mariola_kirkova wrote:
Кажете как се набират реферали?
Разпространявайте рефералния си линк, който ще намерите на профилната ви страница с червен шрифт, като го препращате на приятели, познати или който и да е друг човек по света (разбира се без този форум

).
Можете да направите специализиран сайт или блог на български или английски език с вашия реферален линк, в който да опишете преимуществата, които дава регистрацията в ClixSense, начините за генериране на доходи, привличане на реферали и т.н. Там можете да публикувате и доказателствата си за постъпления от сайта като скрийншот от PayPal например - един доста силен аргумент, за да привлечете някого да се регистрира под вашия реферален линк. От своя страна този блог можете да рекламирате в друг сайт от типа "Traffic Exchange" или с други думи някой да посети вашия блог срещу възможността Вие да разгледате неговия сайт или блог. Ще ми е трудно да дам пример за такъв сайт тук, защото е възможно да е против правилата на ClixSense, но потърсете в Google, има доста такива сайтове.
Можете също да използвате сайтове за обяви, в които също да публикувате рефералния си линк с кратък текст/резюме какво да очаква един новорегистрирал се потребител от членството си тук - лично аз от няколко български сайта за безплатни обяви съм привличал реферали, макар и такива, които бързо губят интерес, вероятно поради липсата на постоянство и търпение. Един от най-разпространените начини е реклама на линка ви в други PTC сайтове, което изисква също доста време и немалко средства, които да инвестирате. ClixSense съществува от 2007-ма и вероятно доста хора най-малкото са чували за този сайт, което прави намирането на реферали по-трудно. Но пък си заслужава, заради добрите комисионни, които получавате от работата на реферала в сайта. Успех!