Please wait...
HomeForumPosts by trboye

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by trboye

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #1041

Fri Jan 22, 2021 06:25 in Ex-Yugoslavia

Ja sam sinoc napisao tiket,... i dobio sam copy paste odgovor, kakav je vec kopiran na globalu

Quote:Hi ​,

Thanks for writing in. Sorry to hear you have an error when doing tasks on your account. This happens when a VPN is active or has been active before on your account.

Please check your system if there is a VPN software installed. We suggest you to turn it off before you log in and take tasks.

Please check your browser's setting too. There might have a VPN or Proxy Plug-In installed in it. We suggest you disable or uninstall it.

Please check with your Internet Service Provider (ISP) because your IP Address might be masked for security reasons. You may contact your ISP for more details.

Please reboot/restart your modem/router and PC. After reboot, please check your tasks and see if the error still persists.

Let us know if this works for you.

Best,
Peter

Sada sam pokusao da objasnim da nikada nista slicno nisam koristio, pa cekam drugi odgovor.

edit: a probao sam da se ulogujem preko mobilnog telefona i isto.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1627

Mon May 04, 2020 00:44 in Ex-Yugoslavia

Isto i kod mene.

I ubrzo zatim gubim prvi level, ne treci.
Imam na listi sada 6 taskova. :D

Nadam se da ce makar to da rese ubrzo

edit:
Skint flag posle pola sata, sto je za pohvalu. Mislim nije za pohvalu sto uopste ima flagova na ovome, nego za nastavak tradicije i brzog skidanja.

I sa levelima je sve u redu sada. Vidim da je svuda bilo problema oko levela

Rainforest Task » Post #5463

Sat Feb 24, 2018 13:42 in Ex-Yugoslavia

:D

Ne zanima ni mene sta se u tvojoj porodici desava generacijama ni kako si ti vaspitana, pa sam morao da citam.
Ne lazem, imam 47 godina i ne sluzim se tim stvarima.

Niti sam te vredjao, niti to zelim,niti je to moj nivo, ali nazalost, moram da konstatujem da su jedina ti nas nekoliko vredjala u prethodnim postovima, ali nema veze.

Prezivecemo.

Rainforest Task » Post #5461

Sat Feb 24, 2018 12:41 in Ex-Yugoslavia

1. Nisam pljuvao po CS, :clixsense: je moja druga kuca vec 3 godine i tako ce i ostati.
2. Nemoj tvoje izokrenute reci da stavljas u moje pisanje, nisam rekao nista lose protiv nikoga, samo sam izneo najbolju opciju po mene.

Rainforest Task » Post #5459

Sat Feb 24, 2018 10:17 in Ex-Yugoslavia

Mislim da si malo preterala, ali to je tvoje pravo, ok..

Necu se vise oglasavati sa ovakvim i slicnim postovima, posto nemam elementarno vaspitanje da napisem nesto normalno.

:thumbdown:

Rainforest Task » Post #5457

Sat Feb 24, 2018 05:52 in Ex-Yugoslavia

Mod edit:

Rainforest Task » Post #5444

Wed Feb 21, 2018 13:02 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Ja nisam radio anketu pa cu upasti sa poslednjom turom :D
Koliko sam cuo nije nesto preterano komplikovano.

Nije, i ja sam cak uspeo iz prve sve da uradim!

Rainforest Task » Post #5430

Tue Feb 20, 2018 12:23 in Ex-Yugoslavia

Dobio sam mail od Kristen.. i sta sada raditi? Koja je ovo fora sada?

Verujem da ako se prebacim direktno sa RF na paypal, Mod edit. Nisam pametan da li ovu trenutno dobru kominaciju sa Payoneerom ostaviti samo za CF, a kompletan RF prebaciti ponovo na paypal....

Quote:PayPal Updates 2018-02-20 19:56:19, Kristen Hohenstein
Hello, testers! Our PayPal rollout continues! PayPal has been made available for 600 more testers as of today, 2/20. If you are one of these testers, you should have received an email from me. PayPal will be made available to the rest of the community on March 14th. Be sure to check out our PayPal FAQ and Forum thread before sending in a support ticket ❤

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1387

Thu Feb 15, 2018 03:11 in Ex-Yugoslavia

Payoneer kartica je sasvim OK... kao i povezivanje na banku.. isto tako i skrill....

Problem je sve slabiji dolar i problem su sve slabije placeni taskovi.
(off topic) :(

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1371

Fri Jan 19, 2018 10:04 in Ex-Yugoslavia

true_hiker wrote:
N123M wrote:
milanmilanovic wrote: Hvala na brzim odgovorima! :D Koje je rešenje najbolje za Srbiju,što se isplata tiče(tj. gde naplaćuju najmanju proviziju?)

Payoneer. Imas samo odrzavanje racuna (godisnje dodje oko 30 $). Nema sta da povlacis pare igde. Dobijes njihovu Mastercard karticu, koristis je svuda najnormalnije, bez provizije kad koristis po restoranima, prodavnicama, samo ima provizija kada podizes sa bankomata, a onda gledaj da manje podizes sa bankomata, jedino ako puno zaradjujes pa ne gledas na svaki dolarcic :lol:

pa sad, da li je baš bolje dizati manje ili više? je li isto dići recimo 50$ u protuvrijednosti i na to dodati ta 3$ provizije, ili 100$ i dodati istu proviziju?

Verujem da je mislio na ređe i češće, a ne manje i više! :D

Kako god, ja jednom mesečno povlačim pare na payoneer, jednom uzmem cash koliko mogu i ostavim nešto da ima i za prodavnice i ostalo.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1828

Fri Jan 05, 2018 13:01 in Ex-Yugoslavia

bobastan wrote: 1221163 Categorize Products In Images 0 od 5.
Jedino dobro je sto ne ulazi u GA.

I kod mene.
100% sam siguran da sam tacno uradio, jer nema sanse da se pogresi...

PITANJA I SAVJETI » Post #247

Mon Jan 01, 2018 03:42 in Ex-Yugoslavia

i bonus od 31.12. je obracunat po 16%
Verovatno ce ispraviti

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1743

Sun Dec 31, 2017 00:44 in Ex-Yugoslavia

Evo jedan od novogodisnjih poklona verovatno

1220185 Image Attribute Extraction: Boots - Heel-Height-Dec-28-17

Posle treceg zadatka sam otisao u exxpeled, ali mi za 5 minuta ispravljeno... uglavnom je dilema izmedju flat i low

edit
Ispao na 28-om ponovo.... ove velicine koje su na granici su problematicne za odgovor

Rainforest Task » Post #5400

Fri Dec 22, 2017 06:24 in Ex-Yugoslavia

Dobio sam rejection na jobu gde se u browseru jednostavno nije nista moglo kopirati, kao ni rucno upisati adresa. Posle 2 minuta cekanja sam kliknuo NO i objasnio da je web site ili aplikacija jako spora i da se ne moze izvrsiti copy paste i da se ne moze uneti ni rucno adresa.

Da li je ovo opravdan razlog za rejection i vredi li za ovakvu stvar napisati neki ljubazan tiket?

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1576

Thu Dec 21, 2017 11:39 in Ex-Yugoslavia

Ja sam ga magistrirao sa 10 %

Vise ga ne pipam dok ne vrate na staro.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1329

Sun Dec 10, 2017 04:23 in Ex-Yugoslavia

Jel moze neko ukratko da prevede da li ce biti i kojih promena na payoneeru od 13.01.2018. godine, vidim da menjaju nesto u uslovima poslovanja i radu kartice.

Rainforest Task » Post #5398

Tue Dec 05, 2017 05:04 in Ex-Yugoslavia

Upravo dobijam 2 joba za redom i na oba ne moze da se ucita terminal.

Kod nekoga slicno?

Rainforest Task » Post #5362

Mon Nov 06, 2017 10:29 in Ex-Yugoslavia

153 rekordna koraka zavrsena na ji ji jao :D androidu!

4,27 cistaka za nekih sat vremena!

Rainforest Task » Post #5315

Mon Sep 18, 2017 01:31 in Ex-Yugoslavia

Posle nule od vikenda, upravo zavrsio dzinovski jitjatjo od 128 koraka.

Sjajan pocetak nedelje!

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #710

Sat Sep 16, 2017 12:45 in Ex-Yugoslavia

I kod mene flag... a tek posle 36 sati mi skinuli 3.level.... osecam da ce ovo da potraje :thumbdown:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 25, 2023 22:52:08 PST