RichKoko wrote:Completed 21 April 2020 06:25:34 PST 8m CINT 4726xxx $0.48
...o spolnim 'igračkama',lubrikanti,kondomi,itd.![]()
Eto, care, i opet ti preko veze!!!

Za mene jok tih "vrućih" $0,48 . . .
RichKoko wrote:martin111 wrote:1570301 Adult Content According To Google Adsense Rules
Rekli bi u Zg: nemreš bilivit . . .
..kolega , pogledaj iznad svog posta još 5 postova-highlighted skoro pa sve u žutome.![]()
...-sve 5,desi se svima,ali čisto da znaš-old news-prije 4 dana.![]()
pozz iz Centra.
ruma45 wrote:Ako ti je za utehu, meni su nakon 12h odgovorili na tiket da će mi flag biti uklonjen, da to rade na nedeljnom nivou i da ako se to ne desi u roku od 7 dana odradim re-open da poguraju stvari.
Neka moja pretpostavka je da će flag biti uklonjen u utorak.
Javljam ovde info...
bassbass12 wrote:1464145 Iproduct Matching Part2 04-Dec-19 (Potential Explicit Content) L3 $0.03
max 1+49
malo je dosadno, ali relativno brzo ide
bassbass12 wrote:martin111 wrote:Pozdrav !
mzlicic - izgleda da stvari opako ne štimaju!
Nažalost i kod mene s bonusom 5% ista situacija ! S time da mi se čini da mi je ovo već drugi neisplaćeni bonus. I ja danas pisala pritužbu, ali ne nadam se previše . . . (čekanje na ikakav odgovor je do 10 radnih dana !!?).
U history taskova NEMA obavijesti o bonusu (čak ni onim prethodnima!!). Pa se ti snađi . . .
Ono što je bilo toliko dobro isprogramirano i transparentno sada više ne postoji . . .![]()
![]()
Proverite u Transaction History(ne u history taskova)...na početnoj strani ysense kliknite na svoju sličicu da Vam se otvori roletna izaberite Transaction History , ukucajte Vaš Ysense pasword ....otvoriće se mogućnost pretrage po Type-izaberite Bonus , Period -izaberite koliko daleko želite unazad da dobijete podatak i stisnite GO. Dobićete podatak za Bonus a u Details opisuje vrstu bonusa i tu tačno vidite svakodnevni bonus-iznos i task bonus(5$) koji se dobije na svakih 50$ taskova.Takođe, koliko ste zaradili čisto od taskova vidite kada otvorite Total Earnings ,poslednja stavka pored broja urađenih zadataka je čista zarada od zadataka.Bonus ide na svakih 50$ pa se prema tome odredite koliko Vam je ostalo do Bonusa ili ste ga trebali dobiti.Bonus se pripisuje sledeći radni dan nakon što se ostvari ujutru posle 9 sati u dnevnu zaradu i ukupni balans.
Bez obzira na sve muke koje su stigle sa Ysensom do sada su mi isplaćeni svi novi bonusi bez problema tako da se nadam da su i Vama ,samo da ih pronađte u Transaction History.
Malo sam opširnije pisao ako je još nekog zanimalo kako da dođe do Transaction History.