Please wait...
HomeForumPosts by Divnarakic

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Divnarakic

Tasks za level 0 » Post #1783

Fri Mar 17, 2017 02:33 in Ex-Yugoslavia

Ja nikako da ubodem zaradu ovde. Klikcem dugo vec a zarade nemam . Hocu li uvek biti nula. Taskove ne resim uvek uspesno a dodju mi jednom ili dva puta mesecno. Koliko mi treba da predjem sa te nule

PayPal problem BiH » Post #154

Wed Dec 14, 2016 09:41 in Ex-Yugoslavia

Mod edit:

Wrong topic, plus member is refusing to read anything in the Forum again!

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti | ClixSense Forum

Rainforest Task » Post #3687

Thu Nov 24, 2016 02:28 in Ex-Yugoslavia

Ljudi moji ima li neko da mi pokaze ove taskove. Naime ja ih uradim ne dodje mi nikakav odgovor niti zarada, medjutim , kada sam radila one sa pitanjima da li je ovo clanak ili autorsko izdanje dosao mi je odgovor da sam ispod proseka. Ne znam kako jedino ako nisam razumela pitanje pa kontra odgovarala
Molim vas kazite mi kako i sta da ne dumam vise

Tasks za level 0 » Post #1086

Sun Nov 20, 2016 04:02 in Ex-Yugoslavia

Nemam nigde da se informisem sta i kako raditi. Moj sponzor me nije uputio kaze ne znam ni ja
Task nisam ni jedan uradila , kada odgovorim na pitanja vrate mi se opet samo ne istog redosleda . Moze li mi neko bar malo pojasniti kojim redom da idem i kako

Tasks za level 0 » Post #1080

Sat Nov 19, 2016 03:29 in Ex-Yugoslavia

Pozzz Meni neikako da krene u resavanju Available Jobs ne znam engleski a ne razumem sta se trazi u zadatku . Da li moze neko da mi odgovori , kada prevedem pitanja su da oznacim odgovore . Ja te odgovore ne znam Gde mogu da se informisem?

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #79

Wed Feb 17, 2016 09:41 in Ex-Yugoslavia

pa svi mogu i umeju samo ja ne Daj neka i meni neko pokaze

Novi sam pa bi molio pomoć! » Post #12

Thu Jan 28, 2016 02:51 in Ex-Yugoslavia

E bas ti hvala na odgovoru. Molim te samomi kazi kakvi su ovo zadatci njih ne razumem kao da li je ovo veza ili clanak . Gde imaju uputstva i da li ja trebam to resavati. Uopste ne znam sta se trazi. Ne znam kako ste vi naucili i ja bih rado naucila
What is an Article
What is NOT an Article

Step one: Click Here
Step two: Is this link an article?
Yes
No

Novi sam pa bi molio pomoć! » Post #10

Wed Jan 27, 2016 08:52 in Ex-Yugoslavia

Molim Vas moze li mi neko pomoci kako da pocnem zaradjivati nesto konkretno osim ubijanje macaka.
pricate o taskovim , meni trazi da odgovorim na neki kviz ja to ne razumem. ne kapiram koja je tu svrha i dal se moze to nauciti i ako ne znam engleski ili da se manem svega

Pitanje vezano za task » Post #8

Wed Dec 23, 2015 10:01 in Ex-Yugoslavia

Cao narode, ja samo tucem macke nista drugo ne znam. Mogu li se ja ovajditi jos nekako ovde mi je slaba vajda. Videla sam i neke amerske reklame ,ali posto slabo kapiram engleski nikako da ubodem pravi odgovoe. Moze li bilo kakva pomoc
Hvala unaored

Pitanja i saveti » Post #1335

Mon Dec 14, 2015 10:21 in Ex-Yugoslavia

moze li mi neko pomoci kako da resim zadatke gde se trazi da upisem proizvod koji se reklamira. Koji god upisem nije taj. p,s. moj engleski je los

Pitanja i saveti » Post #1334

Mon Dec 14, 2015 10:21 in Ex-Yugoslavia

Ljudi moji , ne znam kako se vi snalazite sa video zadacima , gde treba upisati pravu reklamu. Ja to gledam sada prvi put. Ni jednu ne pogodim .Moram priznati da mi je engleski los .

Problemi sa isplatama » Post #14

Fri Dec 11, 2015 08:11 in Ex-Yugoslavia

Cao citam i gledam Ne znam kako to zaradjujete a neki i po 20 & dnevno .Ja potamani silne macke a ono tek 6 dolara. Sada nemam pojma kako dobiti i tih 6, cekacu da mi neko odgovori sta dalje i kako .Dotle cu i dalje po mackama mlatiti
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 07:46:41 PST