Please wait...
HomeForumPosts by ralex95

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by ralex95

Major flag » Post #1

Mon Jan 19, 2015 13:57 in Ex-Yugoslavia

Ne radite ovaj task gde traze pretragu sa ctrl+f, dobio sam major flag sa 77% uspesnosti.

Minor flag » Post #16

Thu Jan 15, 2015 10:01 in Ex-Yugoslavia

I ja se nadam, ovih 20 dana sto sam bio flagovan nisam zaradio skoro nista a evo juce i danas 12$. Srecno!

Isplata sa payza » Post #8

Thu Jan 15, 2015 06:54 in Ex-Yugoslavia

Isplatili su konacno, inace greska je bila do bankarskog sluzbenika koji je proveravao uplate u dolarima a ona stigla u eurima. Samo da napomenem da skidaju kozu sa ledja tako da preporucujem da se udruzite sa nekim kad podizete novac da podelite troskove.

Isplata Payoneer-om. » Post #12

Wed Jan 14, 2015 13:21 in Ex-Yugoslavia

Pisao sam im opet i kazu da je realnija opcija neteller.

Isplata Payoneer-om. » Post #11

Tue Jan 13, 2015 20:07 in Ex-Yugoslavia

Naravno nista nisu uradili po tom pitanju :) Ja sam pokusao da podignem payza bankwire-om pa sam ostao bez 120$..

Minor flag » Post #14

Fri Jan 02, 2015 13:55 in Ex-Yugoslavia

Koliko su na Clixsense profesionalni toliko na cf nisu... Nemam komentar... 20 dana mi drze flag koji sam bez razloga dobio...

ClixGrid » Post #1318

Wed Dec 31, 2014 01:57 in Ex-Yugoslavia

16. Dan zaredom bez dobitka, ima li veceg malera? :D

Minor flag » Post #10

Sun Dec 28, 2014 18:15 in Ex-Yugoslavia

Fazon je u tome da jednostavno oni dobiju od kompanije ciljnu grupu koju treba da ispitaju. Npr ako ih zanima koliko zene dnevno pojedu slatkisa ocigledno je zasto to ne mozes raditi... Jednostavno je, sacekaj priliku...

Isplata sa payza » Post #7

Thu Dec 25, 2014 14:56 in Ex-Yugoslavia

Hteo sam i ja preko infopanoa odgovaralo mi je 20%, ali ljudi ne odgovaraju na mail-ove, preporucujem ti alternativu :)

Isplata sa payza » Post #5

Thu Dec 25, 2014 12:57 in Ex-Yugoslavia

Desilo se da mi je pre 9 dana, 7 radnih, stigao mail da je uplata zavrsena i da cu novac dobiti u roku od "up to 3 business days". A znas kakvi su bankarski sluzbenici nervozni uvek, pa jos kad vide mene od 19 godina jedva cekaju da me se rese, a ne da daju neku korisnu informaciju, uglavnom oprostio sam se vec od tih 120$. Ako dodju dobro je, ako ne, nista. Zaradice se druge, samo da rese vise taj payoneer. Savetujem ti da sacekas par dana sa isplatom. Ja cu proveravati posle nove godine da li su uplatili novac pa vam javim.

Cestitka » Post #1

Thu Dec 25, 2014 10:17 in Ex-Yugoslavia

Srecan Bozic svima koji slavite danas, i da nam naredna godina donese puno uspeha :))

Isplata sa payza » Post #3

Thu Dec 25, 2014 04:27 in Ex-Yugoslavia

To je lepo, ali to nece vratiti mojih mesec dana klikanja i 100$ koje su mi ukrali :D

Isplata sa payza » Post #1

Wed Dec 24, 2014 08:26 in Ex-Yugoslavia

Malo je reci da sam razocaran nacinom. U cetvrtak sam dobio mail da je povlacenje zavrseno i da ce unutar tri dana novac biti na mom racunu. Pisao sam ticket payza, naravno ne dogovaraju. Isao sam na payza live chat, prave se ludi. Pisao sam clixsense-u, nista ne mozemo da uradimo, polako mi ponestaje motiva za dalji rad... Cisto da podelim svoje iskustvo sa vama da ne nasednete i vi kao ja i ostanete bez 120$ za koje ste klikali ko zna koliko...

Minor flag » Post #8

Mon Dec 22, 2014 14:47 in Ex-Yugoslavia

Za karticu uzimaju cini mi se 8$, ali je meni potreban novac pa sam morao da im platim harac :D Nadam se da me nece za*****i :D

Minor flag » Post #6

Mon Dec 22, 2014 13:05 in Ex-Yugoslavia

Na sve to sam povukao novac sa bank wire na racun, vec 2 puta sam isao da proverim,ali nista, jos i tu da me z..... i sve sam okusio :P

Minor flag » Post #4

Mon Dec 22, 2014 12:03 in Ex-Yugoslavia

Polako postaje frustrirajuce, nedelju dana ne mogu da radim nista...

Pitanje za iskusne » Post #3

Fri Dec 19, 2014 10:10 in Ex-Yugoslavia

Mail mi je rajkoorelj1995@gmail.com, ako vidis post pre nego sto ga admini obrisu pisi mi na mail ako ti nije problem, pa cu obrisati post da ne na**bem :D Hvala ti unapred, ionako provodim 10 sati dnevno na kompu pa da to vreme makar iskoristim kvalitetno...

Pitanje za iskusne » Post #1

Fri Dec 19, 2014 07:47 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav ljudi, zanima me da li postoje jos neki provereni sajtovi na kojima se moze ucariti nesto? Bilo bi odlicno ako bi podrzavali payza ili neteller.

Minor flag » Post #3

Thu Dec 18, 2014 04:50 in Ex-Yugoslavia

Hvala na odgovoru Sentinel, bice da im je jako losa korisnicke sluzba jer 4 dana cak ni ne odgovaraju na mail-ove :)

Minor flag » Post #1

Wed Dec 17, 2014 13:00 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav, moze li mi neko od starijih korisnika sajta objasniti koliko dugo ce me cf maltretirati zbog minor flaga? Dobio sam flag u kviz modu gde mi je tacnost bila 1 od 2, uzeli su mi level badge 2 i 3 i sad nmg skoro nista da radim, da nije test web browsera bio bi skroz promasen... Koliko im treba vremena da provere flag i da li to rade uopste? Poslao sam im x ticket-a i pisao na mail x puta, ni odgovor nisam dobio, hvala!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 08:01:56 PST