Please wait...
HomeForumPosts by trkmz

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by trkmz

Facebook yok, Task da yok... » Post #1

Tue Apr 07, 2015 15:18 in Turkish

Facebook üyeliğim yok. Son düzenlemeye göre sanırım artık, Facebook üyeliği olmadan crowdflower'a girilemiyor. Bu durum çok haksız. Bu demektir ki Facebook yoksa, sana Task da yok. Zira daha önce yaptığım taskları artık yapamıyorum. Çünkü artık sadece Facebook için açılı bir üyelik girişi var. Hiçbir şekilde daha önceki üyeliğime ait şifre ve maille giriş kabul etmiyor.

Bu durumla ilgili fikir ve düşünleri olan, yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise sevinirim. Gerçekten bu durum birçok mağduriyete açık bir durum ve çok da haksız.

Teşekkürler...

Task/Offer (Son Durum) » Post #5714

Mon Apr 06, 2015 22:54 in Turkish

Benim de facebook hesabım yok. Crowdflower'dan normal mail adresimle giriş yapıyorum izin vermiyor. Facebook üyelik olmadan Tasklara artık giriş yapamayacakmıyız. Çok saçma. Hata mı yoksa, Tasklar sadece Facebook girişi üzerinden mi olacak bundan böyle. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim. Teşekkürler...
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 3, 2023 13:15:57 PST