Please wait...
HomeForumPosts by D3rva

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by D3rva

ClixGrid is absolute waste of time .. » Post #1

Mon Jun 15, 2015 06:57 in Your Stats

11.200 clicks and I earned 5 $ . Clicking for two weeks now and I did not win anything at all.Even 5 more chances which is usually useless,but is impossible to win anything at all.

So,from now on, I am going to click ClixGrid Game only for a daily bonus.

Feeling dissapointed ...

JELI JOS NEKO IMA PROBLEMA DA SE ULOGUJE ZA TASKS? » Post #3

Wed May 27, 2015 16:30 in Ex-Yugoslavia

@KAleksandra,Hvala puno!

JELI JOS NEKO IMA PROBLEMA DA SE ULOGUJE ZA TASKS? » Post #1

Wed May 27, 2015 15:46 in Ex-Yugoslavia

Pokusajem vec par puta ali nikako ne mogu da se ulogujem da radim taskove.Ulogujem se preko facebooka ali uvijek kaze,kao neka greska pri sign in ... Nikad do sada nisam imao problema sa tim.

Jeli jos neko ima problema sa tim?

No offers for you at this time, Code: PX1 . » Post #1

Tue May 19, 2015 14:31 in Ex-Yugoslavia

Jeli ima jos ne moze da radi offers na `Offer Toro` i jeli dobije ovakvu poruku: No offers for you at this time, Code: PX1 .?

Novi referali » Post #3

Sun Apr 12, 2015 05:03 in Ex-Yugoslavia

Ja sam do sada platio 60 dolara da dobijem neke referale na tri razlicita sajta i dobio sam 12 referala koji su se registrovali i to je to.Nikad se vise nisu vratili ovde.Znaci,i ne isplati se toliko da placas po nakim sajtovima da bi dobio referale.Kako dobiti referale? Ja stvarno ne znam.

What`s happening with ClixGrid? » Post #1

Wed Apr 08, 2015 06:44 in Your Stats

For about one week clicking the ClixGrid I won maybe two times 5 more chances and that`s all.
Before,I used to win something in every second day.Now,in one week or two is impossible to win something.
Anybody won something these days? Disappointed :(

Sta se desava sa ClixGrid? » Post #1

Wed Apr 08, 2015 06:40 in Ex-Yugoslavia

Vec sedmicu dana ne moze se dobiti nista na ClixGrid.U sedmici dana sam osvojio mozda dva puta 5 more chances i to je to.Jeli ima neko od nasih da je osvojio nesto ovih dana? Katastrofa!

SVI NACINI ZARADE NA CLIXSENSE.COM » Post #17

Wed Mar 04, 2015 16:56 in Ex-Yugoslavia

@Vislasa,od surveys sam zaradio oko 200 dolara,sve ukupno do sada 300 i juce sam zatrazio cash out i zato se ne vidi moj balans.
I ja da nisam tu gdje jesam,vjerovatno bi mi mjesecni saldo bio oko 10 dolara kao i kod vecine clanova iz zemalja bivse Jugoslavije.Znaci,zemlje bivse Jugoslavije ne malo ili nikako surveys.Nazalost,naravno.

Novi sam tu, sva pomoć je dobro došla » Post #7

Wed Mar 04, 2015 16:51 in Ex-Yugoslavia

corinoss,bice da si ti negdje virus pokupio.Ako se ne razumijes u kompjutere bash,ako imas prijatelja koji se malo vise razumije,neka ti to pogleda.

pomozite, molim vas » Post #2

Wed Mar 04, 2015 16:45 in Ex-Yugoslavia

U pocetku,svakome je malo dosadno ovde.Pokusaj da nadjes nesto ispod stavke `Offers`.Tu imas Persona.ly,Matomy,TokenAds,Peanut Labs i ostale offerse koji su tu.Procackaj sviju i vidi imali sta posla tu.Recimo,neki od tih offersa nude da se registrujes na neke web sajtove for free i nakon toga budes placena za tu registraciju.Taskove u pocetku svako malo dobija ali ono na sto trebas obratiti paznju je da te taskove radis maksimalno tacno,onoliko koliko mozes.Iz dana u dan,ces dobivati vise taskova.Znaci,pokusaji i klikaj bilo sta da vidis da je tu i nikad se ne zna :)
Surveys,koji su najisplativiji da se rade,zemlje bivse Jugoslavije dobivaju malo ili nikako,tako da je najbolje zaboraviti surveys.
Sretno.

Offers - TokenAds problem » Post #2

Tue Mar 03, 2015 22:05 in Ex-Yugoslavia

lena9lena,iz mog iskustva mogu reci da je TokenAds bio uvijek fer prema meni i platili su mi skoro sve(dvije ili tri igrice koje sam igrao,nisu platili).
Moj savjet ti je da kada,ne samo kad radis nesto na TokenAds,nego bilo gdje(Matomy,Peanut Labs,itd), da uslikas da si to zavrsila,uradila i da ako ne budes placena,da imas dokaz za to da si zavrsila kada posaljes upit njima.
Kada god sam nesto uradio a nisam bio placen,ako imas screen shot kao dokaz,uvijek poslije toga sam bio placen.
Znaci,TokenAds radi i ako ne budes placena,posaljes upit sa,ako je moguce screen shot da si zavrsila i da cekas njihov odgovor.

OfferToro » Post #4

Thu Feb 12, 2015 15:32 in Ex-Yugoslavia

Prvo,ovde nema nikakvih mucki.Jednostavno se nekad desi da nisi placen i to je to.To se ne dogadja bas cesto,naravno,jer ClixSense ima najvecu mogucu reputaciju kao najbolji PTC site na internetu.Sto znaci,da je svako placen onoliko koliko zaradi i da nema nikakvih `mucki`.
Onda,ne razumijem bas kad kazes `da su ti makli pending`?Kako mislis,makli?Sta pise sada nakon sto su makli pending?Mora nesto pisati.Pise li awarded ili nesto?
I jos nesto.Kada nisi placena za nesto i zelis se obratiti nekome u vezi toga,nemoj da se obracas ClixSense,nego kontaktiraj kompaniju koja je postavila video ili neki task.Npr,imas Matomy,TokenAds,Offer Toro,itd ..Znaci,recimo Offer Toro ti nije nesto platio.Ne kontaktiraj ClixSense nego Offer Toro.

Nadam se da sam ti pomogao.

Ako imas jos pitanja,a ja budem znao odgovoriti,bice mi zadovoljstvo pomoci.

How do I delete a sponsor here? » Post #6

Wed Feb 11, 2015 22:17 in General Talk

Thank you,roshni1994.I appreciate that.

How do I delete a sponsor here? » Post #5

Wed Feb 11, 2015 22:16 in General Talk

I think I don`t have to answer why I would like to do that but thank you for your reply.

How do I delete a sponsor here? » Post #1

Wed Feb 11, 2015 18:40 in General Talk

Is there any possibility to delete my sponsor?

Thanks in advance.

OfferToro » Post #2

Wed Feb 04, 2015 07:04 in Ex-Yugoslavia

Ako ti jos uvijek nisu platili,tamo gdje pise `Pending`,nadji opciju `Missing credits?` i tu ih mozes kontaktirati.I meni se to desilo par puta,i nakon sto sam ih kontaktirao,platili su mi.Ne samo video,nego imaju i one igrice kao,igras minimun 5 minuta da bi bio placen.Ja sam znao nekada igrati i po 15 minuta i nista.Nakon sto ih kontaktiram,oni kazu da ne mogu naci nigdje da sam ja igrao tu igricu i da mi ne mogu platiti za to.
Zato sada,kad god pocinjem da igram igricu neku ili gledam video,osjecam se kao da ono,ako dobijem dobro,ako ne,nikom nista :) ...Opet,probaj ih konkatirati pa vidi sta ce ti odgovoriti.
Sretno :)

Novi sam tu, sva pomoć je dobro došla » Post #2

Thu Jan 29, 2015 17:07 in Ex-Yugoslavia

veselka,koncentracija na tacnost taskova mora biti maksimalna i minimum za dobijanje vise taskova jeste uspjesnost od 75% ili vise.Sve ispod 75% nije dobro :)

Takodje,zarada je moguca i preko surveys(ankete).Sad zavisi od drzave do drzave.Neke zemlje(obicno zemlje EU) imaju vise surveya dok zemlje bivse Yu slabije.

Onda,takodje tu su razni taskovi:Superrewards,Matomi,TokedAds ...Uvijek provjeravaj imali tu nekog posla za tebe.

I na kraju,tu su Ads.Sto vise Ads kliknes,to bolje za tvoj balans.
I na kraju,mozda najbitnije:Daily task.Uradish po nesto iz svega gore navedenog i uspjet ces da uradis `Daily task` i kada to uspijes dobijes jos i bonus na sve to od Clixsense free.

Sretno :)

Work hard,play hard! www.ClixSense.com » Post #1

Thu Jan 29, 2015 16:56 in Success Stories

Interesting balance ;)

It`s easy to make money on ClixSense! » Post #1

Wed Jan 21, 2015 07:20 in Success Stories

So proud of making this amount of money!

Thank you,ClickSense!

P.S. I tried to upload this picture,but can`t find it :( ..Any help? :)

Minor flag » Post #13

Mon Dec 29, 2014 15:12 in Ex-Yugoslavia

@sloboje,hvala na odgovoru.Ja sam pitao konkretno za surveys a ovo je za taskove koje ja nikada ne radim.Ipak,hvala za odgovor i gud lak svima nama :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 26, 2023 20:49:49 PST