Hello,
This job was rejected because you didn't copy & paste the URL needed to open the main app in your virtual machine. That's always the first step. It is possible to proceed without using this URL, but the job will be rejected. In the future, be sure to use that link and you won't receive these types of rejections. I hope this helps!
Nakon ovog sam ostala bez teksta
Možda si stisnula take screenshot prije nego što se stranica učitala, a on brzinski odradio. Onda taj admin koji je pregledao vidio na na ekranu nema ništa, a nije se potrudio da pogleda url.... Jedan reject ko nijedan
Ja sam tako prije radila, pa sad sačekam da se dobro učita. Znalo mi se desiti da se pojavi i nekakav error a to je jako poželjno "uslikati" pa morala refrešovati hit.
Danas mi je dobro krenulo, a imala nekog drugoog posla pa morala prekinuti
čak sam dvaput učitala stranicu jer mi je url bio čudan, ali se isto učitalo, a oni nisu naveli koju stranicu bi trebala vidjeti. Homepage je bio google.de čak i nakon dužeg čekanja, možda je i u tome bila stvar. Pisala sam im ticket, ali rejection je ostao.
incomehomejob wrote:Desava se na zalost, s vremena na vreme, da se omasi placanje kod tih videa (ako mislis na onaj plavi kvadrat na glavnoj strani, pored narandzastog Matomy). I meni se desilo pre neki dan isto; nikakav trag da je odgledan niti je bilo placeno.