Please wait...
HomeForumPosts by trkmz

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by trkmz

Peanut Labs erişim yasağı » Post #19

Wed Dec 05, 2018 23:26 in Turkish

Erişim engeli aynen duruyor. Pinokyo'da hiçbir değişiklik yok. Burunda ne uzama, ne kısalma... Mail atıyorum cevap yok. Zaten buradan da bugüne kadar, topu topu doldurduğum 1-2 anketti. Eh ne yapalım, bekliyoruz. :?

Pinokyo üzgün: "Gepetto usta, bir daha hiç Fıstık (peanut) yiyemiyecekmiyim?" :clap:

Peanut Labs erişim yasağı » Post #8

Sun Dec 02, 2018 15:34 in Turkish

Oyunu indirmedim. Bana da erişim yasağı koymuşlar. Oyunu indirmek gibi bir mecburiyetimiz mi var da, erişim yasağı koyuyorlar. Bu ne saçmalık. Mail attım, bir cevap alamadım.

Peki, bu erişim yasağından sonra, erişimi açılan var mı, durum değişikliği ne kadar devam ediyor?

Persona.ly teklif ücretini vermiyor » Post #2

Sat Jun 09, 2018 14:19 in Turkish

Evet. Quizlerde tekrarlar oluyor. Daha önceden aynı quizi doldurmuş da olabilirsiniz. Bende de aynı durum. Farklı Offers bölümlerinde tekrardan yükleniyor. Daha önceden o quizden ödül puanı almışsanız, tekrar ödeme yapılmıyor sanırım.

Skrill Acil Yardım » Post #3

Wed May 30, 2018 14:29 in Turkish

Skrill reason: 'THE RECIPIENTS ACCOUNT CANNOT RECEIVE PAYMENTS' şeklinde bir mesaj...

ClixSense'den gelen mesajda 'Alıcı Hesabı ödemeleri alamaz. Lütfen Skrill hesabınızın geçerli olduğundan ve ödeme kabul ettiğinden emin olun.' şeklinde yazıyor.

Nasıl çözebilirim bu durumu.

Skrill Acil Yardım » Post #2

Wed May 30, 2018 14:24 in Turkish

Yukarıda bahsettiğim doğrulama işlemlerinin hepsini sorunsuz tamamladım. Yani yeni sistemde gelen 4 aşamalı doğrulama ile hesap ve belgelerim doğrulandı.

Fakat, şu anki problemim de ClixSense'den Pazartesi günü Skrill'e para transferi yaptım. Bugün ClixSense'den gelen mail de de: Skrill'in transferi kabul etmediği bilgisi vardı.

Eksik durum ne çözemedim. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Skrill Acil Yardım » Post #1

Fri May 25, 2018 03:59 in Turkish

Skrill'de hesap açtım. Profil ve Ayarlarda tüm düzenlemeleri yaptım. Ayarlar kısmında PIN kodunu da belirledim. Sonrasında mail geldi ve Kimlik Doğrulama için, Kimlik renkli fotokopisi istendi.

Bunun için de Skrill'in cep uygulamasını indirdim. Yani kimlik taraması yapıp, yerleştirmek için.

Fakat uygulamayı açamıyorum. PIN kodu açılmıyor. İnternet üzerinden girişte 6 haneli PIN kodu girmemiz isteniyor. Fakat Cep telefonu uygulamasına girerken bu kısım 5 haneli. Ve giriş yapamıyorum.

Sadece şu an Skrill'e bilgisayar üzerinden giriş yapabiliyorum. Bu problemi nasıl çözebilirim. Lütfen bu konuda yardımcı olabilecek olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Teşekkürler.

Cint anketleri » Post #2

Wed Apr 04, 2018 12:36 in Turkish

Evet, anketin tamamlandığına ve ödül kazandığınıza ilişkin ekrana 'Congratulations' yazısı çıkıyor. Bu onay yazısı olmadan da anketten puan almak mümkün olmuyor.

Ayrıca tamamlamış olduğunuz anketlerin sonunda çıkan 'Congratulations' yazı sayfasının tam ekran görüntüsü de alın. Çünkü, puan alamadığınız zamanlar, Yardım kısmına konu ile ilgili bildirimde bulunabilir ve elinizdeki bu ekran görüntüsünü kendilerine kanıt olarak yollayabilirsiniz. Ekran görüntüsünü de mutlaka alın.

cint » Post #2

Wed Mar 28, 2018 12:19 in Turkish

Tamamlanan anketlerin sonunda anketi tamamladığınıza ilişkin bir form çıkıyor. Her anket bitiminde, o formun bir ekran görüntüsünü alın. Gerektiğinde, ödeme alamama durumunuzda o form iş görüyor çünkü.

Belirtilen ödeme zamanı sonunda gerekirse, anketi tamamladığınız alandan takip ederek, tamamladığınız anket için bilgilendirme ve ödeme talep edersiniz. Ama dediğim gibi, anketi tamamladığınıza dair bir form istediğinde de, anketi tamamladığınıza dair elinizde bir bir kanıt sunmanız istenecektir.

reklam » Post #2

Tue Aug 29, 2017 12:56 in Turkish

Evet, artık reklam tıklamaları yok. Anketler, tasklar ve indirilebilir uygalamalardan gelenler var artık...

payzadan başka payza hesabına para gönderme » Post #6

Sun Nov 20, 2016 11:06 in Turkish

10 referansımdan kala kala 2 referans üyem kaldı. Paypal'ın gitmesi herhes açısından kötü oldu. Yani referans üye getiremiyoruz. Paypal tekrar döndüğünde durumlar tekrar eski heyecanlı ve keyifli zamanlara döneriz.

payzadan başka payza hesabına para gönderme » Post #4

Sun Nov 20, 2016 10:56 in Turkish

Benim referans linkimle üye olmuştunuz. Zaten az olan Referans üyelerim PayPal Türkiye kapanması ile birlikte düştü. Siz de uzun bir zamandır pek girmiyordunuz.
Ben de ödeme belirsizliklerinden en garanti Paypal'ın geri dönmesini bekleyenlerdenim. Mart 2017 gibi dönebileceğine ilişkin haber yorumları var.
Beklemedeyim.
Bu arada siteyi aktif kullanmaktan vaz geçmeyin...

TRİALPAY dan 0,50$ kaçırmayın. » Post #8

Fri Nov 18, 2016 02:02 in Turkish

Ticket atalı 4 saat oldu. Bana da gelmedi.

HACK olayından sonra site ölmüs resmen » Post #9

Sat Sep 10, 2016 14:39 in Turkish

Ben de sadece mobil üzerinden giriş yapabiliyorum. Bilgisayar üzerinden giriş yapamıyorum. Bu konuda ne yapabilirim. Bilginiz var mı? Hack olayından önce hiç problemsiz bilgisayardan giriş yapabilirken, şu an ne Firefox ne de Safar'den girebiliyorum. Sayfa hiç açılmıyor. Yardım...

lütfen yardım moneymakingways » Post #2

Thu Jun 23, 2016 11:54 in Turkish

Anketin belli aşamalarında ve tabii ki sonunda ekran görüntüsünü mutlaka çekin. Ve anketi tamamladığınıza ilişkin bir metin yazısı ile, bu ekran görüntülerini ilgili panel kısımlarına mail atın. Bazen sonuç alıyorsunuz, bazen de sonuçsuz kalabiliyor.

Ama mutlaka elinizde sonuca ilişkin bir ekran görüntüsü olsun. Yoksa bu durumda ispat için hiçbir şansınız kalmıyor.

Elinizde anketi tamamladığınıza ilişkin bir ekran görüntüsü varsa, bunu mail ile bildirin.

Offers bölümündeki butonların hepsi boş durumda » Post #3

Thu Jun 23, 2016 10:17 in Turkish

Teşekkür ederim. Bir yarım saat kadar bu durumda kaldıktan sonra bende de düzelmiş. Neden oldu anlamadım. Şu an normal... Açılıyor.

Offers bölümündeki butonların hepsi boş durumda » Post #1

Thu Jun 23, 2016 08:22 in Turkish

Offers kısmındaki Personal, TrialPay, Matomy, TokenAds... vs. yani tamamı...

Offers kısmındaki bu butonlara tıkladığımda aşağıdaki mesaj çıkıyor:

"Sorry, there are no offers available for you at this time. Please check back later..."

Yani tüm butonların durumu böyle. Bu neden kaynaklı olabilir. Sizde de bu durumda mı? Butonların hiçbirinde bir aktif durum yok. Hepsi boş...

Referal Kazanmanın Yolları » Post #2

Thu Jun 23, 2016 03:05 in Turkish

Forumlardan, arkadaş çevremden, sosyal hesaplarından link paylaşımı yaparak referal bulabilirsin. Yalnız öncelikli olarak Paypal problemini çözmek gerekiyor. Çünkü ödeme belirsizliği yüzünden, bendeki 2-3 referal düştü. Ödeme tercihlerindeki problem çözülürse, karşı tarafa da ödeme ile ilgili tam bir cevap vermiş olabiliriz. Şu an beklemedeyim. ClixSense'de hesabım bu durum çözülene kadar biriksin diyorum. Referal da aramıyorum. Şu an biz ödeme alırken bir arayış içindeyiz. Yeni gelen adam nasıl çözsün durumunu. Yazık değil mi. Biz önce kendi derdimizi çözelim. Sonra gel arkadaşım sıkıntı yok deriz.

İLK ÖDEME » Post #4

Tue Jun 21, 2016 15:03 in Turkish

Çok güzel. Hayırlı olsun. Bizi de aydınlat da bize de hayırlı olsun. Paypal arayışları içerisindeyiz. Anlat nasıl oldu, nasıl geçti, nasıl aldın, nasıl yaptın. Forumda ilk ödemeyi aldım diye havaya zıplamışsın. İyi hoş, gayet güzel de... Anlat bize de biz de zıplayalım... Hadi canım... Bizimle de paylaş... Anlat da biz de şöyle bir sevinelim hep beraber... Hadi... :lol:

ödeme hakkında » Post #2

Sat Jun 11, 2016 19:22 in Turkish

Paypal Türkiye'nin ödeme listesinden çıkmasından kaynaklı. Ödeme tercihleriniz daha önce PayPal ise görünmüyor. Profil ayarlarından ödeme tercihlerinizi değiştirmeniz gerekiyor.

Şu an forumda da Paypal ile ilgili bir hayli tartışma yazısı var. Bunları da takip etmenizi öneririm. Yeni ödeme sisteminin ne olacağı, hangi ödeme sisteminin daha iyi olabileceği yönünde tartışma ve paylaşımlar var.

Şu an benim de bu durumda yani Paypal'ın yerini alabilecek herhangi bir ödeme sistemine geçmedim. Şu an durum biraz daha netleşene kadar kumbarada dursun diyorum. Yani ben de de Cashout aktif değil.

Hangi ödeme sistemini kullanacağımı biraz da zamana ve belki de Paypal'ın tekrar dönüşüne bıraktım. Tabii tekrar dönebilirse. Keşke....

TASK (GÜNCEL) » Post #10179

Tue Jun 07, 2016 07:38 in Turkish

Teşekkürler. Sanırım donanımsal olabilir. Kullandığım bilgisayar yeni sürümleri desteklemiyor. O sebepten Firefox, Safari güncelleme ve yükseltmelerini yapamıyorum. Chrome da versiyon durumundan aynı.

Sağol yardımın için.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 30, 2023 12:45:24 PST