hakankilic0 wrote:******mesajı editleyim derken yeni mesaj atmışım*****mrvtz wrote:hakankilic0 wrote:170 lira gitti benim yüzde on benim hatam yüzde doksan adamlar paraya çökmeye dünden razı. önce hesabıma kalıcı kısıtlama geldi sonra işlem ücreti diye hesaptaki tüm parayı aldılar. bir anlaşmazlık olmuştu ama paraya konmak bu kadar kolay olmamalı. e devletten ikamet atabileceğim söylenmiş skrill in uygulamasında bana cevap olarak ama mesajı görmedim evin gaz faturasını atmıştım ondan sonra gitti para.
İkametgahımı kabul etmediler, göndermediğim belge kalmadı. Niye reddettikleri de yazmıyor, bahaneleri bitti sanırım. Emin olun ne yollarsak yollayalım kabul etmiyorlar. En sona attığım mesajı bile cevap vermeden kapatmışlar. Türkiye'den ayrılırken, sağlam vurgun yapmayı kafalarına koymuşlar.
bana e devletten ikametgahın pdf si olur demişti ekran görüntüsü kabul edilmiyor olabilir. bir de öyle deneyin pdf dosyası atın. bir de uygulamadan atmıyorsanız belgeleri önlü arkalı tek fotoda olmasını istiyorlar kimliğin diye bir yerlerde okumuştum ama hatırlamıyorum.