Please wait...
HomeForumPosts by diabolic012

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by diabolic012

Rainforest Task » Post #5432

Tue Feb 20, 2018 15:15 in Ex-Yugoslavia

Ja sam potpisao dokumente koje su trazili i prebacio isplatu na Paypal. Novci sjedaju na Paypal u roku od par sekundi. Mod edit.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #485

Wed Jan 24, 2018 15:14 in Ex-Yugoslavia

Isto to maloprije i sorry you didn't qualified nesto :(

Rainforest Task » Post #4657

Sun Mar 19, 2017 21:05 in Ex-Yugoslavia

Ja to prijavljujem od prvi put kada sam to vidio. U biti ne bi da nije pisalo "ad by Bankrate".

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #642

Wed Feb 22, 2017 03:49 in Ex-Yugoslavia

@vudario Koliko posto je manja vrijednost dolara u odnosu na vas tecaj ? Ili, kako si izracunao koliko smijes podici ?

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #377

Fri Feb 10, 2017 18:28 in Ex-Yugoslavia

mala_maca wrote:
pupijevi wrote:
Pih! Nek nama pare stignu na ruke ljudi opet je bolje nego rmbaciti po 12h za robovlasnike za neku sitnjariju od 200e.

Hehe, istinu zboris kolega!!! :lol: :clap:
I to robovlasnike s osnovnom skolom!

Kao i kod nas u Hrvatskoj. Evo ministar znanosti plagiro doktorat i nikome nista, i dalje sjedi u vladi i jos su mu jucer izglasali povjerenje. Svinjarija.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #287

Thu Feb 09, 2017 03:54 in Ex-Yugoslavia

Moze li mi netko objasniti kada zatrazim isplatu odavde na Payoneer pise provizija 2$, da li je to sve ili mi jos nesto uzme i Payoneer kada novci dodju kod njih ?

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #285

Thu Feb 09, 2017 03:44 in Ex-Yugoslavia

jonny333 wrote: Kod nas se sve menja preko noci kako u budzetu zafali napljackanog za fantasticne istorijske uspehe. Ne odvodite ljude u zabludu u vezi poreske u zemlji u kojoj je moguce da pogrebno drustvo bankrotira a to svi znamo da je siguran posao :$ Juce prekljuce su dali dozvolu haraclijama da guraju nos u privatne rezervoare .. sutra ce vam gledati u frizider.. Izaberite opciju koja ne ide preko bilo koje "domace" banke ako je to moguce.

Nije samo kod vas i kod nas u Hrvatskoj je isto sranje, jos malo ce gledati u carape i ispod kreveta.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #279

Wed Feb 08, 2017 23:29 in Ex-Yugoslavia

Netko je naveo da se moze kupovati preko pos uredjaja i to bez provizije.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #264

Wed Feb 08, 2017 15:42 in Ex-Yugoslavia

Pitanje u vezi Payoneer-a. Prilikom registracije nigdje me nije pitalo da li zelim karticu, samo me trazilo podatke o banci i nakon toga mi sada pise "You will receive an e-mail confirmation within the next several business days, once your application has been reviewed.". Kako i kada cu moci naruciti karticu ?

Pitanja i saveti » Post #3587

Thu Dec 22, 2016 16:41 in Ex-Yugoslavia

Molio bi nekoga iz Hrvatske da mi kaze da li placa porez na zaradu koju isplacuje putem PayPal-a na racun u banci. Ako da na koji nacin je to rijesio.

Porez na zaradu preko ClixSense-a » Post #1

Thu Dec 22, 2016 16:08 in Ex-Yugoslavia

Molio bi nekoga iz Hrvatske da mi kaze da li placa porez na zaradu koju isplacuje putem PayPal-a na racun u banci. Ako da na koji nacin je to rijesio.

ClixAddon » Post #3

Mon Dec 21, 2015 13:08 in Ex-Yugoslavia

Hvala na odgovoru, vec sam poslao upit suportu pa preostaje samo cekati.

ClixAddon » Post #1

Sun Dec 20, 2015 23:56 in Ex-Yugoslavia

Zna li netko kako rijesiti problem sa ClixAddon-om ?
Javlja mi samo kada dodju reklame ali ne i taskovi. Preglednik je Chrome.

surveys za Srbiju » Post #4

Tue May 05, 2015 12:55 in Ex-Yugoslavia

Za Hrvatsku nikad niti jedan survej, jebiga, nikoga ne zanima misljenje nas balkanaca.

ClixGrid » Post #1456

Mon Apr 20, 2015 21:27 in Ex-Yugoslavia

ClixGrid » Post #1452

Fri Apr 17, 2015 06:21 in Ex-Yugoslavia

Tasks » Post #514

Thu Apr 16, 2015 12:56 in Ex-Yugoslavia

Hvala na odgovoru, stvarno si sebi dao truda da odgovoris. Nema veze sto je odgovor dugacak, naime, ima nekih zadataka na kojima sam expelled a prilicno su dobri pa bi bilo steta da se ne pojavi mogucnost da ih ponovno uradim. Jos jednom, Hvala.

Tasks » Post #512

Thu Apr 16, 2015 11:06 in Ex-Yugoslavia

Pitanje glasi, koliko dugo traje expelled mod ili koliko trebam cekati da mi ponovno dozvole raditi na tom zadatku ?

ClixGrid » Post #1450

Thu Apr 16, 2015 04:59 in Ex-Yugoslavia

ClixGrid » Post #1449

Wed Apr 15, 2015 06:21 in Ex-Yugoslavia

From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 23:30:43 PST