Please wait...
HomeForumPosts by jeckamil

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by jeckamil

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1485

Thu Aug 23, 2018 22:41 in Ex-Yugoslavia

Ja imam karticu ali kolege koje su povlacile na bankovni racun su potpisivale. To su LORO doznake. To isto vazi i za skrill. E sad da li uvek traze ili ponekad to sad stvarno ne znam( u principu bi trebalo uvek da traze). Payoneer kartica je zato tu velika prednost

Mozes da se povuce bilo koja suma. incomehomejob je u pravu. 1000$ je referal program

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1474

Fri Jul 06, 2018 11:59 in Ex-Yugoslavia

Pogledaj u PP grupi na fejsu. Mozda je neko imao slican problem a mislim da jeste ili da tamo postavis to pitanje pa da ti neko odgovori.

PITANJA I SAVJETI » Post #382

Thu May 10, 2018 12:42 in Ex-Yugoslavia

Ne. Samo ce se u jednom trenutku desiti bilo da refresas stranicu ili nekako drugcije iskocice pop up ( da tako kazem) i videces gde treba da izabres kod za srbiju ( +381) i dodas tvoj broj telefona . Naravno bez one nule. Kad pritisnes dole send ili submit ( ne secam se tacno sta ) odmah ti stize poruka na telefon. Dobices 6-en broj .Njega ukucas videces i sam gde treba i to je to.

Etoo incom je bila brza :)

Rainforest Task » Post #5516

Fri Mar 30, 2018 13:42 in Ex-Yugoslavia

imas public profil i profil. Gledaj da namestis da ti bude profil.Jer na public profil ne stoje pare sto je i logicno..Sto bi neko gledao kolko ti para imas na racunu.
Kliknes prvo na public profil pa kad se na tom mestu pojavi profil kliknes na njega i dole pri dnu imas pare

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1190

Fri Dec 01, 2017 11:19 in Ex-Yugoslavia

Ja prosli put na 2 min dobih caw u kvizu. Verovatno mora vise da se ceka

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1004

Wed Nov 22, 2017 13:43 in Ex-Yugoslavia

Bez znaka

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1325

Wed Nov 15, 2017 09:04 in Ex-Yugoslavia

Evo da obavestim da su stigle pare. Isto kao kod smota9 otprilike toliko je trajalo i payoneer isto

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1323

Wed Nov 15, 2017 08:55 in Ex-Yugoslavia

Duka93 wrote: Jel se nekom ikada desilo da pare nestanu sa pending cashout-a na pocetnoj strani a da mu nisu legle na platni procesor? Kad udjem u transaction history pise pending i dalje, a proslo je vise od pola dana od kad su nestale sa my account strane..

Evo ja cekam. Otisle su pare popodne jos nisu dosle.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #612

Mon Oct 16, 2017 11:49 in Ex-Yugoslavia

Mozda ipak da napisem ovde. Aktivna je tema. Survey ima za srbiju. Proverite . 0.32c i traje 5 minuta

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1310

Fri Sep 15, 2017 11:01 in Ex-Yugoslavia

Pre 3 nedelje povukla u petak oko 18h a stiglo ponedeljak uvece . Nisam sigurna 23h mozda je bilo.

Kafana » Post #2289

Thu Sep 14, 2017 12:03 in Ex-Yugoslavia

I meni se na trenutak pojavila ta bela strana pa posle refresa stranice taskovi. Inace sad ne znam koji sam task radila jer vise nisu rozikasti. Nego su mi svi plavi. Nesto rade a sta videcemo.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3235

Thu Sep 07, 2017 14:06 in Ex-Yugoslavia

Ja idem na 30+
Ne znam dal moze i manje :)

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #612

Fri Aug 04, 2017 13:14 in Ex-Yugoslavia

1033217 Labelling Online Comments
Prijavljen flag. Oprez ko radi

PITANJA I SAVJETI » Post #6

Thu Aug 03, 2017 10:46 in Ex-Yugoslavia

Odmor je odmor. Lepo se provedi :D

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #2882

Tue Aug 01, 2017 06:36 in Ex-Yugoslavia

bilo je prvo naslov za cellphones/smarthphones a u zadatku su bile haljine. Posle je ispravljeno kako treba naslov u zadatku na haljine

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #2849

Thu Jul 27, 2017 08:26 in Ex-Yugoslavia

Ja sam uzimala prvi link i gledala da je paperback. Stim sto sam ja skracivala url onako kako su dali oni u primeru do onih brojeva i taj link sam proverila radio je sve kako treba. Da li moze i ceo onako link ne znam. Ali ja sam prosla 100% i naravno nema nista posle kviza

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #2832

Tue Jul 25, 2017 14:14 in Ex-Yugoslavia

taj zadak i ide na refres. Obicno traje po dve nedelje. Neko zavrsi prve , ja npr. tek druge. Kad hoce da se promeni ID obicno pusta vise. Hvatas ga kad i odecu. On otprilike ide malo posle odece. Uglavnom uhvati se tek nekoliko u toku dana. Nekad 1 nekad 4-5 po talasu.
Prakticno "lovis" zadatak
Ruma je bas deataljno opisao.
Ali sam si video da nije tezak. Ima nekad nekih nefer korekcija ali to ces naucit ;)

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #2827

Tue Jul 25, 2017 13:26 in Ex-Yugoslavia

Gledas samo da li imas identicnu sliku sa onom koju su oni dali
Jedna sa leve strane i nju uporedjujes sa ostalim. Dal su iste patike npr , majice, suknje , dzemperi. Preletis pogledom i ako nema kliknes na onak crveni X. ako ima kliknes na slku koja je identicna onoj sa leve strane.Obrati paznju na logo, natpise. Znaci duplikati slika.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #2823

Tue Jul 25, 2017 08:18 in Ex-Yugoslavia

Mnogo je lagan . Trebao bi da probas :)

Rainforest Task » Post #5248

Tue Jul 18, 2017 14:32 in Ex-Yugoslavia

Obavezno pisi tiket i objasni sta se desilo. Posle ti ostaje da cekas. A ja se nadam da ce ga skloniti. To je greska do njih , nije tvoja
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jun 6, 2023 23:26:39 PST