Please wait...
HomeForumPosts by Ahu28

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Ahu28

SKRILL ADRES DOĞRULAMA » Post #8

Tue Dec 15, 2020 09:16 in Turkish

myyvz wrote: Arkadaşlar skrill adres doğrulama için belge yükledikten nekadar süre sonra onay veya ret cevabı geliyor. 2 gün önce 3 tane belge gönderdim halen bi sonuç yok.

Ben kredi kartı ekstresi pdf gönderdim skrill'in internet sitesinden. 30 dk sonra onay geldi.

Skrill>Airtm>BTcTurk Para Çekmeyi Anlatıyorum » Post #74

Thu Dec 10, 2020 09:15 in Turkish

Skrill kimlik ve adres doğrulamasını yapamayanlar için bilgilendrime: Skrill kimliğinizi doğruluyor fakat adres doğrulamada sıkıntı yaşarsanız ben Skrill'in internet sitesinden kredi kartı ekstremin PDF'sini gönderdim 30 dk sonra kabul etti.

Skrill>Airtm>BTcTurk Para Çekmeyi Anlatıyorum » Post #69

Mon Dec 07, 2020 12:04 in Turkish

lost3p wrote: 25 dolar önce skrill'e ordan airtm ve 2 günün sonunda litecoin olarak btctürk'e geçti karşılığı şu an itibariyle 168 tl.

Skrill'de herhangi bir kimlik doğrulama istedi mi? İstediyse adres doğrulamasını nasıl yaptınız ben uğraşıyorum hiç bir şeyi kabul etmiyor.

SKRILL ADRES DOĞRULAMA » Post #3

Thu Nov 19, 2020 16:09 in Turkish

O dekontu nasıl alabilirim peki? Ne tür bir kurum.

SKRILL ADRES DOĞRULAMA » Post #1

Thu Nov 19, 2020 15:59 in Turkish

Selamlar. Skrill hesabımda 25 dolarım var ve kapanma haberinden sonra çekmek için siteye girdiğimde onay yapmam gerektiğini söyledi site. Kimlik onayını mobil uygulamadan yaptım fakat adres onayını bir türlü kabul etmiyor. Konum paylaşıyorum eşleşmiyor belge yüklüyorum kabul etmiyor. Yapanlar nasıl yaptığını yazabilir mi teşekkürler.

ANKETLER » Post #1756

Tue Oct 06, 2020 01:48 in Turkish

Tam 11 gündür anket gelmiyor

ANKETLER » Post #1716

Tue Sep 29, 2020 17:45 in Turkish

peanut labs 0.98 gıda bileşenleri anketi bittikten sonra error verdi parayı ödemedi.

en iyi para çekme yöntemi hangisi? » Post #7

Sun Sep 27, 2020 07:13 in Turkish

Skrill>Airtm>BTcTurk Para Çekmeyi Anlatıyorum | ySense Forum

Yazmış olduğum konuyu okuyabilirsiniz.

ANKETLER » Post #1699

Fri Sep 25, 2020 17:35 in Turkish

0.71 peanut otomobil anketi

ANKETLER » Post #1696

Fri Sep 25, 2020 09:32 in Turkish

0.77 kredi kartları

ANKETLER » Post #1691

Fri Sep 25, 2020 07:07 in Turkish

0.46 Lens anketi

ANKETLER » Post #1616

Mon Sep 21, 2020 04:36 in Turkish

kekonali wrote: Penaut lapa routera girince hesabiňiz geçici olarak askıya alındı diyor.Neden böyle oldu sizce?

Benim de öyle oldu ben de anlamadım.

Skrill>Airtm>BTcTurk Para Çekmeyi Anlatıyorum » Post #51

Sat Sep 19, 2020 05:17 in Turkish

fg07 wrote: dün akşamüstü gibi yapmıştım bu 2.gün pek sanmıyorum ben ama inşallah yatar size ne zaman yatmıştı ?

Benim 1 saat içinde yatmıştı. Airtm sitesine şikayette bulunabilirsiniz hiç yapmadım ama vardır bir yolu sanırım.

Skrill>Airtm>BTcTurk Para Çekmeyi Anlatıyorum » Post #49

Fri Sep 18, 2020 06:05 in Turkish

fg07 wrote: dediklerinizi yaptım btc türke bitcoin olarak gönderdim birisinin emalini gördüm onayladım para hesaba geçmedi sanırım yalan oldu para :(

Keşke parayı hesapta görmeden onaylamasaydınız. İşlemi yapmanızın üzerinden ne kadar süre geçti? Bazen hesaba geç yatabiliyor para.

ANKETLER » Post #1461

Sun Sep 13, 2020 15:48 in Turkish

Peanut Labs'den sebebini anlayamadığım bir şekilde ban yedim.

Skrill>Airtm>BTcTurk Para Çekmeyi Anlatıyorum » Post #45

Sun Sep 13, 2020 09:36 in Turkish

Evet doğrudur ben 5 dolar ile denemediğim için bilmiyordum 5 dolar limitini. Ben kazandığım parayı 5 dolar olur olmaz Skrill'e çekiyorum ve orada birikiyor. Benim tavsiyem paranızı 5 dolar oldukça Skrill'e çekip orada biriktirmek. İhtiyacınız olunca çekmek çünkü Skrill'den ne kadar az miktar çekersek o kadar zarar ediyoruz kesintilerden dolayı. Toplu olarak çekince daha karlı oluyor.

ANKETLER » Post #1355

Tue Sep 08, 2020 06:23 in Turkish

0.58 domestos yüzey temizleyici anketi 15 dk çözdüm bitirdim fakat para ödemedi. Alıştık artık.

ANKETLER » Post #1195

Sat Aug 22, 2020 17:35 in Turkish

hdturkey45 wrote: Anketlerden şutlandim arkadaşlar artık bu sitede anket yapamayacağım bi bakıma iyide oldu zaten ücretler dalga geçer gibiydi. Artık mobil oyunlara yöneleceğim bu sitede.

Neden anketlerden ban yediniz?

ANKETLER » Post #1185

Sat Aug 22, 2020 06:31 in Turkish

Peanut 20 centlik Vodafone anketi birkaç soruyu cevapladıktan sonra kendimi videoya kaydedip göndermemi istedi. Göndermezseniz yine de anketi tamamlayabilirsiniz dedi fakat ben göndermedim ve anketten attı. Bu Peanut 20 cente video falan istemeye başladı şaka gibi. Yakında 5 centlik anketler gelirse şaşırmam.

ANKETLER » Post #790

Thu Jul 02, 2020 14:02 in Turkish

Arkadaşlar survey routerlarının altına kırmızı ile yazılmış şöyle bir yazı geldi: ''Please take your time to read and respond to each survey question truthfully with accurate information. The reason you are given the opportunity to make money online with surveys is because the researchers need your valuable input. If you are not being honest, your answers are not useful and you'll quickly find yourself with no surveys to complete.'' Bu yazı zaten var mıydı ben mi yeni görüyorum?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 4, 2023 12:57:45 PST