Please wait...
HomeForumPosts by dream45

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by dream45

Dal ste zadovoljni radom naseg moderatora? » Post #50

Thu Oct 18, 2018 15:55 in Ex-Yugoslavia

Quote:jer dolazimo ovdje iz različitih država,a ne iz njoj omiljenih.
Ko ti je kriv kad nisi iz Nauru-a, pa da i ti budes omiljen.

Quote:Valjda postoje negdje moji upisi,može se provjeriti.

Postoje i videli smo i mi kako se @income "okomila" na tebe, citamo i mi kako je "izgubila zivce" pa te je jos i optuzivala, ccc. Kako te nije sramota da pises vakve gluposti? Ako je neko poznat po tome da uvek nesebicno i maksimalno pomaze to je @income, tako da "uzalud vam trud sviraci".

Rainforest Task » Post #5579

Thu Oct 18, 2018 15:41 in Ex-Yugoslavia

Za sada 1. :D

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #896

Sat Oct 13, 2018 06:01 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
lazar21 wrote: jel moze neko da kaze gde se gleda koji su taskovi na pending a koji su plateni. Znam ono history ovde na sajt ali pokazuje samo oni sto su plateni a na F8 samo lista od koji task koliko su uradgeni a neznam gde da vidim jos koji su mi na pending. Hvala

Ovo je forum sajta ClixSense, ne neke druge firme/platforme.
Pogledala sam unazad sve tvoje postove i hvala na savetima i pomoci koje si davala. :)

Sa druge strane, videla sam post gde od moda ClixSense "trazis" reakciju i pisanje u vezi deaktivacija naloga tako sto ce ona kontaktiktirati CF/F8. To tako ne funkcionise. ClixSense i CF/F8 su dve potpuno razlicite firme.
Da, ja pisem sa mog naloga u ime nekih nasih clanova, ali iskljucivo ako su tehnikalije, bug-ovi, engleski, ... u pitanju. Nemoj to da ocekujes od ostalih modova ovde, to nije nasa obaveza, vec moja odluka.
Isto tako, nikada se nisam mesala u njihovu politiku flag-ovanja i/ili deaktivacija, jer to smatram neumesnim i neukusnim.

Tvoj post ovde se ne odnosi (koliko ja to uspevam da protumacim) na ClixSense, samim tim, odgovor na takav post izostaje.

lazar21 wrote: zaista sam frapirana od tvoj odgovor, ako nemas sta da odgovoris bolje nista ne pisi. Pises za neke deaktivacije koje su bile pred skoro 2 god i niko nije potrazio da se pise nalog u moje ime. Videla sam neke postovi gde su stavljali screenove od plateni i pending i pitala. Ispalo da ne sme nista da se pita ili je forum za tebe? Pa nije ni cudo sto samo nekoliko ljudi se pojavljuju na forum

Sta je ovde nejasno, frapantno i uvredljivo?
Dobio si normalan kulturan odgovor povrh toga i objasnjenje kako sve ovo funkcionise.Umesto da se zahvalis i naucis nesto, ti se duris i ljutis???!!!! :shock:
Iako je probano da se ova prica razvodni i otera u drugi smer iako su ubacene i druge frustracije svima je jasno sta se desilo.( ko hoce da vidi).
Pravila igre su jasna, kome nisu, neka procita opet, kome ne odgovaraju neka ne leci svoje komplekse ovde.

Rainforest Task » Post #5571

Wed Oct 10, 2018 00:21 in Ex-Yugoslavia

Ma sve neku pompu prave oko pravila a nista bitno nije smenjeno ( bar se meni tako cini) ,osim sto su nam " uterali strah". Dosta je citam iskljucilo ekstenzije, RF sve kao neke novitete objavljuje,cekamo sve neka nova pravila.....Bice ono "tresla se gora, rodio se mis" a mozda se i stvarno rodi neki medved :lol:

Rainforest Task » Post #5569

Tue Oct 09, 2018 12:10 in Ex-Yugoslavia

Opet neke novosti sa RF :shock:

Must Read: Updated Rules + New Educational Articles Coming Tomorrow 2018-10-08 20:39:28, Kristen Hohenstein
Hello, everyone! We wanted to let you know that tomorrow we will be releasing updated testing rules & supporting example documentation, along with 11 new educational articles. These new articles will serve as a supplement to our updated rules, as well as help guide you through the world of QA testing as it relates to Rainforest.
We’ve consulted many people during the course of this update, including many testers, and hope that this thoughtfulness is reflected in the finished product. Additionally, we’ve also created a customer-facing version of the rules that will be shared with all of our customers tomorrow so everyone can be on the same page.
That’s it for now! Tomorrow you should be on the lookout for a new tester contract and a more in-depth announcement that will highlight the changes to our rules, as well as link to any updated documentation. Happy Testing

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1248

Tue Aug 14, 2018 02:21 in Ex-Yugoslavia

Skinuli mi flagove

1287601 Help Us Find Linkedin/Glassdoor/Owler Websites - B
1287602 Help Us Find Linkedin/Glassdoor/Owler Websites - C

i vratili levele :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1246

Sun Aug 12, 2018 02:19 in Ex-Yugoslavia

Hvala vam na informacijama.
@Spee88, odmah sam obelezila 2 dupla tiketa sa "resolved" :thumbup:
@LordNikola, da, bas ta situacija mi je bila malo konfuzna, ocigledno da im se bug oko "click to dispute" opet vratio :thumbdown:

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1243

Sun Aug 12, 2018 00:54 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:

Imam pitanje, znas da sam dosadna sa ovim. :(
Napisala si 'Pisala sam im opet, ...'. Na sta mislis? Preciznije se odnosi na, da li su ti odgovorili u medjuvremenu i ako nisu, koliko je proslo.
(Pitam iz dva razloga - ako treba pomoc :), a i zbog novijih clanova da znaju otprilike, iz nase prepiske, koliko se caka izmedju pisanja i sl.)

Pisala sam im opet posto mi opcija "Click here to dispute" stoji kao da nije kliknuta. Probala sam jos jednom da im pisem putem te opcije "click here to dispute", kratko se izgubi i onda opet se vrati.
Napisani tiketi stoje regularno u "my tickets". Ne znam mozda to tako i treba da bude, nemam nesto iskustva sa flagovima,al po nekoj logici kad sam vec poslala dispute, ne treba da stoji u notifikacijama .
Nadam se da nisam nekoga zbunila ovim mmojim objasnjenjem :D

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1240

Sat Aug 11, 2018 06:35 in Ex-Yugoslavia

Izvinjavam se , napisala sam samo ID broj, zaboravila naziv: :oops:

1287601 Help Us Find Linkedin/Glassdoor/Owler Websites - B
1287602 Help Us Find Linkedin/Glassdoor/Owler Websites - C

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1238

Sat Aug 11, 2018 02:44 in Ex-Yugoslavia

Izgleda da nije bug kod mene. Sad mogu da radim samo zadatke iz 1 levela, stoje mi jos uvek 2 "major flag" na -1287601 i
-1287602
Viore se 2 zastavice kao da je neki najveci drzavni praznik :mrgreen:

Pisala sam im opet, pa javljam sta je bilo...

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1236

Fri Aug 10, 2018 02:17 in Ex-Yugoslavia

hvala na podrsci :thumbup:

Izgleda da sam prebrzo potrazila poslate tikete , pre nego sto su se pojavili u "my tickets". Sada regularno stoje u listi. Ponosno zauzimaju prva 2 mesta u mojoj tiket listi :) .U notifikacijama jos uvek stoje linkovi "click here to dispute" kao da nisu kliknuti.
Necu odmah pisati , sacekacu jos koji dan. Mozda ce i ovo brzo da rese. Nekako mi nije logicno da mi daju 2 major flaga za jedan dan.?? Tesi me sto jos uvek mogu sve da radim kao da flagovi i ne postoje. Nisam suspendovana, mogu da radim na sve levele (zvanicno sam na 1 levelu).... zbog sve ovo nadam se da je neka greska.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1233

Thu Aug 09, 2018 05:42 in Ex-Yugoslavia

1.Dobila "Major flag" komada 2 :) za:
-1287601
-1287602
2. Skinuti leveli ( sad sam 1 level)
3. Mogu da radim sve taskove na svim levelima!!!???
4. poslala disput za oba, a opet stoji kao da nisu poslati nit ih ima u "my tickets"

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1210

Sun Aug 05, 2018 15:44 in Ex-Yugoslavia

Vratili i meni:)

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1176

Sun Aug 05, 2018 03:12 in Ex-Yugoslavia

[quote= ja sam svoje odrobijala :mrgreen:
:([/quote]

E nasmeja me slatko

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1159

Sun Aug 05, 2018 02:29 in Ex-Yugoslavia

Da se i ja prijavim u klub suspendovanih :( Job 1282110
Ja sam odgovorila na oba emaila koja sam dobila, fino obrazlozila da je nekakva greska....Ne znam da li ima neke vajde ali ajde da uradimo sve sto je do nas.

Kafana » Post #2841

Sun Jul 01, 2018 02:29 in Ex-Yugoslavia

Znala sam da CS uzima svoj deo ali sam mislila da su u ceni od 0.06 vec uzeli svoj deo .... Sramota za mene radim vec toliko vreme a nisam znala za ovo... :oops:

Kafana » Post #2839

Sat Jun 30, 2018 02:59 in Ex-Yugoslavia

Da li ste primetili da u tasku

1280018 Pyp6: Transcribe Product Quantity And Other Details From A Receipt u instrukcijama pise

Overview
"In this task, you will transcribe the Quantity of DR PEPPER products visible on a receipt. You will be paid $.08 per page (4 images per page) to transcribe the images and answer the questions."

a placa se $0.06 ???

Rainforest Task » Post #5540

Mon Jun 11, 2018 23:47 in Ex-Yugoslavia

Bas juce kad si postavio pitanje nisam bila u mogucnosti da radim, al evo danas sve dobro funkcionise. Imala sam pre neki dan problem sa onom vetclinic (tako nekako se zove) nije htelo da ucita nijednom,dobijala sam 5 puta za redom "Forbidden Page". Ako je to u pitanju treba da se prijavi, tako su pisali na RF forumu

PITANJA I SAVJETI » Post #397

Mon Jun 11, 2018 23:40 in Ex-Yugoslavia

Ima ovog clothinga, bez musko-zenske potkategorije, u zadnje vreme cesto. I ja ga radim i nisam imala do sada problema, sto ne znaci da ih nece biti :mrgreen:

Rainforest Task » Post #5538

Thu May 17, 2018 22:14 in Ex-Yugoslavia

Novo kod RF za one sa ocenom "A" :

"Unique Jobs Update 2018-05-17 18:25:31,
Hello Testers!
We're excited to announce a new testing opportunity for our "A" testers. Testers with a score of "A" may be assigned with "unique jobs" moving forward. These are jobs that Rainforest identified as problematic due to a variety of reasons. If you receive a unique job, you are expected to spend more time on each step that is not written well, and to provide valuable feedback via the “Suggest Improvement” mechanism or a detailed bug report if necessary. This will help the customer understand what he/she needs to change in the instructions in order to reach consistent results, faster. Please read the following documentation for more information about payment for unique jobs and examples of situations you might find yourself in. If you have any questions, please submit a support ticket with the category "Other" and the subject "Unique Jobs Question". Thank you, and happy testing!
Documentation: Unique Jobs31 · rainforestapp/tester-chrome-extension Wiki · GitHub
Maria"
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 13:58:17 PST