Please wait...
HomeForumPosts by trkmz

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by trkmz

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #179

Wed Sep 18, 2019 02:29 in Turkish

Daha önce Skrill EURO hesabımdan, Bankadaki TL. hesabına para aktarmıştım ve Param Skrill hesabıma çok büyük bir kayıpla geri dönmüştü. (Neredeyse yarı yarıya para uçtu) Banka, hesabı kabul etmediği için.

:?: Skril'e Banka hesabıma çekemediğim para için şöyle soru sordum:

--- Skrill'deki hesabım EURO, Bankada EURO hesabı açsam, Skrill'deki paramı da bu EURO hesabına aktarsam sorun çözülür mü?

Skrill'in CEVABI: "Halihazırda Skrill hesabından Türkiye'deki bankalara para çekmeler yalnız İNGİLİZ STERLİNİ olarak işlenir. Yani banka hesaplarına STERLİN gönderilir.

Banka hesabınıza sterlin gönderilmesi konusunda ödemenin kabul edilip edilmemesi konusunu lütfen bankanıza sorun."

:thumbdown: Şimdi de İNGİLİZ STERLİN'i gönderilir diye mesaj geldi. Ben EURO hesabı açıp, içerdeki paramı kurtarırım derken, bir de böyle bir saçma durum ortaya çıktı.

Yakın zamanda Skrill hesabından Bankadaki hesabına Direkt çekim yollayan var mı?

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #108

Sat Sep 14, 2019 12:06 in Turkish

moneymakingways wrote: Skrill'den son 1-2 gün içinde banka hesabına para çekmeyi deneyen oldu mu?
Türkiye ile alakalı bir uyarı yazısı vardı; kalkmış ve şu anda eskisi gibi para çekme butonu var.
skrill — imgbb.com

Bu sorunun cevabı çok önemli: EURO hesabımızdan Bankamıza aktarırken, Skrill yine, önceden olduğu gibi TL."ye çevirip mi banka hesabına yolluyor.

Çünkü, Türkiye ile ilgili bu uyarı yazısı şu an yok. Ben bu uyarıyı daha önce dikkat etmediğim için Banka transferinde ve sonunda tekrar Skrill hesabına geriye dönüşünde çok ciddi zarar ve para kaybı yaşadım.

Deneyimleyen arkadaşlarım varsa, lütfen yazsın.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #107

Sat Sep 14, 2019 11:59 in Turkish

moneymakingways wrote:
Suber16 wrote: hem tl hem euro actim iki tane acin tek hesapta aciliyor ayni anda ayri ayri acmaniza gerek yok skrill hesabiniz tl mi euro mu benim tl idi euro acilsa sanki daha iyi olur gibi ama dedigim gibi benim onayli tl hesabim vardi o sekilde yaptim skrill tl >trnsfer euro >tl cevir > banka hesabi

Skrill'deki TL'yi Transferwise'a direkt nasıl gönderiyorsunuz?
Yoksa önce Skrill içinde TL'yi Euro'ya çevirip sonra mı Transferwise'a gönderiyorsunuz?

------------

Asıl önemlisi: Bu gönderide Skrill EURO hesabı, TL. çevirip yolluyor mu?

Parayı TL. olarak Yolluyorsa Problemin önemli kısmı hallolmuş olur. Bankaya para TL. olarak gider.

------------

Daha öncesinde rahatlıkla bankamdan çok rahat ödeme alabilmiştim. Çünkü Skrill EURO hesabımdaki EURO'yu bankaya gönderirken TL.'sına çevirerek yollamıştı. Şimdi tekrardan bu Bilginin yani 'Yerel Para çekimi kabul edilmediği ve bu işlemlerin EURO üzerinden yapıldığı" bilgisi Banka Gönderim panelinde görünmüyor.

Skrill kullanan arkadaşlar, yakın zamanda ödeme alabildiniz mi? Sıkıntı, hata vs.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #106

Sat Sep 14, 2019 11:51 in Turkish

1-2 gün öncesinde ben de tekrar Skrill para hesabımı kontrol etmek için girdim. Ve Banka Transfer kısmında daha önce yazılı olan "Ülkenizde Yerel para biriminde para çekimi sağlanmadığını ve bu işlemlerin EUR üzerinden düzenlendiğini" içeren kısa bilginin olmadığını gözlemledim.

Çünkü, ben de bu bilgiyi öncesinde Dikkat etmeyip atladığım için, yakın zamanda Denizbank Banka hesabına, Skrill"den Euro olarak aktardığım paradan çok ciddi zarar gördüm. Bankaya giden para geri döndü ve bunun bana faturası çok ağır oldu. Skrill’den 391.50 EUR çıktı ve Bankadan bu hata sonucu Skrill"e Geriye dönüşü: 216.12 EUR

Neredeyse yarı yarıya zarar...

Öncesinde Skrill Euro hesabımdan yine aynı şekilde Banka aktarımı yaptığımda, Skrill bu hesabı bankaya TL.'ye çevirip yollamıştı.

Skrill kullanıcı arkadaşlara

1. sorum: Skrill'deki EURO hesabımızı TL. çevirmek mümkün mü? Ben Skrill'de böyle bir kısım bulamadım. Bankadaki hesabım TL.

2. sorum: Skrill'deki EURO hesabı için şu an Bankada EURO hesabı açmak gerekli mi? (Önceden gerekli değildi)

-------------

Asıl önemlisi: Bu gönderide Skrill EURO hesabı, TL. çevirip yolluyor mu?

Parayı TL. olarak Yolluyorsa Problemin önemli kısmı hallolmuş olur. Bankaya para TL. olarak gider.

------------

Ve de Skrill ödemesi alabilen arkadaşların da burada Deneyim, Hata ve sıkıntılarını yazması. Bu şekilde daha sağlıklı ödeme takibi yapabiliriz.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #70

Thu Sep 12, 2019 05:12 in Turkish

Aldığım Dersler:

1. Paran bankadan döner, Skrill'e gelir Paran gider...

2. Skrill'den paran Banka hesabına geçer... Paran yine gider...

Yukarıda yeterince dertli durumu yazdım. Her koşulda yatırdığın paradan, eline geçen parada (Ya da benim başıma gelen gibi, eline geçmeyen, kaybolan parada) neredeyse yarı yarıya kayıp var.

PayPal gitti. Skrill'in eline düştük.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #66

Thu Sep 12, 2019 04:29 in Turkish

Ben çekemedim. Bana da Skrill'den bu bilgilendirme cevabı geldi.

------
Skrill cevabı: "Uluslararası banka transferleri genellikle bir ya da daha fazla ortak banka üzerinden gerçekleştirilir ve bu durum ilave bankacılık ücretleriyle karşılaşmanız sonucunu doğurabilir. Bu ücretler standart olup, bu tür işlemlerde ödeme hizmeti sağlayıcısı değil, ödeyen taraf konumunda olduğumuzdan tamamen kontrolümüz dışındadır."
------

Bankamda hesabım TL idi ve daha önce yine aynı şekilde geçen yıl Skrill'den Euro yollamıştım TL. hesabıma. Sorunsuz para banka hesabıma geçmişti.

Şimdi ise böyle berbat ve korkunç bir sonuçla karşılaştım. Skrill kabul etmiyor. Bizden kaynaklı değil diyor.

Aldığım Son acı ders: TL. bazlı hesabınıza çekip yapmadan önce Bankanızla görüşün diyor. Skrill'den gelecek parayı EURO olarak kabul ediyorlar mı?

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #63

Thu Sep 12, 2019 03:58 in Turkish

Teşekkür ederim, Transferwise sonucunu da Forumda burada paylaşırsanız sevinirim.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #61

Thu Sep 12, 2019 03:43 in Turkish

Canım o kadar sıkıldı ki, geçen yıl aynı şekilde Banka tranferi yapıp paramı çekmiştim. Nereden bileyim, Skrill para transfer koşullarını değiştirmiş.

Öncesinde bankaya Euro gitmişti ve hesabıma para geçişi TL. olmuştu. Paramı alabilmiştim. Aradaki uçan paraya bakın. Banka ben yapmadım, Skrill ben yapmadım.

O kadar emek uçtu gitti. Kesinti, uluslarası transferlermiş... Miş... Miş...

Uçar uçar bu kadar mı kesinti yapılır, İnsaf... Paramın yarısı kayıp.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #59

Thu Sep 12, 2019 03:29 in Turkish

Daha önce Denizbank'tan Skrill hesabıma çekim yapmıştım. Kesintiler olmuştu. Ama paramı almıştım.

Şimdi ise: Hem Skrill'den Bankaya yolladığım param geri döndü, hem de ara (?) masraflardan Paramın yarısı uçtu gitti.

Skrill ile iletişime geçtim. Onlar Bankaya atıyor durumu, Banka bize böyle bir işlem transferi olmadı diyor.

Skrill cevabı şöyle: "Son bir yıldır Yerel Para biriminde para çekimi sağlanmadığını ve bu işlemlerin EUR üzerinden düzenlendiğini belirtmek isteriz."

Skrill Bu metnin yeni yönetmelik koşullarında yazdığını belirttiler.

Anlayabildiğim kadarıyla: Yani Banka hesabınıza paranın sağlıklı geçebilmesi için, Bankada EUR bazlı açılmış bir hesabınızın olması gerekiyor.

Kendileri benden yalnızca €5.50 çekim ücreti aldığını belirtiyor. Şöyle diyor metnin devamında Skrill:

"Uluslararası banka transferleri genellikle bir ya da daha fazla ortak banka üzerinden gerçekleştirilir ve bu durum ilave bankacılık ücretleriyle karşılaşmanız sonucunu doğurabilir."

Ben de aynı banka hesabımdan geçen yılda Skrill'de biriken paramı sorunsuz aktarıp çektiğimi düşünüp rahat bir şekilde aynı hesabıma (TL) para aktarımı yaptım.

Evet öyle bir sonuç doğurdu ki: 391,50 € gitti bankama, Sonra Banka hatalı hesap diye reddetti.

Para Skrill hesabıma geri döndü. Hem de nasıl: 216.12 € olarak.

Dert, sıkıntı... :(

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #52

Wed Sep 11, 2019 17:56 in Turkish

Denedim olmadı. Yine de yardımın için teşekkürler.

Ne olduysa, dün gelen maildeki "Banka hesap bilgileri hatasından paranız Skrill'e geri iade edildi" yazısını okuduktan sonra oldu.

İletişim için Bilgisayarımdan Skrill'e girmek istediğimde hiçbir giriş yapamadım. Mobil giriş yapabiliyorum sadece. Geri gelen paramdan yaklaşık 400 Euro kadar yolladım, Bankamdan Skrill'e dönen param da 200 Euro... :(

Hem paramı çekemedim. Hem de paramızı çekemeden kayba bak! Skrill'e ulaşamıyorum ayrıca.

Ne denir buna?

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #50

Wed Sep 11, 2019 16:10 in Turkish

Öncelikli sorum şu: Skrill hesabını Bilgisayar üzerinden hiçbir şekilde Giriş yapamıyorum. Skrill Sayfası açılmıyor.

Sadece telefonumun Mobil uygulamasından Giriş yapabiliyorum.

Siz de de böyle bir temel problem var mı?

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #86

Wed Sep 11, 2019 12:04 in Turkish

Şu an Skrill'e de hiçbir koşulda ulaşamıyorum. İyi mi?

Hem de aynı eş zamanda, hem mail bugün alıyorum ve Skrill hesabımı kontrol etmek istediğimde Bilgisayardan giriş yapayım dedim. Sonuç. Skrill açılmıyor.

Bilgisayar üzerinden de Skrill'e Giriş yapılamıyor.

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #84

Wed Sep 11, 2019 10:35 in Turkish

Skrill hesabımda daha önceden birikmiş olan yaklaşık 400 Euro parayı Banka hesabıma aktardım.

Bugün mail hesabıma gelen yazıda "Vermiş olduğunuz banka hesap bilgilerinin hatalı olması nedeniyle paranız Skrill hesabına geri iade edilmiştir" diye bir yazıyla karşılaştım.

İlk kafamdaki soru: Daha öncede bankadan Skrill hesabından çekim yapabilmişken nasıl olur da, hesap ödemesi geri döner diye. Önceden Skrill'den Banka hesabı çekiminde hiçbir sıkıntı olmamıştı.

Asıl beni şoka uğratan, Skrill'e giriş yapmak istediğimde karşılaştığım sonuç oldu.

Önce internette Skrill sitesine giriş yapamadım. Siz de de öyle mi? (Çünkü İnternetten şu an Skrill'e Firefox, Safari, Chrome hiçbirinden giriş yapamıyorum.)

Sonrasında ise, Skrill'in mobil cep uygulamasından giriş yapabildim. Sonuç yıkıcı oldu benim için.

Çünkü Skrill'den yapmış olduğum Banka transferi, Banka hesabımdan geri dönmüş ve yaklaşık 200 Euro eksik. Bu nasıl oluyor? Aklım almadı.

Yani, 200 Euro uçmuş görünüyor. ?

Peanut Labs router » Post #2

Wed Feb 13, 2019 13:37 in Turkish

Peanut Labs'ta benim açıdan değişiklik yok. Peanut (Fıstık) yemeği mecburen bıraktım. Ne kadar mail attıysam, bir geriye dönüş olmadı. Ne saçma bir durum... Ne haksız bir durum... Gerçekten saçmalık, hiçbir geçerli açıklama bulamıyorum.

Sürekli burnu uzamış Pinokyo'yu da parmaklıklar arasında görmek pek de keyifli değil. Sanırım artık buradan bize 'fıstık' yok.

Zensurveys » Post #2

Sat Jan 19, 2019 03:21 in Turkish

Hayır. Çok daha önceden de, ZenSurveys anket formu eklenmişti. O zaman da denemiştim, şimdi de...

Sonuç aynı. Buradan tek bir anket bile dolduramadım.

Draw box taskları » Post #3

Sat Dec 29, 2018 05:42 in Turkish

Aynı durumu ben de gözlemledim. Uzun zamandır en rahat tamamladığım "Draw Box" tasklarını, taska başlar başlamaz, çok küçük bir yüzde oranıyla tamamlayamadan diskalifiye oluyorum. Çok haksız ve çok saçma. Bu kadar düşük bir yüzde ile tamamlamam imkansız. Doğruluğundan da eminim. Üstelik daha önceden bu taskları ortalama hep %80 doğrulukla tamamlıyordum.

Sadece tek bir Task grubuna ait bir hata da değil bu durum. Neredeyse son gelen "Draw Box" tasklarının neredeyse çoğu bu durumda.

Defalarca mail atmama rağmen bir destek cevabı da alamadım. Gerçekten de çok haksız bir durum.

ClixOffers More TV Time hakkında » Post #8

Sat Dec 08, 2018 00:56 in Turkish

Öncesinde ben "Günlük Bonus" almak için, Bonus hakkını tamamlayamadığım zamanlarda bu uygulamayı kullandım.

40 video izleme sonrasında 0,01$ veriyor. Son derece düşük.

Fakat şöyle bir işlevi var: Eğer gün içinde anket, uygulamalardan "Günlük Bonus" hakkı alamamışsanız, bu izlemiş olduğunuz 40 video 1 Offer görevi sayılıyor.

Yani, gün içinde diyelim, 1 anket tamamladınız ve başka da "Günlük Bonus" almaya yetecek bir uygulama görevi yapamamışsanız, işte bu Offer o zaman işe yarıyor. Böyle düşünebilirsiniz.

Yoksa, saçma ve zaman kaybından başka bir durumu yok. Fakat işte ben de zaman zaman bu saçmalığı yaptım. "Günlük Bonus" için.

Ama şu an hiç tavsiye etmem. Çünkü Robot da eklendikten sonra, çok daha zor ve uğraştırıcı olmuş. Daha öncesinde Robot yoktu. Yine de sıkıcıydı ama, dediğim gibi "Günlük Bonus" hakkı yanmasın diye kullandım. Ama şimdi değmez.

ClixAddon Chrome'de çalışmıyor! » Post #4

Fri Dec 07, 2018 02:45 in Turkish

Şaka gibi, saatlerdir düzelmeyen durum, Foruma yazdıktan sonra düzeldi.

ClixAddon çalışıyor artık. :D

ClixAddon Chrome'de çalışmıyor! » Post #3

Fri Dec 07, 2018 02:43 in Turkish

Ben de sorunun kaynağını çözemediğim için, uygulamayı kaldırıp, tekrar tekrar yükledim. Olmadı. Bekleyeceğiz o zaman.

Yardımlarınız için teşekkürler. ;)

ClixAddon Chrome'de çalışmıyor! » Post #1

Fri Dec 07, 2018 02:38 in Turkish

Chrome'de ClixAddon çalışmıyor. Daha önceden sorunsuz çok rahat bir şekilde kullanıyordum. Bir anda kesildi. Bildirim aldığım Panel kısmı uçtu gitti.

Sadece uzantının simgesi duruyor. Uzantıya tıkladığımda ise: "Bakımda olduğuna" ilişkin bir yazı çıkıyor karşıma. :?:

Sizde de durum öyle mi? Yani şu an ClixAddon'da Sistem güncellemesi mi var. Hiçbir şekilde kullanamıyorum. :thumbdown:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 30, 2023 13:07:27 PST