Please wait...
HomeForumPosts by ojoooturkey

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by ojoooturkey

Payoneer hesap adı değiştirme » Post #7

Yesterday, 07:27 in Turkish

Ayseylmzz wrote: Merhabalar acaba payonerden nasıl hesap açıyoruz ogrenebilrmiyim yardımcı olurmusunuz

https://payouts.payoneer.com/partners/or.aspx?pid=YOYIZC74IO2s4KZQp7tgsw%3d%3d&web_interaction=website_traffic&rid=71DF47D6-7C96-4970-82A7-5939ADAC3D67

Bağlantıdan talimatları izleyin. Payoneer hesap mail adresiniz ile ysense hesap mail adresiniz aynı olmalı.

Payoneer hesap adı değiştirme » Post #3

Mon May 29, 2023 02:31 in Turkish

Cevap gelmediyse beklemek lazım. Degiştirirler merak etme....

Anket paylaşımları » Post #3839

Fri May 26, 2023 06:25 in Turkish

banusir wrote:
newsorcev wrote: İş hayatı 1 dolarlık anket paramı ödemedi. Anketin sonunda 20'ye yakın ruh sağlığı hakkında saçma sapan sorular sordu. Anket bitti ödeme yok. Yorum yok.

geçen aynısı bana geldi cevapladım cevapladım sonra ruh hastasımısn gibi soru sordu hayır dedim attı paramı vermeden :ss hakaret edıyolar

Ruh,hastasıyım demeliydin :D

payoneer bakiyem 46 dolar » Post #4

Thu May 25, 2023 14:44 in Turkish

Bir arkadaşın sana para gönderebilir. Payoonerden payooner e. Banka yoluyla payooner e para yatırma seçeneği yok.

payoneer bakiyem 46 dolar » Post #3

Thu May 25, 2023 14:12 in Turkish

Ysense bakiyen ne kadar
Payooner 46 dolar ise 4 dolara ihtiyacın var.

Payoneer hesap ücreti » Post #19

Thu May 25, 2023 09:11 in Turkish

Sıkıntı olmaz dert etmeyin.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2155

Wed May 24, 2023 12:29 in Turkish

Arkadaşlar binance hesabı olmayanlar offertoro da binance teklifi var x2 yı bekleyin öyle yapın. 20 dolar yatırın o parayı daha sonra geri çekersiniz. Ben 1 ay önce yapmıştım x2 13.50 dolar a

İlk önce binance global üye oluyoruz zaten oraya yönlendiriyor. Daha sonra aynı bilgilerle binance tr uygulamasını indirip üye oluyoruz parayı binance tr ye atıyoruz orada hesaplar arası aktarım var oradan binance global e atıyoruz. Attıktan sonra işlem yapın bitcoin alın. Ondan sonra bekleyin 5 veya 7 gün içinde para ysense hesabına geliyor.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2151

Mon May 22, 2023 06:54 in Turkish

Site ile alakalı olmayan,bir bilgi paylaşıyorum.
Filmizlesene pro sitesinden moly kısmından film indiren varsa indirmesin çünkü virüs var. Sitenin admini bir yorumunda virüs olduğunu söyledi. Geçen ay benim telefona virüs girmişti. Dikkatli olun.

Payoneer hesap ücreti » Post #10

Thu May 18, 2023 23:49 in Turkish

Birsey olmaz dert etmeyin. Paranızı payooner e istediğiniz zaman hemen bekleme yapmadan çekin

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2137

Thu May 04, 2023 01:26 in Turkish

gkey001 wrote:
banusir wrote: Ayetteki mafia city oyunun deneyen varmı 30 gün içinde 5 star vigilante falan diyor deneyen oldu mu zor mu

O istenen şey ne onu anlamadım 5 vitilange falan

O görev çok zor çok para yatırmak gerekir. Karakterlerin yıldız seviyelerini arttırmamizı istiyor

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #58

Mon May 01, 2023 11:00 in Turkish

Hakkınızı arayın diye yazdım zaten daha önceki yorumlarımda. Tabi ki sizin tarafınızdayım. Bilet gönderdiniz cevap geldi. Burada amerikan yasaları geçerli değil.
Çalıştığım diğer ptc sitelerinde adminlerden aldığım cevap her zaman bu olmuştur. Neo da dahil.
Teklifin onaylanmamış teklif veren ödeme yapmamis olmuştur.

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #55

Mon May 01, 2023 07:48 in Turkish

Hahahahaah yav arkadaş güldürmeyin insanı. Tv kanalları para almadan reklam veriyor mu. Niye anlamıyorsunuz. :)

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #51

Mon May 01, 2023 06:02 in Turkish

Tüm ptc siteleri öyle. Ödeme yapılmazsa siteler kullanıcılara ödeme yapmaz. Burada ysense nin veya diğer ptc sitelerinin bir suçu yok.

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #49

Mon May 01, 2023 03:37 in Turkish

Arkadaşlar teklif sağlayıcıların Policy Privacy kısmından politikalarını okuyabilirsiniz.

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #48

Mon May 01, 2023 02:54 in Turkish

.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2133

Sun Apr 30, 2023 23:08 in Turkish

Teklifi yapmaya başladığımızda teklif otomatik kalkıyor zaten. Direk ysense offers bölümünde olan tekliflerin bazıları diğer teklif sağlayıcılar üzerinden geliyor.

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #45

Sun Apr 30, 2023 11:56 in Turkish

telefonozellik wrote:
ojoooturkey wrote: Arkadaşlar teklifi veren ödeme yapmazsa ysense nin yapacağını birsey yoktur. Teklifi veren değişiklik yapma hakkına he zaman sahiptir. Güncelleme yapmayın sosyal medya bağlantısı yapmayın.

Teklife önceden başlayan kişiyi ilgilendirmez sonradan yapılan değişiklikler. Kazanımlarını kaybettirmez. Daha önce de değişiklikler oldu ama önceden başlayanlar bir şekilde hakkını aldı. Üstelik teklif Ysense'sin kendi teklif bölümünde. Teklife başlat herkesi, sonra ben vazgeçtim veya değiştirdim diyemez.

Teklifi ysense vermiyor ki yanlış biliyorsunuz. Ysense sadece aracıdır. Reklamveren teklifi verendir. Verilmiş olan teklifleri bile geri alma hakları var. Yüz yüz paranızı alacaksınız diye bir vaatleri yok. O yüzden zaten tekliflerde değişiklikler yapılıyor. RAEKLAMVEREN ne derse o.

Reklamveren 1 ay sonra veya 1 hafta veya vb. Teklifi kaldırabilir ücreti düşürebilir. Ysense kendi cebinden ödemiyor.

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #43

Sun Apr 30, 2023 11:02 in Turkish

Arkadaşlar teklifi veren ödeme yapmazsa ysense nin yapacağını birsey yoktur. Teklifi veren değişiklik yapma hakkına he zaman sahiptir.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2130

Sun Apr 30, 2023 03:07 in Turkish

Bazı oyunlarda oluyor. Benden söylemesi.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2128

Sat Apr 29, 2023 04:00 in Turkish

detsa16 wrote: alakası yok
verilen linkten indirdiğin sürece takip edebilirler ama teklif yarıda gittiği için ödememiş olabilir

Evet takip edilebilir ama İlk önce misafir olarak oynamaya başladığınızda, sonra Facebook bağlantısı yaptığınızda görev sifirlaniyor olabilir. Daha önce başıma geldi. Bu konuda,dikkatli olun. Ayrıca Google maili artık otomatik olarak bağlanıyor.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: May 31, 2023 17:02:34 PST