Please wait...
HomeForumPosts by incomehomejob

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by incomehomejob

Kafana » Post #3580

Wed Oct 21, 2020 02:51 in Ex-Yugoslavia

Izvinjenje svima za moje odsustvo sa foruma. :(

Bar ce sada imati ko da brlja sa slovima, za razliku od vas pismenih. :D

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1775

Mon May 04, 2020 03:22 in Ex-Yugoslavia

Joj, izvini molim te, davno je bilo i smetnula sam s uma.
Koliko se secam, a molim i kolege da potvrde, to jeste standardna procedura bila i svi smo, zbog toga, odokativno uplacivali po $5 ili 5 evra, da bi PP mogao da povuce i proveri karticu. Taj novac ce ti PP vratiti, ili na karticu ili ce ti ostati na tvom PP nalogu.
Ne ocekuj od banke da za to da svoj novac, bez obzira sto je samo $1.00 USD. Da ne komintarisem banke ... napisacu esej. :D

Probaj ovo, nama je svima proslo bez problema kada smo uplacivali po 5, bilo koje valute, $ ili EUR, za svaki slucaj ako bude neka posrednicka banka ili tvoja banka 'domisli' da treba i oni nesto u tom slucaju da uzmu.

Izvini jos jednom, zaboravimo dosta stvari koji je redosled i sta te sve ceka 'iza ugla', kada prodje dosta vremena. :(

Kafana » Post #3545

Sat May 02, 2020 23:35 in Ex-Yugoslavia

Podrska 100% i od srca za post od martin111. :D :clap: :thumbup:

Ja vidim samo jednog naseg sada, ove nedelje. :)

Forza Ph0bia!!! :D :clap: :thumbup:

Sto znaci da su jos nasih jaaakooo bliizuuu. :)
'Ajsmo momci na listu Top 10. :D :clap: :thumbup:
(I dalje nismo ispunili zelju od notme1206, da bude pola liste nase. :) )

PITANJA I SAVJETI » Post #657

Sat May 02, 2020 23:27 in Ex-Yugoslavia

Hvala ti puno pupijevi. :)
Znam da ne volEs da se eksponiras po glavnom forumu, kao ni ostali nasi i hvala sto si mi ovde napisao. :)

(U tu svrhu, koj' me ter'o da volontiram da pomognem tamo. :D
Pretpostavka mi je bila, vecina je zatvorena u kucama, bice dosta novajlija, a tamo ih bas i ne navode kako i sta da rade da bi poceli po pitanju taskova, pa sam mislila da mogu da pomognem. Nisam ispala bas najpamentija, glupos' jeste neizleciva bolest u mom slucaju. :D
Ali, jedom bar da uspem bar da pomognem da pocne da zaradjuje, sevap je.)

Kafana » Post #3543

Fri May 01, 2020 00:23 in Ex-Yugoslavia

Prozivka zvanicna. :D

Garagos, gde si ti? :D

Surveys, Offers, Video, Games » Post #710

Thu Apr 30, 2020 21:59 in Ex-Yugoslavia

Prijavila.
Hvala puno. :)

Povezala i sa prethodnim slucajem tvojim, da znaju da je isti nalog i da se i dalje javlja.

PITANJA I SAVJETI » Post #655

Wed Apr 29, 2020 06:07 in Ex-Yugoslavia

bk5b wrote: Regan sam od prvog mjeseca i aktivan zadnja cca 2 tjedna svaki dan uz addon da vidim jel mi šta ponuđeno.... Još uvijek ništa a ma baš ništa... Ima li smisla ili? Stalno se nadam provjeravam, ovo bi mi užasno dobro došlo uz stalni posao za pokriti neke stvari i nikako i nikako...

Iako ti je ukljucen Addon, proveri Tasks listu, za svaki slucaj, zna nekada da kasni ili da bug0uje, a taskova za nulti nivo kao sto vidis slabo ima i ako zakasnis i malo, propustices ih.

Sto se tice koliko dugo kazes da cekas, nemoj da se obeshrabris, za svakog od nas je bila lutrija kada ce da nalete taskovi za nulti nivo. Dobijali smo lvl-e izmedju par dana i par meseci cekanja i jurenja taskova za nulti nivo.

Da, skroz si u pravu, odlicno je ovo kao dodatak na zaradu, mada ima kolega koje taskuju bas aktivno i njima je ovo vise nego samo dodatak. :)

Kafana » Post #3542

Mon Apr 27, 2020 02:29 in Ex-Yugoslavia

Cestitke Ph0bia!!! :D :clap: :thumbup:

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1772

Sat Apr 25, 2020 06:44 in Ex-Yugoslavia

Jos jedan podatak, mozda ti koristi. Moja kartica koju sam spajala nije bila Visa elektron, vec Visa classic. Ako ti ponude kao opciju bilo koju Visa karticu, ok je. dodatno, zavisi od banke do banke, neke imaju vise Visa kartica, pitaj ih da ti objasne povoljnosti i izaberi sta tebi najvise odgovara, ako imas opcije u tvojoj banci.
(Na primer, meni je preporucio moj bankar, koji je zaduzen za moj racun, da uzmem tu karticu, jer jedina ima ispupcena slova i brojke, a to moze da bude od koristi ako se putuje negde i naletis na prodavnicu koja ima stare automate koji imaju slip koji se prevlaci preko kartice. Imalo mi je skroz smisla njegovo objasnjenje i uzela sam tu.)

Srecno u banci. ;) :)
Nadam se da ces da nam javis lepe vesti.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1769

Fri Apr 24, 2020 23:16 in Ex-Yugoslavia

I ja, koliko se secam, davno je bilo, svi smo povezivali Visa sa PP i tada nije mogla Master kartica da se poveze.

Kafana » Post #3539

Fri Apr 24, 2020 22:47 in Ex-Yugoslavia

Videla edit. :)

edit:

Zaboravila sam glavnu stvar.

Forza Ph0bia!!! :D :clap: :thumbup:

Kafana » Post #3537

Wed Apr 22, 2020 21:22 in Ex-Yugoslavia

:D

Nalivaj se kafom i slatkisima, mene to odrzava budnom kada je frka da moram. :D
Posto ja ne pijem kafu, odlicna zamena je koka-kola, naucila me davno jedna moja sekretarica da ne pomaze to sto ja pijuckam koka-kolu ceo dan, kao vi sto pijete kafu, vec - punu casu 'na eks'. Mene razmrda za manje od 10 min u takvim periodima kada je radno vreme pod punom koncentracijom 12+h, 15+h, ...
(Mozda je psiholoski efekat, ali meni radi pos'o. :D )

Nove informacije » Post #126

Wed Apr 22, 2020 14:16 in Ex-Yugoslavia

RichKoko wrote: evo malo informativnog štiva-nije ni čudno što sad jedva da nam otvori par taskova dnevno,uzeči u obzir da Appen sad ima preko 1 MILIJUN aktivnih taskera,omG :!: :o

Appen Fully Integrates Figure Eight in Solution Offering

We’re thrilled to announce that the refreshed Appen website is live. With this refresh, we have also phased the www.figure-eight.com website out, and have successfully transitioned all former Figure Eight assets – the platform, developer portal, Success Center, and social media accounts.

Redirects are in place for all links that have changed, and our team has been working with all our customers, users, partners, internal users, and the crowd to ensure a seamless transition to the new Appen naming and branding.

Our current solution offering brings together our over 20 years of expertise running data projects, the global crowd of over one million skilled contractors who speak over 180 languages and dialects, in over 70,000 locations and 130 countries, and the industry’s most advanced AI-assisted data annotation platform. Our reliable training data gives leaders in technology, automotive, financial services, retail, healthcare, and governments the confidence to deploy world-class AI products.

...cijeli članak može se pročitati ovdje...ako naša Income dozvoli naravno,ako ne-samo ti obriši taj link draga. ;) :)

Appen Fully Integrates Figure Eight in Solution Offering

l.p.svima želim.. :)

Prevod (skracena verzija):

Jedino jos da dodam da Appen potvrdjuje da su uspesno lansirali platformu posle integracije sa F8 i da su dodali i re-direkciju sa starih linkova na nove.

Kafana » Post #3535

Wed Apr 22, 2020 14:13 in Ex-Yugoslavia

Hvala puno RichKoko. :)

Stavicu u Nove informacije.
Link nije problem, ne brini, to je link ka zvanicnim informacijama zvanicnog partnera ySense.
(Ostavicu i tvoj komentar, ne moram da prevodim puno onda, ti si sumirao sve sta nas ceka. :D )

PITANJA I SAVJETI » Post #651

Wed Apr 22, 2020 14:10 in Ex-Yugoslavia

Za ucestalost Surveys kod vas u Hrvatskoj ce kolege iz Hrvatske da ti objasne kako i sta dalje, za nas skoro i da nema Anketa, pa ne mogu tu da pomognem. :)

Ovo sto su ti trazili da popunis podatke, to zovu 'Profil'. Na sonovu toga se dobijaju Ankete, u zavisnosti sta koja firma koja postavi Anketu trazi.
Budi pazljiv kada ih radis, ima 'testnih/kontrolnih' pitanja u dva oblika (koliko sam ja shvatila). Na ta pitanja moras da odgovoris tacno onako kakve si podatke naveo u 'Profilu'.
Prva opcija je da radis 'Screening' pre nego pocnes Anketu; one izgledaju otprilike isto kao i Ankete, samo sto prvo treba njih da prodjes, pa tek onda krece Anketa.
Druga opcija je da direktno pocne odmah Anketa i u toku Ankete ima tih kontrolnih pitanja u raznim oblicima.

Molba za kolege da me isprave, ako nisam nesto objasnila dobro ili sam omasila. :)

Vecina clanova ovde na forumu zaradjuje od Taskova najvise. Za ceo nas region, u odnosu na neke druge zemlje, nema bas mnogo ni Surveys, ni Offers.

Nemoj da se obeshrabris, bice zarede, ne brini.
Pravilo ovde kod nas na forumu je - nema odustajanja. :D

PITANJA I SAVJETI » Post #644

Tue Apr 21, 2020 04:53 in Ex-Yugoslavia

Hvala puno za post. :)

Jos uvek ne znam ni sta ce Appen da radi po pitanju takvih problematicnih TA, ni koliko paznje ce da posveti tome da taskovi budu bolje pripremljeni, tek cemo da vidimo da li ce sve da ostane isto ili ce biti promena.
Druga stvar je da ne znam da li ce ySense da se mesa u to (po pitanju ispravnosti Testnih Pitanja i sl.), niti kakva ce da im bude saradnja po tom pitanju. Opet, mozda sve ostane isto, a mozda se promeni.

Slazem se sa tvojim komentarom da bi bilo nama zgodnije da izbaci 'max' poruku posle odredjenog broja taskova, nego da sami iskustveno nagadjamo sta da radimo. Mozda su samo lose nasetovali, mozda to hoce (limit po taskeru), ali nije namestio kako treba. Ne znam, ovo pisem napamet, nagadjam.
Ne znam kolko su TA ostavljeni sami sebi da se snalaze kroz njihov interfejs, a koliko imaju nekog ko ih vodi kroz sve to.

Ispisah ja esej sta sve ne znam iz ugla gledanja F8/Appen. :D

PITANJA I SAVJETI » Post #642

Mon Apr 20, 2020 23:03 in Ex-Yugoslavia

Hvala puno za post. :)

Prijavila sam samo ovde, na ySense, preliminarno i rekla da cu da nam skupim podateke za Appen.

Za sada mi dva upadaju u oci i oba su od pre prelaska na drugu platformu, zato sam napisala u proslom postu da mislim da je do TA. Naravno, ne znaci da sam u pravu.

- Review annotated buildings i
- reklame

Jos jednom, molba za sve, da postavite ss kada naletite na te bug-ove (ili ako ima i jos neki Task koji konstantno pravi iste probleme), brza je tako komunikacija za sve, tacno vide ono sto mi vidimo.

(Ne znam jos uvek kakva ce da bude komunikacija i politika izmedju ySense i Appen po pitanju problematicnih taskova kada je postavka samog taska u pitanju. Ranije je sve to bilo na relaciji taskera i F8 da se pisu tiketi da je neki Task 'broken'. Mozda ostane i dalje tako, a mozda budu hteli da im modovi skupljaju i te podatke, pa da to Appen resava. Iskreno ne znam, javnem cim saznam. :) )

PITANJA I SAVJETI » Post #640

Mon Apr 20, 2020 21:44 in Ex-Yugoslavia

Hvala puno pupijevi, prijavicu. :)
Cenim da to Appen treba da opomene tog TA, ne znaci da sam u pravu.
Da li mozes, molim te, ili ti ili neko ko naleti na to da postavi ss, tako im je najlakse da vide i najbrze tako odreguju.
Znacilo bi i da bude i ID Taska uz naziv Taska, da se ne dopisujemo izmedju sa njima nekoliko puta.

PITANJA I SAVJETI » Post #638

Sun Apr 19, 2020 22:05 in Ex-Yugoslavia

Hvala puno za info. :)
Imamo sada svi novu informaciju da su spremni da pomognu, ako je neki bug uporan.
(Ovo me raduje, takvi su bili i CF/F8, za ovu novu firmu nisam znala koliko im je support posvecen taskerima, razlicite su firme, pa se nikad ne zna.)

Za ovo drugo, sto se tice yt, probaj ponovo da nasetujes sada 'prefernces' i ostale stvari u 'settings', mozda resi problem.

PITANJA I SAVJETI » Post #636

Sun Apr 19, 2020 06:14 in Ex-Yugoslavia

Jupiii! :D :clap: :thumbup:

Drago mi je da je ok sada. Hvala puno za info. :)

Ako mozes samo da mi pojasnis malo, ne znam da li sam dobro razumela, da znamo za ubuduce, ako se nekom javi problem. Oni su ti 'manuelno'/rucno upisali broj na tvoj nalog i verifikovali su ti ga oni, bez da si dobila kod i odradila ono sto traze da se uradi kada sve stima?
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Sep 29, 2023 20:09:10 PST