Please wait...
HomeForumPosts by hakankilic0

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by hakankilic0

Skrill hesap doğrulama » Post #14

Tue Nov 17, 2020 07:38 in Turkish

hakankilic0 wrote:
mrvtz wrote:
hakankilic0 wrote: 170 lira gitti benim yüzde on benim hatam yüzde doksan adamlar paraya çökmeye dünden razı. önce hesabıma kalıcı kısıtlama geldi sonra işlem ücreti diye hesaptaki tüm parayı aldılar. bir anlaşmazlık olmuştu ama paraya konmak bu kadar kolay olmamalı. e devletten ikamet atabileceğim söylenmiş skrill in uygulamasında bana cevap olarak ama mesajı görmedim evin gaz faturasını atmıştım ondan sonra gitti para.

İkametgahımı kabul etmediler, göndermediğim belge kalmadı. Niye reddettikleri de yazmıyor, bahaneleri bitti sanırım. Emin olun ne yollarsak yollayalım kabul etmiyorlar. En sona attığım mesajı bile cevap vermeden kapatmışlar. Türkiye'den ayrılırken, sağlam vurgun yapmayı kafalarına koymuşlar.

bana e devletten ikametgahın pdf si olur demişti ekran görüntüsü kabul edilmiyor olabilir. bir de öyle deneyin pdf dosyası atın. bir de uygulamadan atmıyorsanız belgeleri önlü arkalı tek fotoda olmasını istiyorlar kimliğin diye bir yerlerde okumuştum ama hatırlamıyorum.
******mesajı editleyim derken yeni mesaj atmışım*****

Skrill hesap doğrulama » Post #13

Tue Nov 17, 2020 07:36 in Turkish

mrvtz wrote:
hakankilic0 wrote: 170 lira gitti benim yüzde on benim hatam yüzde doksan adamlar paraya çökmeye dünden razı. önce hesabıma kalıcı kısıtlama geldi sonra işlem ücreti diye hesaptaki tüm parayı aldılar. bir anlaşmazlık olmuştu ama paraya konmak bu kadar kolay olmamalı. e devletten ikamet atabileceğim söylenmiş skrill in uygulamasında bana cevap olarak ama mesajı görmedim evin gaz faturasını atmıştım ondan sonra gitti para.

İkametgahımı kabul etmediler, göndermediğim belge kalmadı. Niye reddettikleri de yazmıyor, bahaneleri bitti sanırım. Emin olun ne yollarsak yollayalım kabul etmiyorlar. En sona attığım mesajı bile cevap vermeden kapatmışlar. Türkiye'den ayrılırken, sağlam vurgun yapmayı kafalarına koymuşlar.

bana e devletten ikametgahın pdf si olur demişti ekran görüntüsü kabul edilmiyor olabilir. bir de öyle deneyin pdf dosyası atın. bir de uygulamadan atmıyorsanız belgeleri önlü arkalı tek fotoda olmasını istiyorlar kimliğin diye bir yerlerde okumuştum ama hatırlamıyorum.

Skrill hesap doğrulama » Post #11

Mon Nov 16, 2020 16:44 in Turkish

170 lira gitti benim yüzde on benim hatam yüzde doksan adamlar paraya çökmeye dünden razı. önce hesabıma kalıcı kısıtlama geldi sonra işlem ücreti diye hesaptaki tüm parayı aldılar. bir anlaşmazlık olmuştu ama paraya konmak bu kadar kolay olmamalı. e devletten ikamet atabileceğim söylenmiş skrill in uygulamasında bana cevap olarak ama mesajı görmedim evin gaz faturasını atmıştım ondan sonra gitti para.

ANKETLER » Post #70

Mon May 11, 2020 03:49 in Turkish

asliisik0 wrote: 2,89 Sensodyne Anketi Hayatımın en pahalı anketini çözdüm
ben de bitirdim anketi teşekkür edip ücreti vermedi.

ANKETLER » Post #8854

Thu Apr 30, 2020 07:24 in Turkish

wannads da 50 sentlik anketi bitiriyorsun 18 sent yatırıyor

TASK GÜNCEL! » Post #3891

Wed Apr 29, 2020 17:21 in Turkish

tantE41 wrote:
ankettasksever wrote:
tantE41 wrote: bende baktım videolara kaldırmış videoyu adam.Resmin açılması mühim değil eldeki verilerle yapıyorum.Bileydim banlanacağımı 800 tane yapardım.

hocam göremediğin resmin cevabını atıyor musun. o zaman tutturuyorsun. başlangıcı zaten önemli. başlangıçta her ikisini de doğru tahmin etmeden ilerlemek imkansız bildiğin üzere. ilk hareketi nasıl yapıyorsun. resimler açılmıyor çünki. ona çözümün nasıl? veyahut kaldırılan videoda bu işi nasıl yapıyordu?

ban açılır merak etmeyin ticket attınız mı?

Meslek sırrı dedim ya kusura bakma.Baska taskta yardimci olurum.3 kere banlattim 3undede acildi zaten hayalim 1.cilikti Sakin sakin atip 1 olmakti.Digerleri banlanir diye dusundum ben banlandim digerleri yapiyor nasil is ben anlamadim.

hocam Verify Document Info 7 görevini yapıyormusunuz . hep yaptığımda düşük doğruluk diyor. sanırım ingilizce olduğundan tam anlayamadığım bi kaç püf noktası var.

ANKETLER » Post #8801

Tue Apr 28, 2020 06:42 in Turkish

pelinsuyilmaz61 wrote: 1 dolarlık vipvoice spor anketi anket sonu teşekkür etti ve para vermedi

https://survey.vipvoice.com/wix/23/p407346933.aspx?r=118&s=EDJSHUBN&l=31&npdLang=1 73 sentlik anket teşekkür etti ücret geçmişte bile görünmüyor.

TASK GÜNCEL! » Post #3844

Mon Apr 27, 2020 08:29 in Turkish

Verify Document Info 7 görevini yapan var mı püf noktalarını anlatsa yaptıklarımdan adım gibi eminim ama doğruluk yüzde kırk geliyor.

ANKETLER » Post #8760

Fri Apr 24, 2020 10:36 in Turkish

1.11 dolar your surveys anketi ilk soruda tekme :D kalite puanım düşük ama neden bilmiyorum ondan atmış olabilir.

ANKETLER » Post #8675

Tue Apr 21, 2020 09:24 in Turkish

pelinsuyilmaz61 wrote:
Thelastair wrote:
hakankilic0 wrote:
ankettasksever wrote: 21 Apr 2020 08:42 PST Offer Weekly Survey Conversion #2583201356 $0.36

0.31 lik wannads anketini yaptım. banka anketiydi. genelde düşük ücret veriyorlar. 0.14 veya 0.18 verir tahminim vardı değerinden fazla verdi. bu bir örnek mesela. zengin anket olduğu için olabilir.

dolar 6.99 oldu ne gelirse yapın. kazanç böyle olur yüksek ücretli anketlerin sırasını beklemeyin. gelmeyede bilir. ilerlemek adına zamanımız önemli. :$

hocam skrilldeki beş doları çekmek mümkün mü

Dostum yukarda arkadaşlar yazmış 20 dolar çektim 20 lira masrafı oldu diye oda en düşük masraflı bitcoin transfer yolu ile , şimdi diyelim alt limit yok para gönderip çekmede en iyi ihtimalle eline 15 lira geçecek kesintilerden sonra. Bence bir 10-15 dolar daha artırıp öyle çek..
kripto ile çekim konusunda net bir bilgi bulamadım da skrillden mi bitcoin alarak aktarım yapıyoruz yoksa skrillden başka bir coin sitesine direkt dolar olarak mi ?

looney tunes görevini yapabildiniz mi.

ANKETLER » Post #8673

Tue Apr 21, 2020 09:14 in Turkish

Thelastair wrote:
hakankilic0 wrote:
ankettasksever wrote: 21 Apr 2020 08:42 PST Offer Weekly Survey Conversion #2583201356 $0.36

0.31 lik wannads anketini yaptım. banka anketiydi. genelde düşük ücret veriyorlar. 0.14 veya 0.18 verir tahminim vardı değerinden fazla verdi. bu bir örnek mesela. zengin anket olduğu için olabilir.

dolar 6.99 oldu ne gelirse yapın. kazanç böyle olur yüksek ücretli anketlerin sırasını beklemeyin. gelmeyede bilir. ilerlemek adına zamanımız önemli. :$

Dostum yukarda arkadaşlar yazmış 20 dolar çektim 20 lira masrafı oldu diye oda en düşük masraflı bitcoin transfer yolu ile , şimdi diyelim alt limit yok para gönderip çekmede en iyi ihtimalle eline 15 lira geçecek kesintilerden sonra. Bence bir 10-15 dolar daha artırıp öyle çek..

teşekkür ederim doyurucu bir cevap alabildim sonunda.

ANKETLER » Post #8671

Tue Apr 21, 2020 09:04 in Turkish

ANKETLER » Post #8663

Tue Apr 21, 2020 06:02 in Turkish

hdturkey wrote:
hakankilic0 wrote:
Haticeberil wrote: Skrillden direk bankaya ck skntili az miktar cekmek icinse amaciniz skrill airtm kripto para olarak cekiyorum ben 20dolarda toplam 20tl kesinti oldu dün

bu mevzulardan anlamıyorum ben ama skrillde bankadan çekmek istersen sabit 5.50 dolar mı yüro mu bilmiyorum ucret kesiliyormuş yada ben yanlış anladım öyle olmayabilir eğer öyle ise ben 5 dolarımı çekebilmek için 5.50 dolar daha kazanmak zorundayım. yada şöyle sorayım 5 dolarımı çekebilirsem bana ne kadarı kalır

Para çekmek paypal gittikten sonra resmen işkence oldu. İyice suyunu çıkardılar. Sanki milyonlar kazanıyoruz.

herkes öyle diyor evet de benim durumuma bir çözüm var mı o 5 dolardan elli kuruş dahi olsa almak istiyorum kalmasın.

ANKETLER » Post #8662

Tue Apr 21, 2020 06:01 in Turkish

naklov86 wrote:
Thelastair wrote: Şu banka reklamından atılmadan ödeme aldım sonunda :)

adımı soyadımı sordu bittiği ekranda. yazdım devam dedim attı

iki anket birden düştü sayfama bir tek o banka anketini bitirebildim ben de. ama para hesapta görünene kadar diken üstündeyim hep :D

ANKETLER » Post #8658

Tue Apr 21, 2020 04:45 in Turkish

Haticeberil wrote: Skrillden direk bankaya ck skntili az miktar cekmek icinse amaciniz skrill airtm kripto para olarak cekiyorum ben 20dolarda toplam 20tl kesinti oldu dün

bu mevzulardan anlamıyorum ben ama skrillde bankadan çekmek istersen sabit 5.50 dolar mı yüro mu bilmiyorum ucret kesiliyormuş yada ben yanlış anladım öyle olmayabilir eğer öyle ise ben 5 dolarımı çekebilmek için 5.50 dolar daha kazanmak zorundayım. yada şöyle sorayım 5 dolarımı çekebilirsem bana ne kadarı kalır

ANKETLER » Post #8647

Mon Apr 20, 2020 17:58 in Turkish

mrvtz wrote:
Simpre wrote:
elifcam2019 wrote: 13.50 oldum 13 nisanda açmıştım az dimi

8 günde 13.50 mü? Oha.

Jasmin hanım da 16-17 günde 36 dolar kazandığını yazmıştı. Forum sayfasına bakmasam, bu ay sayfada genel olarak işler çok kesat sanacağım çünkü bu ay sadece 3 anket yapabildim, şaka gibi. Bazı püf noktaları var, bunları çözen ve biraz da kısmetli olan kazanıyor. Hesabımdaki tutarı çekip hesabı kapatmadan ve yeni bir hesap açmadan olmayacak, anladım.

Ben 6 Nisan'da kayit oldum 5 dolar kazanabildim. Merak ettiğim bir şey var diğer basliklara yazdım ama oralara bakan yok. Skrillden minimum kac dolari banka hesabımiza aktarabiliyoruz bilginiz var mı.

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #140

Sun Apr 19, 2020 14:43 in Turkish

Benim skrill hesabında 5 dolar var onu cekemeyecek miyim :/

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #457

Sun Apr 19, 2020 06:06 in Turkish

ySense Offers taki king of avalon oyununu başka görev için indirip görevi yapmadan silmiştim. şimdi o görevi yapmak istiyorum ne yapabilirim. telefonu sıfırlamak dışında.

ANKETLER » Post #8620

Sat Apr 18, 2020 07:37 in Turkish

karbonatfurkan wrote:
hakankilic0 wrote:
karbonatfurkan wrote:
hakankilic0 wrote:
karbonatfurkan wrote:
YigitArk wrote: Completed 17 April 2020 15:21:14 PST 11m YourSurveys 46755279 $0.77 NETFLİX ANKETİ

Aynısını wannadsta 39 cente yaptım :(

kardeş dün looney tunes oyunu için beş dinamit alarak yaptım diyordun dediğin şekilde olmuyor neden millete yalan yanlış bilgi veriyorsun. minimum 35 liralık harcama yapman lazım o teklifi kazanmak için. birisi geçen nasıl yapıldığını sormuştu, adama sanırım uygulamaya para yatırman lazım demiştim sonradan sen para harcamadan yapıldığını söyleyince yarım saat o adamı aradım forumda.

Kardeş ne bu atar gider, ben ne yapayım teklifi yapamadıysan, millete yalancı demeden önce bı kendine bak hadi işine.

önce kendi üslubuna bak onceki postlardaki dinamit hakan falan yazmışsın dalga geçer gibi, biz kardeş deyince atar yapmış oluyoruz.

Ben sana dinamit hakan yazmadım arada virgül var yoksada unutmuşumdur.Sen ne hakla önüne gelen yalancı diyorsun?

ispatla o teklifi yaptığını o vakit özür dileyeceğim senden. beceriyle ilgili bir durum da yok bu görevi yapmakta.

ANKETLER » Post #8618

Sat Apr 18, 2020 07:33 in Turkish

karbonatfurkan wrote:
hakankilic0 wrote:
karbonatfurkan wrote:
YigitArk wrote: Completed 17 April 2020 15:21:14 PST 11m YourSurveys 46755279 $0.77 NETFLİX ANKETİ

Aynısını wannadsta 39 cente yaptım :(

kardeş dün looney tunes oyunu için beş dinamit alarak yaptım diyordun dediğin şekilde olmuyor neden millete yalan yanlış bilgi veriyorsun. minimum 35 liralık harcama yapman lazım o teklifi kazanmak için. birisi geçen nasıl yapıldığını sormuştu, adama sanırım uygulamaya para yatırman lazım demiştim sonradan sen para harcamadan yapıldığını söyleyince yarım saat o adamı aradım forumda.

Kardeş ne bu atar gider, ben ne yapayım teklifi yapamadıysan, millete yalancı demeden önce bı kendine bak hadi işine.

önce kendi üslubuna bak onceki postlardaki dinamit hakan falan yazmışsın dalga geçer gibi, biz kardeş diye hitap etmemize rağmen atar yapmış oluyoruz.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 29, 2023 03:44:34 PST