Please wait...
HomeForumPosts by trkmz

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by trkmz

iPhone,iWatch Kazan Görevleri » Post #3

Tue Mar 15, 2016 13:40 in Turkish

Bende de aynı durum sözkonusu. Hem onay mesajı gelmiyor, hem de ödül puanı.

ClixResearch » Post #3

Sun Mar 13, 2016 08:14 in Turkish

Benim üyeliğim var. Buradan ilk üyeliği açtığımda toplamda 2 anket gelmişti. Anketleri de profil durumundan tam tamamlanamamıştı. Yine de anketlerden toplamda 0.20 $ vermişti.

Bu 0.20 $ öyle sessizce toplamda 2 $ olmasını bekliyor öyle... Ancak 2 $ olabildiğinde ClixSence hesabına aktarılıyor.

Yani sözün kısası çok uzun bir zamandır burası yani ClixResearch hareketsiz ve işlevsiz duruyor.

Search2Save Hotels » Post #2

Sat Mar 12, 2016 01:11 in Turkish

Forumda, ilk başladığı zamanlarda ben de konu açmıştım. Ne yaparsam yapayım, ne denersem deneyim bu görevi tamamlamak mümkün olmadı.

Tamamlayan olabildiğini de sanmıyorum. Bedavadan havayolu şirketlerinin reklamı. Burada uçuş bedava. Zaman kaybı.

ClixGrid Oyunu » Post #2

Tue Mar 08, 2016 04:49 in Turkish

CiixSense 1,5 yıldır üyeyim. Bu üyeliğimden bu yana toplamda bu oyundan yaklaşık 5 $ kazandım. Yani genelde 0.10 ve 0.25 $'lık kazanımların toplamı bu.

Yani denemekte fayda var, az da olsa kumbaraya birkaç kuruş $ düşüyor. Belli mi olur, henüz 10 $'ı bulmadım. Şans... Vazgeçmeyin, deneyin.

BÜGÜN 2 ANKET CINT TAMAMLADIM PARA ÖDENMEDİ » Post #5

Tue Mar 01, 2016 05:25 in Turkish

Anasayfanın en üst kısmında "Helpdesk" butonu var. Eğer anketlerinizi Survey kısmında olan 3'lü anket durumundan tamamladıysanız, mailinizi buraya atmalısınız. Ama dediğim gibi mutlaka anket sırasında belli aralıklarla elinizde anket sayfanıza ilişkin bir görüntü olsun. Ne olmaz ne olmaz. Böyle anketlerle ilgili ödenmeme durumlarında kanıt olabiliyor.

Bunun dışında, yani TrialPay, Matomy, TokenAds ya da OfferToro kısımlarından anket doldurup, ödeme ile ilgili bir sorununuz varsa...

Bu bahsettiğim bölümlerin de sağ üst bölüm köşelerinde Destek kısımları var. Vaşvurularınızı buraya yapmanız doğru olur. Diğer Survey kısımlarında ise Helpdesk...

Umarım faydalı olmuştur.

Ben de bu yolları takip ediyorum. Başvurularımın bir kısmından ödeme aldım. Birkısmı da boşa geçen zaman oldu.

Son hafta yaptığım en az 2-3 anketimin ödemesini almadım. Yani boşa emek oldu...

BÜGÜN 2 ANKET CINT TAMAMLADIM PARA ÖDENMEDİ » Post #3

Mon Feb 29, 2016 14:37 in Turkish

Son günlerde anketlerde ben de bu ve buna benzer sorunlar yaşıyorum. Sürekli Anket ödemesi yapılmıyor. Durumu mail atıyorum. Bir kısmı çözülüyor, hesaba yatıyor. Çözülemeyenler de harcadığınız fazladan ücretsiz mesai oluyor.

Böyle ödeme alamadığım anketler oldu.

Bugün CINT anketi doldurdum. Mail attım, bir cevap gelmedi. Ödeme bekliyorum.

Bir de tavsiyem anketleri doldururken belli aralıklarla, anketin resmini çekip kaydedin. Böyle ödeme olmadığı durumlarda bunlar cansimidi gibi elde belge oluyor.

Bunları resim ve metinle birlikte gönderdiğinizde, ödeme sonucu biraz daha etkili olabiliyor. Ankete ilişkin bir resim olması önemli..

Dünya Kutup Ayıları Günü (GENEL) » Post #2

Sat Feb 27, 2016 05:10 in Turkish

Tüm doğa, hayat, evren, çevreci dostlara +1... :)

Kutlu olsun...

Polar Bears International

yardım lütfen tokenads » Post #3

Sat Feb 27, 2016 02:40 in Turkish

Bende de uzun zamandır SuperRewards açılmıyor. Benim sorunun Firefox sistem versiyonu olduğunu düşünüyorum. Firefox'un son sürümünü yüklemek gerekiyor. Bendeki donanım sistemi izin vermiyor.

Ben de bazı görevleri İphone cep telefonu üzerinden tamamlıyorum.

Size de önerim bir akıllı telefonunuz varsa, bir kısım görevleri benim yaptığım gibi cep telefonu üzerinden tamamlayın.

1 Click » Post #7

Sun Jan 17, 2016 07:22 in Turkish

Ne reklam ama değil mi?

1 Clixsents kazanacağız diye, Clikle Clikle dur. Kaç gündür uçuyorum. Havayolu şirketleri sağlam reklam aldı. Biz de burada 1 Cixsents kazanacağız diye uçup uçup duruyoruz. Buradan 1 Clixsents kazanan varsa, biz de öğrenelim de tam uçalım bari...

İyi uçuşlar hepimize... ;)

1 Click » Post #1

Fri Jan 15, 2016 11:21 in Turkish

Offers'ta yeni bir teklif var. Bu teklifi tamamlayanınız oldu mu? Anladığım kadarıyla teklifteki açılan sayfada bannera tıklayıp, uçuş rezervasyonu araması yaptırıyoruz. Sonrasında teklif tamamlanmış mı oluyor, olmuyor mu anlayabilmiş değilim.

Açılan reklam sayfalarında gezindim çıktım. Click... Click... Eeee... Hiçbir ödül puanı almadım. Click... 1 Click... 2 Click... Tık yok...

Nasıl olacak. :)

TokenADS Görev » Post #2

Fri Jan 15, 2016 03:48 in Turkish

Böyle birkaç anketim benim de oldu. Anket Destek kısımlarında açıklar var. Yani tamamlayıp da destek istediğimiz anketlerle ilgili sonuç listelemeleri değil de, tamamlamadığımız teklif ve durumların listelemeleri yapılıyor.

Yani bu ne demek. Tamamladığımız anketlerle ilgili bir çözüm bulunamıyor demek.

Ayrıcı "Surveys" butonu altındaki anket platformları da öyle. Ki bunların yanında öyle destek linki, seçeneği de yok. En nihayetinde bir kapı "Helpdesk" bölümü var.

O da anketi nereden aldıysan oraya başvur diyor. Bu ciddi bir açık değil mi. Başvuru kapısı kapalıysa, nereye başvuralım.

Anket var » Post #2

Fri Jan 15, 2016 02:56 in Turkish

Tamamladım. Kolay ve rahat bir anket. Kaçmasın...

Matomy Destek » Post #1

Fri Jan 15, 2016 00:11 in Turkish

Matomy'nin destek paneli verimli çalışmıyor.

Nesine.com'a Matomy panelinden sorunsuz bir şekilde üye oldum. Fakat üyelikten sonra bir ödeme almadım. Panele girildiğinde ise daha önce incelediğim tekliflerin keyfi bir listelemesi var. Ama kaç gündür listede, tamamladığım halde Nesine.com'a ilişkin bir Destek linki çıkmıyor.

Tamamen keyfi. Örneğin, bugün incelediğim bir teklif listelemede Destek kısmında görünüyor. Yani problem varsa Ticket atabiliyoruz.

Ben de Helpdesk panelinden Ticket attım. Bir sonuç alamadım. Bana hangi bölümden teklifi tamamlamışsanız, o bölümün Destek linkinden probleminizi ulaştırın gibi bir cevap aldım.

Pekiii sonuç... Tamamlamış olduğum bir teklifin ödül puanı yine kayıp.

Anketlerde sorun mu var? » Post #4

Thu Jan 14, 2016 11:44 in Turkish

Samplicio.us'dan bugün 25 dakikalık 1.5 $'lık bir anketi sonuna kadar tamamladım. Anketi üstelik sorunsuz tamamlamama rağmen sonuç sıfır. Hiçbir ödeme almadım. Emek ve zaman çöpe gitti. Tabii 1.5 $ da...

Bu ilk değil... Mail attım. Olurmuş zaman zaman böyle şeyler. Anket tamamlanmış olsa bile... Sonuç da alamadım...

Saat Sabah 6:11 2 Anket Geldi » Post #15

Thu Jan 14, 2016 08:56 in Turkish

Samplicio.us'dan bana da gelen 1,5 usd anketi sonuna kadar sorunsuz tamamladım. Fakat ödül puanı geçmedi. Hem zaman hem emek uçtu.

Bu ilk değil. Buradan aldığım anketlerde benzer sonuçlar yaşadım.

Task lara giriş yapamıyorum » Post #2

Tue Dec 08, 2015 04:50 in Turkish

Öncelikle taskları yapabilmeniz için ayrı bir hesap oluşturmanız lazım. Tasklara bu hesabınızla giriş yapıp görevleri bu şekilde tamamlamanız mümkün.

https://tasks.crowdflower.com/sessions/new

Aktif olmayan refler ile ilgili » Post #2

Sun Oct 04, 2015 13:33 in Turkish

Bende de buna benzer bir durum oldu. Aktif olmayan reflerin kayıt puanları bir süre sonra hesabımdan düşürüldü.

SaySo anket sistemi nasıl işliyor? » Post #4

Fri Sep 11, 2015 09:50 in Turkish

Buradan anket doldurabilen şanslı arkadaşlar var mı? Merak ettim. Hergün girip kontrol ediyorum. Birkaç garip soruya cevap verdikten sonra da bir sonuç alamadan çıkıyorum.

SaySo anket sistemi nasıl işliyor? » Post #1

Sun Sep 06, 2015 12:06 in Turkish

RadiumOne panelinin altında "SaySo" adı altında yeni anketler başlatılmış. Genel ön bilgilerin kaydından sonra, karşınıza şaşırtıcı, bir parça absürd de denebilecek birkaç soru çıkıyor. Sonrasında da bu kadar... Anket göremiyorum ortada. Tek soruluk bir eleme kısmımı anlayamadım. Yani özet hiçbirşey anlayamadım.

Siz de kayıt olduktan sonra bir denerseniz sanırım ne demek istediğim daha net anlaşılacak. Yardımcı olabilecek, foruma bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlar olursa sevinirim.

Opinion Surveys Kayıp » Post #4

Thu May 14, 2015 01:38 in Turkish

Evet, bu anket bölümü kaldırılmış görünüyor.

TrialPay butonuna tıkladığınızda ise yeni bir anket kısmının eklendiği görülüyor: The Panel Station. Fakat bunda da hiçbir link yok. Yani seçim yapılıp ankete girilemiyor.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 30, 2023 13:50:11 PST