Please wait...
HomeForumPosts by pelinsuyilmaz61

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by pelinsuyilmaz61

ANKETLER » Post #43

Sun May 10, 2020 09:52 in Turkish

.

ANKETLER » Post #8810

Tue Apr 28, 2020 07:26 in Turkish

sevayd6 wrote:
pelinsuyilmaz61 wrote:
karbonatfurkan wrote:
pelinsuyilmaz61 wrote: 96 centlik samplicio anketinden de şutladım. ipsos şirketinin

Pelinsu ne kadar biriktirebildin şimdiye kadar?
tam 1 ay oldu buraya geleli. anca 27 dolar birikti

Çok çok iyi, ben 3 aydır buradayım 39 dolardayım... sürekli aktif olarak giriyor musunuz acaba?
tabi evde olunca sık kontrol edebiliyorum da korona meselesi bittikten sonra zor. çünkü anketlerin geneli öğle/akşamüstü vakitlerinde geliyor. normal zamanda bu vakitlerde kontrol etmek çok zor

ANKETLER » Post #8808

Tue Apr 28, 2020 07:18 in Turkish

karbonatfurkan wrote:
pelinsuyilmaz61 wrote: 96 centlik samplicio anketinden de şutladım. ipsos şirketinin

Pelinsu ne kadar biriktirebildin şimdiye kadar?
tam 1 ay oldu buraya geleli. anca 27 dolar birikti

ANKETLER » Post #8805

Tue Apr 28, 2020 07:11 in Turkish

96 centlik samplicio anketinden de şutladım. ipsos şirketinin

ANKETLER » Post #8803

Tue Apr 28, 2020 06:56 in Turkish

48 cent corona anketi dikkat sorusunu yapmama rağmen yapmadınız deyip şutladı

ANKETLER » Post #8799

Tue Apr 28, 2020 06:40 in Turkish

1 dolarlık vipvoice spor anketi anket sonu teşekkür etti ve para vermedi

ANKETLER » Post #8792

Tue Apr 28, 2020 04:15 in Turkish

42 ve 60 centlik 2 anket geldi 2si de şutladı

ANKETLER » Post #8765

Fri Apr 24, 2020 11:44 in Turkish

bende de ödeme yapmadılar success yazmasına rağmen.

ANKETLER » Post #8692

Wed Apr 22, 2020 08:40 in Turkish

hdturkey wrote:
pelinsuyilmaz61 wrote:
hdturkey wrote:
Haticeberil wrote: Hayir gitmiyor yani soyle soyliyeyim skrillden bankaya cekene kadar skrillden airtm ordan kripto cekmek daha mantikli toplamda 3dolar civari kesintim oldu 20dolarda

Bu bitcoine paramız geldi diyelim paramizi satmak zorundamıyız yoksa bitcoinde hicbir işlem yapmadan paramizi banja hesabımıza cekebilirmiyiz

Türk lirasıyla işlem yapan Türk coin sitelerine aktararak çekilebileceğini düşünüyorum.

Btc turk e isticemde ordada satmak gerekiyormu acaba

Çekmek için Türk lirasına çevirmek gerekecek orada elbette. Ama kur farkından çok gitmez diye düşünüyorum, çok kullanılan bir site sonuçta

ANKETLER » Post #8689

Wed Apr 22, 2020 07:26 in Turkish

hdturkey wrote:
Haticeberil wrote: Hayir gitmiyor yani soyle soyliyeyim skrillden bankaya cekene kadar skrillden airtm ordan kripto cekmek daha mantikli toplamda 3dolar civari kesintim oldu 20dolarda

Bu bitcoine paramız geldi diyelim paramizi satmak zorundamıyız yoksa bitcoinde hicbir işlem yapmadan paramizi banja hesabımıza cekebilirmiyiz

Türk lirasıyla işlem yapan Türk coin sitelerine aktararak çekilebileceğini düşünüyorum.

ANKETLER » Post #8682

Wed Apr 22, 2020 04:08 in Turkish

Haticeberil wrote: Pelinsu burasi degilde yeri yazayim kisaca skrillden>airtm ye>bitcoin olarak cekiyorum ben yani skrile atip oradan airtm ye atip oradan kripto para olarak cekiyorum

Airtmde kriptoya dönüştürünce kur farkından para çok gidiyor mu ?

ANKETLER » Post #8674

Tue Apr 21, 2020 09:21 in Turkish

Thelastair wrote:
hakankilic0 wrote:
ankettasksever wrote: 21 Apr 2020 08:42 PST Offer Weekly Survey Conversion #2583201356 $0.36

0.31 lik wannads anketini yaptım. banka anketiydi. genelde düşük ücret veriyorlar. 0.14 veya 0.18 verir tahminim vardı değerinden fazla verdi. bu bir örnek mesela. zengin anket olduğu için olabilir.

dolar 6.99 oldu ne gelirse yapın. kazanç böyle olur yüksek ücretli anketlerin sırasını beklemeyin. gelmeyede bilir. ilerlemek adına zamanımız önemli. :$

hocam skrilldeki beş doları çekmek mümkün mü

Dostum yukarda arkadaşlar yazmış 20 dolar çektim 20 lira masrafı oldu diye oda en düşük masraflı bitcoin transfer yolu ile , şimdi diyelim alt limit yok para gönderip çekmede en iyi ihtimalle eline 15 lira geçecek kesintilerden sonra. Bence bir 10-15 dolar daha artırıp öyle çek..
kripto ile çekim konusunda net bir bilgi bulamadım da skrillden mi bitcoin alarak aktarım yapıyoruz yoksa skrillden başka bir coin sitesine direkt dolar olarak mi ?

ANKETLER » Post #8655

Tue Apr 21, 2020 03:44 in Turkish

Haticeberil wrote: Skrillden direk bankaya ck skntili az miktar cekmek icinse amaciniz skrill airtm kripto para olarak cekiyorum ben 20dolarda toplam 20tl kesinti oldu dün

Tam olarak nasıl yapıyorsunuz? Skrille çekilen parayı kriptoya mı dönüştürüyorsunuz?

ANKETLER » Post #8612

Fri Apr 17, 2020 12:30 in Turkish

mrvtz wrote:
pelinsuyilmaz61 wrote:
mrvtz wrote: 17 Nisan 2020 10:33:00 PST 34m OpinionWorld Yönlendirici $ 0.58 (İşyeri memnuniyet anketi)

:) Yeni profil fotomla ilk anketim :)

Pelinsu hanım, sorunuza cevap vereyim. Benim iki yerdeki mailim aynı.

iki yedeki anket routerlarına da aynı mailleri vermek çakışma problem yaratmıyor yani öyle mi ?
anketiniz konusunda da tebrikler bu arada :))

Çok naziksiniz, teşekkür ederim. Ben de size bol şans ve iyi kazanç dilerim. 3 farklı anket sitesine üyeyim, hepsinde aynı mail ile kayıtlıyım. Bir sorun yaşamadım bu konuda. Site sahipleri farklı, sadece anket veren firmalar aynı.

bilgiler için çok teşekkürler :))

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #451

Fri Apr 17, 2020 11:35 in Turkish

hakankilic0 wrote:
karbonatfurkan wrote:
Serhatfx wrote:
makronomifurkan wrote: Looney Tunes uygulaması offersını yaptım 1 gün sonra ödüyorlar.

o oyunu indirip bakmıştım ben, en az 30 tl lik bir şey alınabiliyordu siz nasıl yaptınız?

5 tane dinamit aldım.

ben de beş tane dinamit aldım an itibariyle.
dinamit dediğiniz şu acme box mı ? 100 elmasa aldım. içinden 50 gold ve 4 dinamit çıktı, bir şey satın almış oldum mu şimdi ?

ANKETLER » Post #8608

Fri Apr 17, 2020 11:31 in Turkish

mrvtz wrote: 17 Nisan 2020 10:33:00 PST 34m OpinionWorld Yönlendirici $ 0.58 (İşyeri memnuniyet anketi)

:) Yeni profil fotomla ilk anketim :)

Pelinsu hanım, sorunuza cevap vereyim. Benim iki yerdeki mailim aynı.

iki yedeki anket routerlarına da aynı mailleri vermek çakışma problem yaratmıyor yani öyle mi ?
anketiniz konusunda da tebrikler bu arada :))

ANKETLER » Post #8600

Fri Apr 17, 2020 09:30 in Turkish

karbonatfurkan wrote:
pelinsuyilmaz61 wrote:
mrvtz wrote:
pelinsuyilmaz61 wrote:
mrvtz wrote:
hdturkey wrote:
pelinsuyilmaz61 wrote: Aynen ya bari baş harfini son harfini falan verseniz bulunur bi şekilde :D

Neo ile başlıyor

Bu ay orası epey bereketli. Buradaki gibi pat pat atmıyor anketler. Burada 2 anket çözdüm, orada 10 küsür anket. Aslında Ysense ilk göz ağrım, gönül ister buradan iyi kazanayım ve hiç başka siteye bakmayım ama bu ayı 2 anketle geçirince buradan umudu kestim. Neo böyle giderse umut vaat ediyor, umarım bozmazlar :)

Anket sistemi buradaki gibi mi ? Router linklerini spamlemek mi gerekiyor belli aralıklarla ?

Evet anket sistemi burası ile aynı. Orada artı olarak daha çok anket seçeneği var.

2 dolar olunca çekim yapıyorsunuz. Her çekimde 1 dolar artıyor çekim limiti. Şimdi 2 çekerseniz, sonra 3 dolar, sonra 4 dolar. Ben 10 doları geçtim, henüz çekmedim. Orada Skrill ve Airtm var ödeme için. Airtm daha iyi dediler bana, denemediğim için yorum yapmak istemem Airtm hakkında.

Çok büyük kazançlar beklemeyin ama şansınızı bir deneyin derim.
Kısura bakmayın meşgul etmek istemiyorum ama buraya kayıtlı mailimle bahsettiğiniz yere kaydolmam sıkıntı olur mu acaba? Siz nasıl bir yol izlediniz bu konuda ?
Pelinsu biraderim ismini söyler misin anket sitesinin?
Diyalogdaki ipuçlarını takip etseniz iyi olur, korkuyorum tam ismini yazmaya :)

ANKETLER » Post #8598

Fri Apr 17, 2020 09:17 in Turkish

mrvtz wrote:
pelinsuyilmaz61 wrote:
mrvtz wrote:
hdturkey wrote:
pelinsuyilmaz61 wrote: Aynen ya bari baş harfini son harfini falan verseniz bulunur bi şekilde :D

Neo ile başlıyor

Bu ay orası epey bereketli. Buradaki gibi pat pat atmıyor anketler. Burada 2 anket çözdüm, orada 10 küsür anket. Aslında Ysense ilk göz ağrım, gönül ister buradan iyi kazanayım ve hiç başka siteye bakmayım ama bu ayı 2 anketle geçirince buradan umudu kestim. Neo böyle giderse umut vaat ediyor, umarım bozmazlar :)

Anket sistemi buradaki gibi mi ? Router linklerini spamlemek mi gerekiyor belli aralıklarla ?

Evet anket sistemi burası ile aynı. Orada artı olarak daha çok anket seçeneği var.

2 dolar olunca çekim yapıyorsunuz. Her çekimde 1 dolar artıyor çekim limiti. Şimdi 2 çekerseniz, sonra 3 dolar, sonra 4 dolar. Ben 10 doları geçtim, henüz çekmedim. Orada Skrill ve Airtm var ödeme için. Airtm daha iyi dediler bana, denemediğim için yorum yapmak istemem Airtm hakkında.

Çok büyük kazançlar beklemeyin ama şansınızı bir deneyin derim.
Kısura bakmayın meşgul etmek istemiyorum ama buraya kayıtlı mailimle bahsettiğiniz yere kaydolmam sıkıntı olur mu acaba? Siz nasıl bir yol izlediniz bu konuda ?

ANKETLER » Post #8595

Fri Apr 17, 2020 08:57 in Turkish

mrvtz wrote:
hdturkey wrote:

Neo ile başlıyor

ANKETLER » Post #8590

Fri Apr 17, 2020 05:29 in Turkish

Orası o kadar veriyor muydu ya. Ben de orası kazandırmıyor diye buraya gelmiştim
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 22, 2023 12:51:45 PST