CONGRATULATIONS!
You have just won $0.10!
You have 24 chances left for today THXXXXXX <3 <3 <3
You have won 5 extra chances!
You have 31 chances left for today
angi2012 wrote:stefy1967 wrote:angi2012 wrote:stefy1967 wrote:Pana la urma e bine de facut card pe payoneer pentru retragere sau nu?
eu mi-am facut cont pe payoneer si am facut si primul transfer de pe clixsense...urmeaza sa vad de acum incolo ce si cum....nu am de gand sa fac card o sa transfer pe cont cand adun 100 de $ si de acolo scot cu cardul atasat la cont.
Mersi Angi. Daca poti te rog sa ma ti la curent cu ce se intampla cu transferul acela dak e ok sau nu. Si...cardul pe care l-ai atasat la contul de payoneer e de debit cumva?
Mi s-au transferat banii pe payoneer dupa 5 zile lucratoare 22,01 $ si au fost retinuti 2 $ taxe. Am atasat contul nu cardul pentru retrageri de pe payoneer. Am cont la BCR si 2 carduri atasate la cont unul mastercard gold pe care imi intra salariul si unul visa, de debit amandoua.Am ales sa transfer pe visa pentru ca de ex. de pe paypal nu puteai sa transferi decat pe visa , de asta l-am si facut. Acum mai departe va dura pana adun 100 $ in payoneer si sa vad apoi taxele la retragere si diferenta de curs valutar, pentru ca nu merita sa pierzi bani pe taxe transferand mai putini...zic eu.
angi2012 wrote:stefy1967 wrote:Pana la urma e bine de facut card pe payoneer pentru retragere sau nu?
eu mi-am facut cont pe payoneer si am facut si primul transfer de pe clixsense...urmeaza sa vad de acum incolo ce si cum....nu am de gand sa fac card o sa transfer pe cont cand adun 100 de $ si de acolo scot cu cardul atasat la cont.
george5967 wrote:Eu voi folosi skrill pentru ca il folosesc si la neobux. In romania lucreaza prin Raiffeisen Bank (fosta banca Agricola).
Vezi comisioanele aici --> Taxe | Skrill
pixey wrote:gata balamucul, avem Payza!
din ce ştiu, sunt mult mai acceptabili pentru .ro decât payoneer sau skrill... apropo de skrill, cică trebuie să-mi refac parola şi mailul la ei DOAR pentru că schimb cardul expirat! cică măsură "antilaundering"!
mihailiviu wrote:Am folosit payza (pentru retragere de bani in contul din Romania) si ca si paypal ,merge, sunt comisioane decente
Acum chiar nu stiu cum o sa-mi recuperez banii castigati din acest site!
Am doar cont payza si paypal si parca nu vreau sa ma incurc cu un alt site(banca online)
Sugestii?
Nu am sume mari si prefer comisioane la% din suma, nu suma fixa si %
Cum merita sa retragi 1o$!? de exemplu?
Anaaa002 wrote:Buna.Ma puteti ajuta si pe mine ,va rog? Eu m-am inscris acum vreo 10 zile iar pana acum nu mi-a aparut sa fac niciun task...trebuie sa intru undeva anume sau cum functioneaza ?Multumesc!
cata2331 wrote:Sificianu wrote:Buna,
Tot vreau sa fac si eu un task si de fiecare data imi spune ca nu sunt calificat.
Ce ar trebui sa fac sa fiu calificat?
Multumesc
Esti liv zero trebuie sa devi liv 1 ca sa ai mai multe task-uri disponibile. Deci poti face doar cele liv 0 care sunt foarte rare. Pt a deveni liv 1 in dsaboard di crowdflower sunt 3 cerinte.
ps: am pus cam vreo 2 luni sa devin liv 1 apoi in 1 saptamana am devenit liv 3. bafta si rabdare.
adrianze wrote:GEANEMILIANION wrote:Cybernet666 wrote:Ce parere aveti, in ce Tari sunt mai multi referali activi
![]()
Si in Romania sunt referrali activi !
peste 50 % din americanii pe care ii am eu sunt activi , indienii tot pe acolo , ...romanii activi ? asta e o gluma , din 15 romani doar 1 e activ , nu am zis de unde vin cei mai multi membrii , am zis care sunt cei mai activi , daca te chinui sa faci rost de refi romani atunci nu vei castiga prea mult cu clixsense , e vorba de mentalitate , americanii se gandesc ca sunt 10 , 15 $ in plus pe luna romanii .... " nu ma obosesc pentru mai putin de 100"