Please wait...
HomeForumPosts by trkmz

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by trkmz

payoneer ilk para çekim için gerekenler » Post #7

Mon Nov 23, 2020 12:58 in Turkish

Emin olamamıştım. Bilgi için Teşekkürler...

payoneer ilk para çekim için gerekenler » Post #5

Mon Nov 23, 2020 12:42 in Turkish

Payoneer'e ilk defa Ödeme talebinde bulunacağım.

ySense'den Payoneer'e para transferi için, maksimum bir değer mi var?

Payoneer'e Ödeme talebine girdiğimde SEÇENEKLER: 52 USD, 102 USD, 252 USD... şeklinde...

Sorum şu: 252 dolar üstü olmuyor mu? Daha fazla gönderim yapılamıyor mu?

Yani ySense'den Biriken paranın tamamını Payoneer'e yollayamıyor muyuz...

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #171

Sat Nov 21, 2020 00:22 in Turkish

Yakın zamanda Skrill'den Payoneer'e para aktaran arkadaşlar var mı?

1 haftadır Skrill'den Payoneer'e aktardığım para Payoneer hesabıma geçmedi. Konu ile ilgili Skrill de maillerime cevap vermiyor.
Bu durumda arkadaşlar var mı, konu ile ilgili yardımcı olabilecek.

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #169

Thu Nov 19, 2020 06:10 in Turkish

Skrill'den Payoneer'e Transfer yapıp, Payoneer hesabına ödeme alan arkadaşlar var mı?

Skrill kapanma haberinden sonra, ben de hemen Payoneer hesabı açtım. Cuma günü Payoneer'e talep ettiğim ödeme hala yatmadı. Bu gecikme normal mi?

Skrill'den Payoneer'e ne kadar zamanda geçiyor para. Haftasonuna saymazsak, bugünle birlikte Yaklaşık 5 günlük bir gecikme söz konusu.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #115

Tue Nov 17, 2020 13:46 in Turkish

Skrill'den Payoneer'e Kaç günde para ödemesi geçiyor?

3 gün oldu. Hiçbir bildirim de gelmedi.

Payoneer'den Dolar Çekimi Yapabilir miyim? » Post #4

Sat Nov 14, 2020 00:10 in Turkish

Payoneer'deki hesabı Banka hesabına aktarırken...

Banka hesabının Dolar hesabı mı olması gerekiyor? Benim Banka hesabım TL.

Payoneer'den Paramı, TL. hesabındaki Bankama aktarırken Hangi Döviz kuru üzerinden aktarmam daha doğru olur?

Farklı para biriminden TL. hesabıma para aktarımında sorun olur mu? Yoksa Bankada ayrı bir döviz hesabı mı açmak gerekiyor?

Payoneer Kimlik doğrulama Yardım. » Post #6

Thu Nov 12, 2020 07:05 in Turkish

gamer212 wrote: bende alıcı hesaplar görünümü böyle 2 tane eur hesap var sizde daha fazla alıcı hesap talep edin bölümündedemi yok euro ?

Sorun tam da burası. Bende EURO seçeneklerinin hiçbiri çıkmıyor. Sadece USD ve GBP Hesap bildirim kısımları var. Çözemedim durumu.

Payoneer Kimlik doğrulama Yardım. » Post #4

Thu Nov 12, 2020 06:36 in Turkish

Bahsettiğiniz Euro seçeneğinin yanındaki 3 noktalı kısıma girmiştim. İnternet üzerindeki video kaynak anlatımlarında, bu kısımda Euro seçeneği ile ilgili bir Panel çıkması gerekiyor. Fakat böyle bir seçenek işaretleyeceğimiz panel de çıkmıyor.

Sadece USD ve Sterline ilişkin Banka hesap kısımları mevcut şu an.

Bu hesaplardan hangisini seçme konusunda takıldım. Skriill ile yeterince sorun yaşadım. Para transferinde bu sefer de Payoneer aktarımında bir sorun yaşamak istemediğimden emin olmak istedim.

Euro seçeneği işlevsiz duruyor. 3 noktalı yerden bir bildirim ekranı, hesap bilgileri çıkmıyor. Kalkmış olabilir mi

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #157

Thu Nov 12, 2020 05:38 in Turkish

Skrill'deki paramı Payoneer'deki hesaba aktarmak istiyorum.

Yalnız Yurtdışı banka seçeneğinde Almanya EURO hesabı yok. Almanya dışında USD ve Sterlin hesapları var. Amerika ve İngiltere banka hizmetlerinden hangisini seçmemiz gerekli, hangisini seçmek daha uygun olur.

Payoneer Kimlik doğrulama Yardım. » Post #2

Thu Nov 12, 2020 02:53 in Turkish

Bir sorum da şu: Payoneer Alıcı Hesap kısmında Almanya Banka hesap kısmı çıkmıyor. Sadece ABD ve Birleşik Krallık için Banka hesap seçenekleri var.

Skrill'den Payoneer'e para aktarmak istiyorum. Para transferi için Bu nedenle hangi yurtdışı banka hesabını seçmek daha doğru olur.

Payoneer Kimlik doğrulama Yardım. » Post #1

Thu Nov 12, 2020 01:41 in Turkish

Payoneer'e yeni üye oldum. Kimlik Doğrulama bilgileri de tama. Resim yüklemesi onaylandı.

Sadece, Payoneer'de Ek bilgi aşamasındaki kısmı geçemiyorum.

Global Payment Service ihtiyaçlarınızı anlamak amacıyla ek bilgilere ihtiyacımız var.

"Global Payment Service soru formu"

Mağaza ve web sitesi URL'si istiyor. Burayı boş bıraktığımda işlemi tamamlamıyor. Lütfen yardım. Teşekkürler.

Skrill'den Transferwise'a para aktarmak » Post #13

Sun May 17, 2020 03:41 in Turkish

Skrill'den Transferwise Para gönderim aşamalarını Detaylı yazmanız mümkün mü?

Theoremreach "Kısa Anketleri" » Post #1

Fri Oct 04, 2019 03:28 in Turkish

Offers / Revenue Universe kısmında açılmış bir Anket form alanı var: Theoremreach

Anketler Günlük. Hergün Anket yüklemesi oluyor ortalama. Burada çoklukla kısa anketler çıkıyor. Anket kota durumundan atsa da, bitiminde "1 Cent Ödüllendirildin" deniyor.

Asıl sorun: Ödemeler o kadar belirsiz ve keyfi. Kazanılan "1 Cent" ödüller hesaba ya hiç geçmiyor ya eksik geçiyor.

Bu kısımdan 1-2 Tam olarak doldurup ödeme aldığım anket var. Zaman zaman da dediğim şekilde, 1 Cent'lik aldığım ödüller.

Kontrol ettim. 1 Ay boyunca neredeyse Ödül kısmında 50 Cents görünüyor. Fakat buradan hesaba geçen neredeyse 5'te 1"i bile değil.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #217

Mon Sep 23, 2019 08:15 in Turkish

verdenegro54 wrote: Bugün Vakıfbank tan aradılar hesabıma havale ile sterlin gelmiş gelip almamı istediler. Hesabıma 17 sterlin gelmiş Euro istemiştim ama sterlin gelmiş anlamadım. Neyse 124 tl gelmiş 30 tl de Vakıfbank kesti yani bana 95 tl kaldı anlayacağınız 30 dolar ( 172 tl) ysenseden çektim elime 95 tl geldi.

Skrill açtığım hesabım EURO. Banka hesabım TL.

Ben daha önce çekim aldığım Denizbank TL hesabıma ödeme alamıyorum.

Sizin Vakıfbank Hesabınız TL mi, yoksa EURO, Dolar...

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #213

Sun Sep 22, 2019 12:59 in Turkish

Benim ilk yazışmalarımda STERLİN'in bahsi bile geçmiyordu.

Skrill Destek'e yaza yaza En sonunda gele gele STERLİN'e geldim.

Aradaki "Hata" durumundan paramı kaybettim. Banka bize gelmedi diyor, Skrill yolladık geri geldi diyor.

Hesabıma geçmeyen paranın önemli kısmı KAYIP. Ve ben Kaybın nasıl olduğuna ilişkin ne Bankamdan ne de Skrill'den net bir cevap alabildim.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #211

Sun Sep 22, 2019 12:30 in Turkish

Verebilecek hiçbir cevap bulamıyorum. Herhalde dalga geçiyorlar.

Bankadaki TL. hesabıma, Skrill EURO hesabımdan para çekimi talebinde bulunmuştum. Para kabul edilmeyip Skrill hesabına geri dönmüştü. Hem de çok büyük bir kayıpla.

Her soruma farklı cevaplar alıyorum. Açıkçası Bankaya para transferi yapmaya şu an çekiniyorum. Aynı sonucu yaşarım diye. Tam bir saçmalık.

GBP dediği de, işte bu İngiliz Sterlini durumu. Banka kabulü için de, Para yollamadan önce durumu Bankayla görüşün.

Ben bir süre Skrill'de parayı bekleteceğim.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #209

Sun Sep 22, 2019 03:07 in Turkish

Skrill'e defalarca içerdeki EURO hesabımı, banka hesabına aktaramadığımı ve Sağlıklı bir Çözüm beklediğimi belirtmeme rağmen bana Net bir cevap vermiyorlar.

Sürekli Bankanızla görüşün diyorlar. Banka ve Skrill koşturmacasından yoruldum. Daha net Çözümler oluşana kadar Para Transfer işlemlerini bekleteceğim.

Skrill'in bana en son verdiği Yanıt:

Skrill Cevap:

"5 Eylülden itirbaren Skrill'den Türkiye'deki banka hesaplarına çekilen paralar yalnız STERLİN olarak gönderilir.
STERLİN olarak gönderilen paraların kabul edilme konusunu lütfen bankanıza sorun..."

Yani, şunu anlıyorum: TL, EURO, $... Farketmiyor. Skrill Banka Transfer işlemleri şu durumda her haliyle Sıkıntı. Bir STERLİN eksikti.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #189

Thu Sep 19, 2019 04:03 in Turkish

Haklısınız. Bir süre daha bekleyeceğim.

Ama zaten Skrill geçişlerini zor çözdüm. Bir de bu oradan oraya geçiş-transfer durumlarına çok hakim değilim. Zaten yeterince kaybım oldu. Benim için oldukça karmaşık. Kalan parayı da heba etmek istemiyorum. 1 yılda biriken tasarrufun önemli bir kısmı, Banka kabul etmedi diye gitti.

Skrill'den paramızı kurtaralım diye, insanlar emeklerini kurtarmak için ne kadar zahmetli çabalara giriyor. Gerçekten üzücü.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #187

Thu Sep 19, 2019 03:18 in Turkish

Skrill Destek'e defalarca yazmama rağmen, bana net bir cevap vermedi.

Skrill'deki parayı Banka hesabıma çekemiyorum. Skrill hesabım EURO. Bankadaki hesabım TL.

Ben de mantık olarak Skrill'e: "Bankamda o zaman EURO hesabı açayım" dedim.

:thumbdown: Verdikleri yanıt bu oldu:

Skrill Cevap:

"5 Eylülden itirbaren Skrill'den Türkiye'deki banka hesaplarına çekilen paralar yalnız STERLİN olarak gönderilir.
STERLİN olarak gönderilen paraların kabul edilme konusunu lütfen bankanıza sorun..."

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #91

Wed Sep 18, 2019 03:02 in Turkish

Daha önce Skrill EURO hesabımdan, Bankadaki TL. hesabına para aktarmıştım ve Param Skrill hesabıma çok büyük bir kayıpla geri dönmüştü. (Neredeyse yarı yarıya para uçtu) Banka, hesabı kabul etmediği için.

:?: Skril'e Banka hesabıma çekemediğim para için şöyle soru sordum:

--- Skrill'deki hesabım EURO, Bankada EURO hesabı açsam, Skrill'deki paramı da bu EURO hesabına aktarsam sorun çözülür mü?

Skrill'in CEVABI: "Halihazırda Skrill hesabından Türkiye'deki bankalara para çekmeler yalnız İNGİLİZ STERLİNİ olarak işlenir. Yani banka hesaplarına STERLİN gönderilir.

Banka hesabınıza sterlin gönderilmesi konusunda ödemenin kabul edilip edilmemesi konusunu lütfen bankanıza sorun."

:thumbdown: Şimdi de İNGİLİZ STERLİN'i gönderilir diye mesaj geldi. Ben EURO hesabı açıp, içerdeki paramı kurtarırım derken, bir de böyle bir saçma durum ortaya çıktı.

Yakın zamanda Skrill hesabından Bankadaki hesabına Direkt çekim yollayan var mı?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 30, 2023 13:31:36 PST