I po 100-ti put ponavljam: da ti barem kažu gdje si fulao !!! Ne'š ti nauke . . .
dulenator wrote:1035445 Identify The Bill Of Lading Number (Cf Revision)
Produžen, pa ga hvatajte.![]()
Edit: Sad su izgleda sredili neke nefer ispravke, jer je popravljen accuracy.
incomehomejob wrote:Ne znam na koji mu se task odnosi post, tek sad sam odobrila, a ranije je postovao.
Izvinjenje svima sto sam manje bila tu, potkacio me virus, pa nisam znala kako se zovem.
martin111, zao mi je sto nisam bila tu na vreme, izvini.
Svaki od tih zadataka, gde se vidi samo testno je za izbegavanje. Bilo je takvih par ranije i CF jeste naglasio da se to ne radi. Nadam se da nece sankcionisati ovo, a ako budu, pisacemo.
Sto se tice ovog dela gde si pominjala da su samo u Quiz-u testna, da znas za ubuduce, svaka strana ima po jedno testno pitanje i u ovakvim slucajevima falicno postavljenog taska od strane TA, to je to jedno koje vidimo da 'radi' kako treba. (Retki su taskovi, ima ih, koji imaju po 2 testna na svakoj strani.)
Na pr. to sto nesto 'prodje' ne znaci da je tacno, moze da bude u pitanju pitanje koje nije testno, zato daju flag-ove kada prekontrolisu ceo rad, tj. te koji nisu testni.
maxikiki wrote:Hoću da kažem da se vidi iz aviona da su ova pitanja gde se vidi anchor item kontrolna pitanja i da je TA pogrešio,da nije otvorio druga.
Za ovo drugo si veoma pogrešila uopšte nisam bio zlurad,daj bože da sve bude u redu ali se za ovakve stvari TA žali adminima i banuju se nalozi.
Napisao sam zbog drugih da se ne zaleću a tebi se izvinjavam ali si pogrešno shvatila.