zliggie wrote:Da li se jos nekome desava da u poslednjih nedelju,dve redovno radi taskove a da mu se statistika na dashboardu nije uopste menjala + sinoc mi se desilo i to da sam izgubio i 3. level a pri tom preciznost mi je preko 88% i nemam niti jedan flag u job history? Hvala unapred!
kraaash wrote:Поздрав свима, од скоро сам овде и питање за старе кориснике. Колико може да се заради у просеку на левелу 3 за дан?
Vudu7 wrote:poz
zanima me sta se desi kada se dobije ovaj expelled mode, 63% mi je tacnost na dva zadatka i sad vise ih ne mogu raditi, zanima me da li cu u buducnosti ih moci ikad vise raditi, i ima li nacina da se ukine ovo, ...
mogu raditi normalno ostale zadatke i ne smeta mi ovo uopste, ali volio bih i to regulisati i a i cisto informativno me zanima da znam ubuduce
KAleksandra wrote:Moze li se znati koji offersi su dostupni kod vas. Mi imamo samo radio u ponudi.Pozdrav,cestitam na zaradi
nixomanija wrote:Da li neko zna kako da se resetuje CrowdFlower? I da li mogu da se dobiju novi taskovi ako imas 75% a radio si ih na drugom sajtu?