sevayd6 wrote:tabi evde olunca sık kontrol edebiliyorum da korona meselesi bittikten sonra zor. çünkü anketlerin geneli öğle/akşamüstü vakitlerinde geliyor. normal zamanda bu vakitlerde kontrol etmek çok zorpelinsuyilmaz61 wrote:karbonatfurkan wrote:tam 1 ay oldu buraya geleli. anca 27 dolar biriktipelinsuyilmaz61 wrote:96 centlik samplicio anketinden de şutladım. ipsos şirketinin
Pelinsu ne kadar biriktirebildin şimdiye kadar?
Çok çok iyi, ben 3 aydır buradayım 39 dolardayım... sürekli aktif olarak giriyor musunuz acaba?
hdturkey wrote:pelinsuyilmaz61 wrote:hdturkey wrote:Haticeberil wrote:Hayir gitmiyor yani soyle soyliyeyim skrillden bankaya cekene kadar skrillden airtm ordan kripto cekmek daha mantikli toplamda 3dolar civari kesintim oldu 20dolarda
Bu bitcoine paramız geldi diyelim paramizi satmak zorundamıyız yoksa bitcoinde hicbir işlem yapmadan paramizi banja hesabımıza cekebilirmiyiz
Türk lirasıyla işlem yapan Türk coin sitelerine aktararak çekilebileceğini düşünüyorum.
Btc turk e isticemde ordada satmak gerekiyormu acaba
hdturkey wrote:Haticeberil wrote:Hayir gitmiyor yani soyle soyliyeyim skrillden bankaya cekene kadar skrillden airtm ordan kripto cekmek daha mantikli toplamda 3dolar civari kesintim oldu 20dolarda
Bu bitcoine paramız geldi diyelim paramizi satmak zorundamıyız yoksa bitcoinde hicbir işlem yapmadan paramizi banja hesabımıza cekebilirmiyiz
Thelastair wrote:kripto ile çekim konusunda net bir bilgi bulamadım da skrillden mi bitcoin alarak aktarım yapıyoruz yoksa skrillden başka bir coin sitesine direkt dolar olarak mi ?hakankilic0 wrote:ankettasksever wrote:21 Apr 2020 08:42 PST Offer Weekly Survey Conversion #2583201356 $0.36
0.31 lik wannads anketini yaptım. banka anketiydi. genelde düşük ücret veriyorlar. 0.14 veya 0.18 verir tahminim vardı değerinden fazla verdi. bu bir örnek mesela. zengin anket olduğu için olabilir.
dolar 6.99 oldu ne gelirse yapın. kazanç böyle olur yüksek ücretli anketlerin sırasını beklemeyin. gelmeyede bilir. ilerlemek adına zamanımız önemli.
hocam skrilldeki beş doları çekmek mümkün mü
Dostum yukarda arkadaşlar yazmış 20 dolar çektim 20 lira masrafı oldu diye oda en düşük masraflı bitcoin transfer yolu ile , şimdi diyelim alt limit yok para gönderip çekmede en iyi ihtimalle eline 15 lira geçecek kesintilerden sonra. Bence bir 10-15 dolar daha artırıp öyle çek..
mrvtz wrote:pelinsuyilmaz61 wrote:mrvtz wrote:17 Nisan 2020 10:33:00 PST 34m OpinionWorld Yönlendirici $ 0.58 (İşyeri memnuniyet anketi)
Yeni profil fotomla ilk anketim
![]()
Pelinsu hanım, sorunuza cevap vereyim. Benim iki yerdeki mailim aynı.
iki yedeki anket routerlarına da aynı mailleri vermek çakışma problem yaratmıyor yani öyle mi ?
anketiniz konusunda da tebrikler bu arada)
Çok naziksiniz, teşekkür ederim. Ben de size bol şans ve iyi kazanç dilerim. 3 farklı anket sitesine üyeyim, hepsinde aynı mail ile kayıtlıyım. Bir sorun yaşamadım bu konuda. Site sahipleri farklı, sadece anket veren firmalar aynı.
hakankilic0 wrote:dinamit dediğiniz şu acme box mı ? 100 elmasa aldım. içinden 50 gold ve 4 dinamit çıktı, bir şey satın almış oldum mu şimdi ?karbonatfurkan wrote:Serhatfx wrote:makronomifurkan wrote:Looney Tunes uygulaması offersını yaptım 1 gün sonra ödüyorlar.
o oyunu indirip bakmıştım ben, en az 30 tl lik bir şey alınabiliyordu siz nasıl yaptınız?
5 tane dinamit aldım.
ben de beş tane dinamit aldım an itibariyle.
mrvtz wrote:17 Nisan 2020 10:33:00 PST 34m OpinionWorld Yönlendirici $ 0.58 (İşyeri memnuniyet anketi)
Yeni profil fotomla ilk anketim
![]()
Pelinsu hanım, sorunuza cevap vereyim. Benim iki yerdeki mailim aynı.
karbonatfurkan wrote:Diyalogdaki ipuçlarını takip etseniz iyi olur, korkuyorum tam ismini yazmayapelinsuyilmaz61 wrote:Pelinsu biraderim ismini söyler misin anket sitesinin?mrvtz wrote:Kısura bakmayın meşgul etmek istemiyorum ama buraya kayıtlı mailimle bahsettiğiniz yere kaydolmam sıkıntı olur mu acaba? Siz nasıl bir yol izlediniz bu konuda ?pelinsuyilmaz61 wrote:mrvtz wrote:hdturkey wrote:pelinsuyilmaz61 wrote:Aynen ya bari baş harfini son harfini falan verseniz bulunur bi şekilde
Neo ile başlıyor
Bu ay orası epey bereketli. Buradaki gibi pat pat atmıyor anketler. Burada 2 anket çözdüm, orada 10 küsür anket. Aslında Ysense ilk göz ağrım, gönül ister buradan iyi kazanayım ve hiç başka siteye bakmayım ama bu ayı 2 anketle geçirince buradan umudu kestim. Neo böyle giderse umut vaat ediyor, umarım bozmazlar
Anket sistemi buradaki gibi mi ? Router linklerini spamlemek mi gerekiyor belli aralıklarla ?
Evet anket sistemi burası ile aynı. Orada artı olarak daha çok anket seçeneği var.
2 dolar olunca çekim yapıyorsunuz. Her çekimde 1 dolar artıyor çekim limiti. Şimdi 2 çekerseniz, sonra 3 dolar, sonra 4 dolar. Ben 10 doları geçtim, henüz çekmedim. Orada Skrill ve Airtm var ödeme için. Airtm daha iyi dediler bana, denemediğim için yorum yapmak istemem Airtm hakkında.
Çok büyük kazançlar beklemeyin ama şansınızı bir deneyin derim.
mrvtz wrote:Kısura bakmayın meşgul etmek istemiyorum ama buraya kayıtlı mailimle bahsettiğiniz yere kaydolmam sıkıntı olur mu acaba? Siz nasıl bir yol izlediniz bu konuda ?pelinsuyilmaz61 wrote:mrvtz wrote:hdturkey wrote:pelinsuyilmaz61 wrote:Aynen ya bari baş harfini son harfini falan verseniz bulunur bi şekilde
Neo ile başlıyor
Bu ay orası epey bereketli. Buradaki gibi pat pat atmıyor anketler. Burada 2 anket çözdüm, orada 10 küsür anket. Aslında Ysense ilk göz ağrım, gönül ister buradan iyi kazanayım ve hiç başka siteye bakmayım ama bu ayı 2 anketle geçirince buradan umudu kestim. Neo böyle giderse umut vaat ediyor, umarım bozmazlar
Anket sistemi buradaki gibi mi ? Router linklerini spamlemek mi gerekiyor belli aralıklarla ?
Evet anket sistemi burası ile aynı. Orada artı olarak daha çok anket seçeneği var.
2 dolar olunca çekim yapıyorsunuz. Her çekimde 1 dolar artıyor çekim limiti. Şimdi 2 çekerseniz, sonra 3 dolar, sonra 4 dolar. Ben 10 doları geçtim, henüz çekmedim. Orada Skrill ve Airtm var ödeme için. Airtm daha iyi dediler bana, denemediğim için yorum yapmak istemem Airtm hakkında.
Çok büyük kazançlar beklemeyin ama şansınızı bir deneyin derim.
mrvtz wrote:hdturkey wrote:pelinsuyilmaz61 wrote:Aynen ya bari baş harfini son harfini falan verseniz bulunur bi şekilde
Neo ile başlıyor