanima da li ce mi nestati zaradjeni novac svakog 1-og u mjesecu, ili ce ostati da se sakuplja pa bih nakon par mjeseci podigao

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #361

Mon May 18, 2015 15:49 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav
procitao sam negdje da se svakog prvog u mjesecu automatski bez pitanja isplacuju novci sa clixsensa na paypal racun, pa me zanima da li je to istina, posto kartica koju imam je istekla to sam otvorio dok sam radio medjutim vise ne radim i ta kartica je istekla, i nemam paypal racun, na clixsense kao paypal mail sam stavio ovaj svoj mail koji nije registrovan na paypal-u.. mislio kada nakupim 50-ak $ i pocnem radit taskove da onda aktiviram karticu u banci i otvorim paypal racun

From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 21, 2023 17:24:49 PST