1582235 Rate Youtube Channels For Fake News Content
Fena tatlı gorevlerdı ılk defa bu kadar uzun suren kazanc sagladık uzun zaman ıcınde, lıstede asılı kaldı şu gorevler keske boyle hafta ıcı devam etse :/
Reis nasıl level alıcaz taskta?
Simpre wrote:karbonatfurkan wrote:sevayd6 wrote:Wannads'daki 0.56'lık router'dan anket çözdüm 0,18 $ verdi
turkcell ve turktelekom anketiydi, oldukça uzun da sürdü, zaten az anket geliyor bari karşılığını verin yahu!
Penaut Sosyal medya anketi
$0.44
Sana nasıl sürekli anket geliyo ya
bananas48 wrote:karbonatfurkan wrote:Analiz yaptım;
Saat sabah 9-10 13.00-14.00. 16.00-17.00
19.00-20.00
Arası davetli anketler daha çok geliyor
sitenin eskiden ki adı clixsense idi, geçen yıl siteyi başka biri satın aldı, önceki dönemlerde saat 13:00 dan itibaren anketler gelmeye başlar, saat 18:00 ile 20:00 arası anket sayısı nirvanaya ulaşırdı. şimdilerde durum stabil malesef, opinion world ve opinion surveys ücretleri düşürüldü, cınt (1 dolar) kaldırıldı, önceden opinion world 0,85, opinion surveys ise 0,75 dolardı
hucar4297 wrote:bende 5 gündür oynuyorum günde en az 18 saat oyunla 16 levele geldim bugunde bi vıdeoda oyunda 21den22ye geçiş 8 gün sürüyormuş inşaatı.
ilk ondaki birliklere katılın birlik sürekli akın yapıyo sende ödül alıyosun. oyunla ilgili çözdüğünz ögrendiğiniz seyleri burdan paylasın ödül kısmınıda görcez artık