Please wait...
HomeForumPosts by trkmz

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by trkmz

TASK (GÜNCEL) » Post #10177

Tue Jun 07, 2016 07:24 in Turkish

Daha önce Level 3'e kadar geldiğim tasklarda çok uzunca bir zamandır Task girişi yapıyorum, fakat hiç bir Task yok. Sistemde varolan, ama bana gelmemiş taskları da ancak mobil telefonum üzerinden girdiğimde görebiliyorum.

Task ekranımda bomboş bir ekran görünüyor. Safari veya Firefox sürümü eski sürümü olduğundan mı kaynaklı. Destek bölümüne attım, fakat İngilizce yetersiz. Beni blok, forum sayfalarına cevaplar için yönlendirdi. Hiçbirşey anlamadım.

Task bölümüne rahatlıkla mail adresimle şifremle giriş yapıyorum. Boş bir task ekranı çıkıyor. Sadece ShowPotential Jobs yazısı dışında hiçbir metin görünmüyor. Ve bu alanın dışındaki koca bir bomboş bir task ekranı. Nedeni ne olabilir. Task mı alamıyorum, yoksa donanımsal bir problem mi anlayabilmiş değilim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

YARDIM » Post #3

Sun Jun 05, 2016 07:05 in Turkish

Referal diyeceğim, ama şu Paypal krizinden sonra kimseye Referal ol gel hadi diyecek yüzümüz de kalmadı. Dediğin gibi şu aralar anket de yok. Çalışan 1-2 Referalim vardı. Onlar da bu Paypal meselesine küstüler mi ne. Onlardan da birkaç gündür tek tık yok.

Tık tık ilerliyoruz, ufak ufak. Şu an tık tık birikimleri dışında ortalık ıpıssız. Sessiz... Ödeme durumunu da çözemedik. Kumbarada biriktirip, beklemede kalacağız bir süre daha. Beklemedeyiz...

odeme şekli hangisi uygun » Post #2

Tue May 31, 2016 10:26 in Turkish

Konuyla ilgili bilgili arkadaşlar yardımcı olsun gerçekten. Bunlardan hangisi daha uygun. Bir de kaygım, ya bunlar da yakın zaman için de aynı prosedüre takılıp, Paypal gibi bir duruma düşerler mi... Paypal gibi kullanımı çok geniş olan bu durumlarda ise, bundan sonra nasıl bir adım izlemek gerekir. Netelller, Paytoo, Payza'nın da aynı duruma düşmeyeceği ne malum.

Paypal Sorunu » Post #15

Tue May 31, 2016 03:51 in Turkish

Peki, Paypal kumbaramızda biriktirip de bugüne kadar banka hesabına aktarılmayan paralar ne olacak. Benim bu durumda yani diğer site kullanımlarından da Paypal'a aktarımlarım oldu.

Neticesinde birçok firma Paypal üzerinden ödeme yapıyordu bugüne kadar. Oradan Paypal'a aktarımlar da var. Bunların içinde çoklu anket firmaları da dahil. Paypal hesabımdaki tüm kalanı banka hesabına aktarım bildirimini yaptım. Umarım bir terslik olmaz ve 6 Haziran'a kadar da aktarım tamamlanmış olur.

Maalesef Paypal Kapanıyor » Post #6

Mon May 30, 2016 13:34 in Turkish

Paypal'a girişte evet böyle bir bilgilendirme var. Paypal dışında önerebileceğiniz başka bir ödeme kanalı var mı? Bu çok tatsız bir durum. Zira ben de bu durum karşısında Paypal biriken ödemelerini banka hesabına aktarma talebinde bulundum. Bu işlemde en az bir on gün sürüyor. Umarım bir aksilik olmaz. Olduğunda nasıl destek alacağız onu da bilmiyorum açıkçası.

Paypal kanalı dışında önerebileceğiniz başka ödeme kanalları varsa burada paylaşabilirmisiniz. Bundan sonraki işlemlerimizi oradan yapabilme açısından...

Teşekkürler...

Survey Menüsündeki Anket Şirketleri » Post #2

Tue May 10, 2016 09:33 in Turkish

Dediğin gibi şu an 3 tane. Daha önceden de olmuştu. Şu an 1 anket firması listeden çıkmış görünüyor. Yani No Panic.

samp anketi anketın yarısına gelip atıyor » Post #3

Sat May 07, 2016 09:22 in Turkish

Bu Samplicio anketlerinde birkaç ankettir aynı durumu yaşıyorum. Ankette herşey güzel giderken, hem de üstelik ortalama bir 10-15 dakikanızı da harcamış, anketi yarılamışken, birden anket sonlanıyor.

Harcanan emeğe zamana yazık oluyor. Kotayla ilgili bir durumsa anlarım, daha ilk birkaç soruda elenmek doğal. Ama anket yarılanmış, finale varacağız neredeyse. Hop anketten dışarı.

Açıkçası herseferinde de bu Samplicio anketlerine başlarken ürküyorum. Ödeme aldığım anketleri de oldu. Ama sıklıkla ödeme alamadığım çok anketim de hatırı sayılır durumda.

Offer Toro'da Oxsample yeni anket bölümü açılmış » Post #1

Wed May 04, 2016 00:41 in Turkish

Offer Toro'da yeni bir anket bölümü açılmış. Açılan alana mail adresinizi yapıp giriş yapıyorsunuz. Ve sadece bu kadar. Mail adresi dışında hiçbir soru-cevap, anket bölümü çıkmıyor. Sanırım hergün giriş yaparak, günlük takip etmek gerekiyor. Buradan hiç anket tamamlayan arkadaşlar oldu mu?

TokendAds Arçelik » Post #2

Sat Apr 30, 2016 09:35 in Turkish

Şu an etkin değil sanırım. Ben bu teklifi tamamladım. Şu an dediğiniz gibi gelir ortaklığı isimli bir sayfa var. Öncesinde ise tek bir Arçelik firmasına ait cep telefon Ad, isim bilgilerini girebildiğimiz bir form çıkıyordu karşınıza. Bu form kalkmış görünüyor. Yani sonuç olarak, etkin değil. Tekliflerden kaldırmaları lazım aslında... Şu an işlevsiz.

opinion world anket sahtekarlığı » Post #2

Fri Apr 22, 2016 03:11 in Turkish

Mümkün olduğunca anket sırasında ve bitiminde anketi tamamladığınıza dair ekran görüntüsü alın. Aldığınız ekran görüntüleriyle birlikte, durumu anlatın ve ticket atın.

Bazen sonuç alabiliyorsunuz, bazen de sonuçsuz kalabiliyor. Önerim ekran görüntüsü varsa elinizde, gecikmeden ticket atın.

Gene anket gene sahtekarlık » Post #2

Tue Apr 19, 2016 03:32 in Turkish

Daha önce benim de bircok anketim aynen bu durumla sonuçlandı. Ara ara sayfalardan sıklıkla görüntü alıyorum. Ara sayfa görüntülerini de kabul etmiyorlar. Durumu rapor ettiğim halde bir sonuç alamadım. Anketin sonuçlandığına ilişkin son sayfa görüntüsü istiyorlar. Bu şekildeki anketlerim de az değildir.

Geciken ödemeler » Post #3

Sun Apr 17, 2016 06:09 in Turkish

Teşekkür ederim.

Geciken ödemeler » Post #1

Sun Apr 17, 2016 01:35 in Turkish

Önceleri Clixsence'de ödemeleri 3-4 gün içinde alabiliyorduk. Son zamanlarda forumdan da paylaşılan durumlara bakılırsa ödemeler bir hayli gecikiyor. Ödeme geçtiğim 1 hafta oldu. Hala ödeme alamadım. Ödeme günleri ve zamanlarında bir değişiklik mi var. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Bilgisi olan...
Teşekkürler...

PARA GELDİ FAKAT HALA PENDING BALANCE DİYOR » Post #2

Wed Apr 13, 2016 02:02 in Turkish

Cuma günü ödeme istedim. Benim ödemem hala yatmadı. Ödeme sistemini çözebilmiş değilim. Siz dün istemişsiniz, bugün yatıyor. Hayırlı olsun... Kimileri de benim gibi günlerce ödeme bekliyor.

star wors para dağıtıyor maşallah » Post #6

Mon Apr 11, 2016 23:43 in Turkish

Bu bahsettiğin tavsiyeleri burada yapmayan var mıdır sence. Tabii ki aileden biri bu alanlarda çalışmıyor olacak.
Yoksa sektör olduktan sonra ne anlamı var ki kamuoyu nabız yoklamasının. Herhalde.

Bunu bilmeyen mi var. Sadece galaksiler arası bir sorun ya da profil durumundan uygun değilizdir hepsi bu. :thumbdown:

star wors para dağıtıyor maşallah » Post #3

Mon Apr 11, 2016 23:15 in Turkish

Ya arkadaş bize niye bu StarWars uğramıyor. Yıldızlar arası bir sorun mu var. Nedir? Yıldızımız mı tutmuyor, yıldızımız mı barışmıyor.

Nerededir bu anketler. Hangi gezegenin altında... :clap:

bu gün 3 anket çözdüm » Post #3

Sat Apr 09, 2016 03:23 in Turkish

Anketleri nerden aldınız.

ClixResearch » Post #2

Thu Mar 31, 2016 08:33 in Turkish

Kayıt olunduktan sonra anket gönderimi yapan bir bölüm. Ama uzun zamandır işlevsiz. Buradan iki anket doldurdum. Kotaya uymadığım için biriken puanım 0.20 $
Bu miktarı da 2 $'a tamamladığınızda ClixSense hesap aktarımı yapılıyor.

Ama dediğim gibi çok uzun zamandır işlevsiz ve pek bir fayda durumunu da görmedim açıkçası.

anket paramı vermedi » Post #2

Fri Mar 18, 2016 09:01 in Turkish

Anket sırasında, mümkün oldukça belli aralıklarla anketini ekran görüntüsünü çek. Ve sonunda da, yani anket bitiminde son ekran görüntüsü.

Sonra da ilgili Destek kısmından mail at. Bazen sonuç alıyorsun, bazen de kaybettiğin zamanla kalıyorsun. Ama elinde bir ekran görüntüsü yoksa, destekten hiçbir sonuçta bekleme...

Zaman zaman benim de böyle tamamlayıp da ödül alamadığım anketler olmuştur.

iPhone,iWatch Kazan Görevleri » Post #8

Wed Mar 16, 2016 15:43 in Turkish

Tamamlanılan görevlerin destek kısmında, başarıyla sonuçlanan anketlerle ilgili görev listesi var da, her nasılsa tıklayıp da bulaşmadığımız görevlerin listelemeleri yapılıyor...

Matomy destek de bu durumda... Buradan tamamladığım, indirdiğim birkaç görevden hiçbir kazanç olmadığı gibi, tikket da atamadım.

Nedeni, Destek kısmında tamamlanan görevle ilgili linki vermemesi.

Bir şans, Helpdesk'e gidiyorum böyle durumlarda. Bazen sonuçlanıyor, bazen de sonuçsuz kalıyor.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 3, 2023 12:04:08 PST