Please wait...
HomeForumPosts by martin111

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by martin111

Kafana » Post #3544

Fri May 01, 2020 01:13 in Ex-Yugoslavia

Bravo dečki!!!!!!! :clap: :clap: :thumbup:

bassbass12

Ph0bia

ruma45

Trojica na "All time " listi !!! Sve čestitke i puno uspjeha i nadalje ! :thumbup: :$
Ovo zbilja nije mala stvar . . .

Pozdrav svima u kavani. Ugodan vikend i sretan 1. Maj!!!

Surveys, Offers, Video, Games » Post #707

Tue Apr 21, 2020 06:50 in Ex-Yugoslavia

RichKoko wrote: Completed 21 April 2020 06:25:34 PST 8m CINT 4726xxx $0.48

...o spolnim 'igračkama',lubrikanti,kondomi,itd. :D :oops:

Eto, care, i opet ti preko veze!!! :clap: :thumbup:

Za mene jok tih "vrućih" $0,48 . . .

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6894

Tue Apr 21, 2020 06:24 in Ex-Yugoslavia

RichKoko wrote:
martin111 wrote: 1570301 Adult Content According To Google Adsense Rules

Rekli bi u Zg: nemreš bilivit . . . :D

..kolega , pogledaj iznad svog posta još 5 postova-highlighted skoro pa sve u žutome. :lol:

...-sve 5,desi se svima,ali čisto da znaš-old news-prije 4 dana. ;)

pozz iz Centra. :)

Ooooooooooooooooooooooooo, pa još žuto poboldano!!! Koji blam !!!??? :oops: :oops: :oops:

Kako reče desi se, ali bit će valjda da me ponio zanos od čuda . . .

Kako god, hvala što si mi skrenuo pažnju!

Pozz sa Medveščaka

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6890

Tue Apr 21, 2020 05:14 in Ex-Yugoslavia

1570301 Adult Content According To Google Adsense Rules

Rekli bi u Zg: nemreš bilivit . . . :D

Kafana » Post #3514

Mon Apr 06, 2020 08:11 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav ekipo iz kavane!

Nije mi namjera da vam pametujem jer svatko ima svoju neku perspektivu i prioritete, ali ovo sa zaradom je stvar gledanja.
Ja npr. ne zarađujem puno (oko 400 $ godišnje), ali . . . Ništa od zarađenog nisam trošila i nakon 5 godina skupilo se 2.000 $ za koje sam prošle godine u kolovozu bila s frendicama 7 dana u Škotskoj (Edinbourgh, Glasgow, Loch Ness) i još jedan cijeli dan u Veneciji (iz koje smo letjeli ) sa noćenjem na Lidu.
Za mene putovanje života (budući da sam od djetinjstva luda za Škotskom , od povijesti , arhitekture do gajdi).

Ponavljam, nekom puno, nekom sića.

Topli pozdrav svima. Ostanite zdravi!

Potres u Zagrebu » Post #8

Mon Mar 23, 2020 11:44 in Ex-Yugoslavia

Trese se i dalje, bez prestanka. Najgora je noć . . . spavati ili ne?Obučen ili u piđami? A vani temperature niže nego u siječnju . . .

Surveys, Offers, Video, Games » Post #698

Fri Mar 20, 2020 09:09 in Ex-Yugoslavia

Completed 20 March 2020 08:36:08 PST 27m CINT 44672211 $0.59

Anketa o HNS (politička stranka u Hr).

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1594

Wed Mar 18, 2020 11:33 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav onima koji još imaju volje čitati forum!

Uz ovo sveopće ludilo sa coronom i apokalipsom, moja vijest da mi konačno skinulo flag i nije baš nešto, ali mene ipak veseli! :thumbup:

Šaljem vam svima pozitivne vibracije (trebat će nam, izgleda, jako puno strpljenja, discipline, odricanja i još koječega dok ova totalna katastrofa konačno ne završi).

Budite svi zdravi i veseli!!

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1586

Sat Mar 14, 2020 06:03 in Ex-Yugoslavia

Žao mi je što si i ti naletio . . . :(
Samo strpljenje pomaže jer brzi baš nisu!!!
Pozz

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1584

Fri Mar 13, 2020 00:21 in Ex-Yugoslavia

Kod mene još stoji stamen kao stijena . . . :( :( :(

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1582

Sat Mar 07, 2020 04:48 in Ex-Yugoslavia

Ma, prekrasno!
Što reći??? Čekaj magare da trava naraste . . . :o :o
U svakom slučaju hvala za info.
Pozz

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1579

Wed Mar 04, 2020 06:12 in Ex-Yugoslavia

dijana1983 wrote: da se javim samo u "klub" flagovanih.... :?

Baš mi je žao što se "klub" povećava . . . :cry:
Nadajmo se da će se riješiti u nekom razumnom roku.
Pozz i tebi iz Zgba

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1575

Tue Mar 03, 2020 00:57 in Ex-Yugoslavia

Mislim da si i opet postavio ispravnu "dijagnozu". Oduvijek je bilo teško pohvatati tu neku njihovu logiku. Čekanje je očito jedina opcija . . .
Krleža bi rekao: "Ni med cvetjem ni pravice...".

Hvala ti. Pozz

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1573

Tue Mar 03, 2020 00:23 in Ex-Yugoslavia

ruma45 wrote: Ako ti je za utehu, meni su nakon 12h odgovorili na tiket da će mi flag biti uklonjen, da to rade na nedeljnom nivou i da ako se to ne desi u roku od 7 dana odradim re-open da poguraju stvari.
Neka moja pretpostavka je da će flag biti uklonjen u utorak.
Javljam ovde info...

Pozdrav Tebi!

Mislim da nije dobro . . . Jutros gledam status svog ticketa i piše SOLVED 21 h ago, a da nisam dobila ni slova o tome!!???
Da li to znači da sam "na ledu" do daljnjega (tebi su ipak poslali obavijest)?
Znalac si, molim napiši što ti misliš o svemu.
Unaprijed sam zahvalna.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1572

Sun Mar 01, 2020 06:45 in Ex-Yugoslavia

brisano! :oops:

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1571

Sun Mar 01, 2020 06:41 in Ex-Yugoslavia

Pa, fakat si me malo utješio! Hvala ti !
Ostaje mi čekati da se i meni jave (po mogućnosti istom porukom i u istom roku ;) ) i da se tvoje predviđanje pokaže točnim.
Do tada "strpljen - spašen"!
Pozz iz Zgba

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1569

Sun Mar 01, 2020 05:13 in Ex-Yugoslavia

Nažalost, pročitala prekasno!

Evo i mene "počastili" . . . :o :shock:

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6616

Thu Dec 05, 2019 07:54 in Ex-Yugoslavia

bassbass12 wrote: 1464145 Iproduct Matching Part2 04-Dec-19 (Potential Explicit Content) L3 $0.03
max 1+49
malo je dosadno, ali relativno brzo ide

Ne mogu odoljeti da te samo mrvicu ne ispravim! Ne da je dosadno, nego sam se ucrvala !!!(ubiše me tehnikalije :shock: :? ). Ipak, kad gledaš što se nudi već dulje vrijeme vrijedan je truda.

Pozz tebi i cijeloj ekipi.

Kafana » Post #3437

Mon Nov 25, 2019 11:06 in Ex-Yugoslavia

bassbass12 wrote:
martin111 wrote: Pozdrav !

mzlicic - izgleda da stvari opako ne štimaju!

Nažalost i kod mene s bonusom 5% ista situacija ! S time da mi se čini da mi je ovo već drugi neisplaćeni bonus. I ja danas pisala pritužbu, ali ne nadam se previše . . . (čekanje na ikakav odgovor je do 10 radnih dana !!?).

U history taskova NEMA obavijesti o bonusu (čak ni onim prethodnima!!). Pa se ti snađi . . .

Ono što je bilo toliko dobro isprogramirano i transparentno sada više ne postoji . . . :cry: :cry: :cry:

Proverite u Transaction History(ne u history taskova)...na početnoj strani ysense kliknite na svoju sličicu da Vam se otvori roletna izaberite Transaction History , ukucajte Vaš Ysense pasword ....otvoriće se mogućnost pretrage po Type-izaberite Bonus , Period -izaberite koliko daleko želite unazad da dobijete podatak i stisnite GO. Dobićete podatak za Bonus a u Details opisuje vrstu bonusa i tu tačno vidite svakodnevni bonus-iznos i task bonus(5$) koji se dobije na svakih 50$ taskova.Takođe, koliko ste zaradili čisto od taskova vidite kada otvorite Total Earnings ,poslednja stavka pored broja urađenih zadataka je čista zarada od zadataka.Bonus ide na svakih 50$ pa se prema tome odredite koliko Vam je ostalo do Bonusa ili ste ga trebali dobiti.Bonus se pripisuje sledeći radni dan nakon što se ostvari ujutru posle 9 sati u dnevnu zaradu i ukupni balans.

Bez obzira na sve muke koje su stigle sa Ysensom do sada su mi isplaćeni svi novi bonusi bez problema tako da se nadam da su i Vama ,samo da ih pronađte u Transaction History.
Malo sam opširnije pisao ako je još nekog zanimalo kako da dođe do Transaction History.

Bassbass 12, želim ti dobru večer i zahvaljujem na detaljnim instrukcijama ! Ušla sam u Tansaction history i ustanovila da si potpuno u pravu. Drugim riječima, bonusi su isplaćeni uredno, samo sam ja "polupala lončiće" u svojem praćenju istih.
Hvala od srca još jednom! Uz duboki naklon za strpljenje kojim si odradio tako detaljne naputke! :clap: :clap: :clap: Pozdrav tebi i cijeloj ekipi s foruma. :thumbup:

Kafana » Post #3435

Mon Nov 25, 2019 06:31 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav !

mzlicic - izgleda da stvari opako ne štimaju!

Nažalost i kod mene s bonusom 5% ista situacija ! S time da mi se čini da mi je ovo već drugi neisplaćeni bonus. I ja danas pisala pritužbu, ali ne nadam se previše . . . (čekanje na ikakav odgovor je do 10 radnih dana !!?).

U history taskova NEMA obavijesti o bonusu (čak ni onim prethodnima!!). Pa se ti snađi . . .

Ono što je bilo toliko dobro isprogramirano i transparentno sada više ne postoji . . . :cry: :cry: :cry:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 26, 2023 20:52:24 PST