online platformlar anketi.
uzun zamandır gelmiyordu anket, eskisi gibi olsa keşke :/
Cortair wrote:sevayd6 wrote:Cortair wrote:gzsdgn wrote:Cortair wrote:gzsdgn wrote:2,096,188,194 Completed 27 April 2021 03:41:31 PST 16m YourSurveys 133219165 $0.77
Banka anketi
Bu anketi ben de çözüp bitirdim sonunda opinion error falan dedi ve ücret alamadım yine gerçekten delirme noktasına geldim artık
ben bugün şanslı günümdeyim sanırım, hem ilk defa bu kadar fazla anket çözebildim hem de hepsinin ücreti geldi
SS falan aldım da Cint'e mi ticket atsam, Ysense'e mi bilemedim.
1,5 yıldır buradayım ticket atıp sonuç alan %5 bile değildir. ilk başlarda ben de sinirle ticket atıyordum ama hiçbir dönüt almayınca vaktime yazık olduğunu anladım. ticket atmaya değmiyor.
Bugün, 1 anket ile ilgili cevap geldi ödemeyi yapmışlar. Bakalım diğerlerinde ne olacak sonuç.
Cortair wrote:gzsdgn wrote:Cortair wrote:gzsdgn wrote:2,096,188,194 Completed 27 April 2021 03:41:31 PST 16m YourSurveys 133219165 $0.77
Banka anketi
Bu anketi ben de çözüp bitirdim sonunda opinion error falan dedi ve ücret alamadım yine gerçekten delirme noktasına geldim artık
ben bugün şanslı günümdeyim sanırım, hem ilk defa bu kadar fazla anket çözebildim hem de hepsinin ücreti geldi
SS falan aldım da Cint'e mi ticket atsam, Ysense'e mi bilemedim.
mrvtz wrote:Arkadaşlar, size bir şey danışacağım. Bu sayfaya güvenmekle ne büyük hata etmişim meğer. Kar edeyim derken, zarara geçtim. Ne yapabilirim, bana yol gösterecek var mı?
Bunlara güvenerek Norton teklifini 29 ocakta Offers'tan tamamladım. Yıllık üyelik satın alıp 70 TL para verdim. Karşılığında 12,5 dolar promosyon alacağım diye. Norton'a hiç ihtiyacım yoktu. 40 dolar oldum burada, uzun zamandır da anket gelmiyor. 52 dolar olup çekim yaparım diye bekliyorum ama paramı vermeyeceklerini açık açık söylediler az önceSistemlerinde Norton'u indirdiğim gözükmüyormuş ki elimde 3 tane ekran görüntüsü var. Ne yapacağım? Parayı sokağa attım resmen. Yazıklar olsun. Bu kadar rezillik olmaz ya
xbeyza5 wrote:sevayd6 wrote:zaferyy wrote:sevayd6 wrote:xbeyza5 wrote:ben yapıyorum güvenilir olduğunu da düşünüyorum. sanırım 1 hafta önce de buna benzer bir anket gelmişti amazondan 140 tl hediye çeki veriyordu. girdim kazandım dün hediye çeki geldi bi güzel de harcadım
Merhaba, o dondurma anketi bana da geldi ve 7 ocakta müsaitseniz görüşme yapılacak ve 140tl amazon çeki verilecek dedi. Size anket sırasında daha erken bir tarih mi verdiler acaba? Yoksa gelse şimdiye gelmesi gerekir miydi paranın?
bu tarz çalışmalarda ödül görüşmenin ardından hemen aynı gün verilmiyor. istisna durumlar hariç görüşme bittikten 4 ila 6 hafta sonra veriliyor genelde.
Görüşme de daha yapılmadı. 7 ocakta bir saat verdiler o zaman yapılacak dediler ama daha mail gelmedi. sanırım herkese farklı tarih veriyorlar görüşme için çünkü xbeyza5 kazanmış 140tlyi.
benim kazandığım temizlik ürünleri anketinin 140tlsiydi. şu an bahsettiğimiz dondurma anketi 7 ocakta olacak ondan da 140 tl vercekler
zaferyy wrote:sevayd6 wrote:xbeyza5 wrote:ben yapıyorum güvenilir olduğunu da düşünüyorum. sanırım 1 hafta önce de buna benzer bir anket gelmişti amazondan 140 tl hediye çeki veriyordu. girdim kazandım dün hediye çeki geldi bi güzel de harcadım
Merhaba, o dondurma anketi bana da geldi ve 7 ocakta müsaitseniz görüşme yapılacak ve 140tl amazon çeki verilecek dedi. Size anket sırasında daha erken bir tarih mi verdiler acaba? Yoksa gelse şimdiye gelmesi gerekir miydi paranın?
bu tarz çalışmalarda ödül görüşmenin ardından hemen aynı gün verilmiyor. istisna durumlar hariç görüşme bittikten 4 ila 6 hafta sonra veriliyor genelde.
xbeyza5 wrote:ben yapıyorum güvenilir olduğunu da düşünüyorum. sanırım 1 hafta önce de buna benzer bir anket gelmişti amazondan 140 tl hediye çeki veriyordu. girdim kazandım dün hediye çeki geldi bi güzel de harcadım