Please wait...
HomeForumPosts by trkmz

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by trkmz

Revenue Universe Ödemeler sorunu » Post #1

Sun Feb 21, 2021 09:57 in Turkish

Revenue Universe bölümündeki Anketleri tamamlayıp, "Ödüllendirme" kredilendirilmesini aldığım halde, Ödüller hesaba geçmiyor.

Son birkaç gündür, bu bölümde tamamladığım anket ödemeleri hesaba geçmiyor. Ne Therem Reach, Ne Pollfish ödemeler çalışmıyor. Ödül bildirimi tamamlanmış ve Ödül aldığım görünüyor. Fakat Hesapta Ödenen para yok.

--- Diğer Ülkelerin Forum sayfalarında da aynı sorundan bahsedilmiş.

--- Revenue Universe Ödeme yapmıyor, birkaç gündür. Bilginize.

ySense Mesaj Bölümü » Post #1

Tue Feb 02, 2021 01:38 in Turkish

Daha öncesinde, Referallerle olan Mesajlaşma seçeneğinin tekrar ySense'ye Eklenmesi mümkün olabilir mi?

Moderatörümüz bu konu ile ilgili Ysense idaresine bununla ilgili bir istek sunması herkes açısından çok olumlu olacağını düşünüyorum.

Zira zaten sınırlı sayıda olan Referallerimizle de tüm iletişim koptu ve arada sağlıklı bir bilgi akışı da olamadığından Verimli bir kazanım da olmuyor. Rererall iletişimi iyi oluyordu, Motive ediyordu.

Ayrıca şu an Tasklar da yok. Fakat Ön sayfa Panel "Daily Checklist Bonus" bölümüne yeniden eklendiğini görüyorum. Bununla da ilgili yeni bir Gelişme var mı? Eklendiğine göre...

Tekrar ySense'ye Mesaj kısmı olması çok faydalı olacaktır.

Skrill'den ödemelere cevap geldi » Post #10

Sat Jan 30, 2021 00:34 in Turkish

paradizing wrote:
bastat wrote: Aynı mail bana geldi . İstediklerini gönderdim. Dün param bankaya yatmış. ( 995 TL göndermeleri gerekirken 777 TL gönderilmiş Buna daşükür. Ben ümidimi kesmiştim)
Göndereceğiniz belgeler.
1- TC kimlik kartının ön ve arka yüz fotoğrafları
2-Elinizde kimlik kartı bulunacak şekilde selfi fotonuz
3- Kredi kartı ekstresi, adresinizin okunaklı olduğu bir fatura (elektrik- doğal gaz- su-telefon vs)
NOT: 3. maddede göndereceğiniz belge kağıttan çekilmiş bir elge olmalı. Bana gelen bu faturalar mailime geldiği için bunları gönderdim. Hepsi reddedildi.En son bankama gidip son ayın kredi kartı ekstremin kağıda basılı bir örneğini istedim. Onu kabul edip kısıtlamamı kaldırıp parayı bankaya yatırdılar.
Bunları mutlaka yapın umarım paranız gelir. Bu belgeleri gönderdikleri maile cevap şeklinde göndereceksiniz. Malum siteye girişimiz mümkün değil artık

Ben de TR banka hesabıma çekim istemiştim ama yine payoneer hesabıma gönderim yapılmış, henüz hesaba geçen bir şey yok beklemedeyim

Benden de Banka Bilgileri istemişlerdi. Ama çalıştığım bankalar da Ödeme Gönderimi dışında. Ben de ısrarla 2 aydır işlemde olan Payoneer"e gelmeyen ödemeyi istedim. Böyle kısırdöngü bir yazışma. Birbirlerine pas ediyorlar. Aynı problem üzerinde tur atıp duruyoruz. Oyalamaca, kovalamaca. Sonuç yok. Sürekli şunu yolla, bu belgeyi yolla. Bıkkınlık getiren bir kovalamaca.

Tekrar Payoneer hesap bilgilerine gönderim istedim. Hiçbir cevap yok. Mantıklı olan da bu zaten. 2 aydır "Payoneer'e aktaracağız, Ödemelerde gecikme var" deyip... Sürekli oyaladılar bizleri. Ödenmeyeceğine dair de Hiçbirşey söylenmedi bugüne kadar... Sonra da kapattılar hesapları.

Skrill'den ödemelere cevap geldi » Post #3

Wed Jan 27, 2021 05:34 in Turkish

BilgiliZat wrote: gene bulmuş skrill işi yokuşa sürmenin hesaplara çökmenin formulünü

Aynı Kopya metin bana da geldi. 2 aydır oyalayıp, "Ödemeler gecikiyor, ödeyeceğiz deyip" sonunda hesabı kapattılar. Şimdi de aynı size gelen mail bana da geldi. Bugün 3 defa yazıştım.

Aynı maili kopyalayıp yolladılar. Gerçekten dalga geçer gibi. Çözümü olmayan bir kısırdöngü. Hiçbir sonuç alamadım.

SKRİİL ÖDEME YAPMIYOR...DESTEK CEVAPLARI VERMİYOR. » Post #15

Wed Jan 27, 2021 01:10 in Turkish

turkey1625 wrote: Merhaba arkadaşlar bende skrillin türkiyeden kapandığını bugün üzüntüyle öğrenmiş oldum benimde yaklaşık 30 dolarım kaldı içerde kripto paralara yatırmıştım zaten onlarıda.Zamanında gelen meillere bakmadığım için bugün öğrendim kapandığını.Yorumlardan anladığım kadarıyla kapanmadan önce parasını çekemeyenler olmuş Bir yolunu bulup paralarımızı kurtarabilirmiyiz emin değilim Desteğe yazcam bakalım cevap gelecekmi

Hiçbir sonuç çıkmıyor. 2 ay oldu. Ödeme gelmedi. Defalarca mail yazmama rağmen, kopyala yapıştır cevaplarla "Ödemelerde gecikmeler var, Ödeme olduğunda size mail atacağız" diyerek bugüne kadar sürekli atlattılar. Sonra da hesabı kapatıp çekip gittiler. O kadar da rahat, endişesiz...

İçeride 200 euro'ya yakın birikimim sonunda uçtu gitti.

TASK SON HABERLER » Post #8

Thu Jan 21, 2021 13:43 in Turkish

gisil wrote:
trkmz wrote: Bugün ySense Giriş sayfasındaki "Daily Checklist Bonus" paneline TASK bölümünün tekrar eklendiğini gördüm. Ama, Task'lara ilişkin herhangi açılmış bir Görev sayfası yok. Sadece panele eklenmiş görünüyor şimdilik.

Acaba Tasklarla ilgili yeni bir değişiklik mi söz konusu? Yeniden Tasklara ilişkin yeni, farklı bir görev mi gelebilir mi?

siz söyleyince fark ettim, gelsin yoksa belimizi doğrultamıyacağız.

Ekleme ile ilgili hiçbir Açıklama yazısı görmedim. Rastlantısal eklenmiş olamaz. Yeniden panel yerleşimine eklenmiş. Umarım tekrar Tasks'lara dönüş olur. Task'lar da olmayınca gelir bir hayli düştü.

SKRİİL ÖDEME YAPMIYOR...DESTEK CEVAPLARI VERMİYOR. » Post #6

Thu Jan 21, 2021 13:11 in Turkish

2 aydır beni de, sürekli aynı kopya mesajlarla "Ödeme yapacağız, beklemede..." vs. oyaladılar. Diğer birçok Skrill kullanıcı için aynı sonuç. İçerideki tüm birikimim uçtu gitti. Bu kadar da rahatlar... Bu kadar da hiçbir endişeleri yok. Tüm Türkiye kullanıcı hesaplarını kapatıp çekip gittiler.

TASK SON HABERLER » Post #6

Wed Jan 20, 2021 19:28 in Turkish

Bugün ySense Giriş sayfasındaki "Daily Checklist Bonus" paneline TASK bölümünün tekrar eklendiğini gördüm. Ama, Task'lara ilişkin herhangi açılmış bir Görev sayfası yok. Sadece panele eklenmiş görünüyor şimdilik.

Acaba Tasklarla ilgili yeni bir değişiklik mi söz konusu? Yeniden Tasklara ilişkin yeni, farklı bir görev mi gelebilir mi?

Skrill paramı payoonere göndermiyor » Post #3

Sat Jan 16, 2021 13:53 in Turkish

SERHATGEZAY wrote: Skriil iki aydan beri Türkiye deki kullanıcılara karşı işlemlerini çok ağıra alıyor..Neden böyle yapıyor. neden açıklama getirmiyor. destek deseniz cevap vermiyor..Eskiden 2 günde gelen paraları, şimdi iki aydan beri bekletiyorlar..Bende aynı durumdayım..artık ben bu olumsuzluktan çok sıkıldım, bakalım sonuç ne olacak bekliyoruz....

Ben de iki aydır bekliyorum. Çok can sıkıcı bir durum. Sorumsuzca, ilgisizce... Hiçbir takibi de yok. Son derece de rahatlar. Beklemeden başka bir çare de yok. Bekliyoruz..

Skrill Türkiye faaliyetlerinin sona ermesi » Post #97

Mon Jan 11, 2021 07:28 in Turkish

Bugün: 11 Ocak...

Skrill'de ne durumdayız? Eeee. Skrill ne oldu ödemeler? :?:

Neredeyse 2 aydır, o kadar uğraşmamım, yazdığım maillerin sonucu: Havada bulut...

Skrill'den içerideki biriken, talep ettiğim Ödemeleri de alamadım. O kadar emek, birikim uçtu gitti.

Skrill Türkiye faaliyetlerinin sona ermesi » Post #94

Sat Jan 09, 2021 13:15 in Turkish

solgunaktepe wrote: skrill 1aydır paramı göndermiyor . türkiyeden çekilecekleri için sahtekarlığamı yattılar.skrill ile sorun yaşayan varmı benim dışımda ?

Olmaz mı! Herkes...

Benim de neredeyse 2 ay olacak. Bütün maillere oyalama, kopya cevaplarla... Bu nasıl bir sonuç, bu nasıl bir rahatlık, umursamazlık, acımasızlık. Demek ki, hiçbir endişeleri yok, o kadar ödemelerin üzerine yatacak kadar da rahatlar. Anlamak mümkün değil. Kime şikayet edeceğiz, nasıl çözeceğiz bilmiyorum.

O kadar içerideki birikimim heba oldu.

appen yeni sitede ilk taskı yaptım :) » Post #9

Sat Jan 02, 2021 14:42 in Turkish

ankettasksever wrote:
trkmz wrote: Ödemeler içinde Payoneer var mı? Sanırım sadece şuan PayPal

evet sadece paypal var şu an. ama çalışma olduğunu ticket attım geri dönüş yaptılar. sadece zamanı belli değil.

Payoneer gelirse çok iyi olur, zira ödeme alabileceğimiz başka bir ödeme platformu da kalmadı.

appen yeni sitede ilk taskı yaptım :) » Post #7

Sat Jan 02, 2021 14:39 in Turkish

Ödemeler içinde Payoneer var mı? Sanırım sadece şuan PayPal

Skrill Türkiye faaliyetlerinin sona ermesi » Post #88

Fri Jan 01, 2021 17:05 in Turkish

fatma15 wrote: skrillden hiç banka hesabına para çeken var mı? varsa kaç günde geldi? benimki 2 haftadır gelmedi.

Skrill'de kalan tüm miktar için 1,5 ay önce, Payoneer'e para transferinde bulundum. Ve o gün bugündür de hiçbir Ödeme gelmedi. Zaten Skrill ile ilgili şikayetlerde de bu durum ortada. Defalarca yazmama rağmen, hiçbir sonuç alamadım.

Skrill Türkiye hesaplarını kapama kararından sonra, hiçkimseye ödeme yapmıyor. Berbat bir durum. Bütün kazanç uçup gidiyor. Ne bir çözüm, ne de bir cevap...

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #179

Thu Dec 24, 2020 11:58 in Turkish

Skrill'den Payoneer'e Ödeme alan var mı? Forumdan Bir ödeme müjdesi gelecek mi?

Benim pek umudum kalmadı. Neredeyse 1,5 aydır Skrill'den Payoneer'e aktardığım Ödeme hesaba geçmedi. Skrill'de biriken miktar ve emek heba olup gidiyor. Konuyla ilgili maillerime ya cevap verilmiyor ya da Otomatik "Sürekli sizi Ödeme aldığınızda bilgilendireceğiz" deniliyor.

Skrill'de ödeme yok, çözüm yok, herşey belirsiz. Zaten 11 Ocak'a ne kaldı. Skrill kapanıyor. Sonrası... "Hoşçakal" maili.

en iyi para çekme yöntemi hangisi? » Post #16

Sat Dec 19, 2020 05:09 in Turkish

Payoneer'e geçtim. Çok memnunum. ySense'den ilk Ödeme transferini Payoneer'e yaptım.

Sıkıntısız bir şekilde Payoneer'e ödeme geldi ve oradan çok rahatlıkla da banka hesabıma ödeme geldi.

Skrill'den son 1 yıldır çözümsüz, karmaşık durumlarından hala ve hala içerdeki bireken parayı kurtarabilmiş değilim.

Son olarak da Payoneer'e Skrill'den aktardığım ödeme talebimin de akıbeti belli değil. Para Uçtu mu, beklemede mi?.... Hiç belli değil. Skrill'de ne Sağlıklı bir iletişim, ne de cevap... Hiçbir şey yok.

Keşke, öncesinden Skrill'e değil de, Payoneer'i seçmiş olsaydım.

Sonuç olarak, şu an Payoneer Ödemede çok rahat, hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Skrill Türkiye faaliyetlerinin sona ermesi » Post #84

Wed Dec 16, 2020 03:03 in Turkish

renotive13 wrote: skrillden payonere para çekip bekleyen var mı? gecikecek diye uyarı vardı ama 20 gün oldu gelmedi, nasıl bir gecikmeyse...

Evet..

Skrill'den Payoneer'e Ödeme talebi verdim. 1 aydır Ödeme bekliyorum.

Ödeme Payoneer'e geçmiyor. Maillere tam cevap vermiyorlar, hemen dosyayı kapatıyorlar. Yakın zamanda attığım maile de cevap olarak, Ödemelerde gecikme olduğu yönünde kısa bir açıklama yaptılar. Hepsi de bu. Başka da hiçbir açıklama yapmıyorlar, sürekli geçiştiriyorlar.

SKRILL ADRES DOĞRULAMA » Post #9

Tue Dec 15, 2020 09:36 in Turkish

Ahu28 wrote:
myyvz wrote: Arkadaşlar skrill adres doğrulama için belge yükledikten nekadar süre sonra onay veya ret cevabı geliyor. 2 gün önce 3 tane belge gönderdim halen bi sonuç yok.

Ben kredi kartı ekstresi pdf gönderdim skrill'in internet sitesinden. 30 dk sonra onay geldi.

Şu an Skrill ile hesap oluşturmak ne derece size faydalı olur bilemem. Zaman kaybı.

Ben Ödemelerde Payoneer'e geçtim. Payoneer'de ilk ödememi de çok rahat, sıkıntısız aldım.

-- Sonuç şu iki: Ben 1 aydır, Skrill'den Payoneer hesabıma talep ettiğim ödemeyi alamıyorum. Sadece ben değil, şu an Skrill, özellikle Türkiye hesaplarına kapatma kararı sonrası, birçok hesap kullanıcısana da Ödeme yapmıyor.

-- Skrill'deki biriken miktarı 1 aydır kurtaramıyorum. Defalarca mail atmama rağmen hiçbir sonuç alamadım. Skrill'den Payoneer hesabıma Ödeme geçmiyor. Önermiyorum, Payoneer çok daha rahat ve ödeme almak açısından güvenli. Sorun yaşamadım.

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ YSENSE » Post #24

Fri Dec 11, 2020 11:33 in Turkish

Skrill'den Payoneer'e Ödeme geliyor mu?

ySense'den ben de Payoneer'e Sıkıntısız bir şekilde Ödeme aldım. ;) Üstelik çok rahat, hiçbir sorun yaşamadım.

Şu an en Önemli sorunum (Çok Skrill hesap kullanıcısı gibi): Skrill'den Payoneer'e hiçbir Ödeme gelmemesi.

Skrill'de biriken miktarda çok. Hepsini Payoneer hesabıma istedim. 1 aydır hiçbir Ödeme gelmedi. Maillere cevap yok. Skrill'den de hiçbir cevap yok. Hesap, para, emek hepsi uçuyor. :roll:

Skrill Türkiye faaliyetlerinin sona ermesi » Post #67

Sat Nov 28, 2020 06:32 in Turkish

moneymakingways wrote: Arkadaşlar;

Son 1-2 günde Skrill hesabına para isteyen ve Skrill hesabına ödeme alabilen oldu mu?
Bir Ptc sitesinden istediğim ödeme sitede ödenmiş gözüküyor ama Skrill hesabımda göremedim. Normalde anında yansıması lazım..

Skrill bakiye aktarımlarında sıkıntı var onu biliyorum ama Skrill'den Skrill'e veya Skrill hesabımıza da mı ödeme alamıyoruz aceba?

Skrill hesabıma ben de hesabım olan bir PTC sitesinden ödeme istedim. Hemen PTC sitesindeki hesap, Skrill hesabına geçti... Başka da bir çarem yoktu. Biriken hesabı Skrill'den başka bir Ödeme yöntemi kabul etmediği için, mecburen Skrill'e yaptım...

Asıl sorun, zaten vazgeçilmez olan... Skrill'e aktarmak istediğimi Ödeme geliyor da... Skrill'den bize gelmiyor...

Skrill'den, Payoneer hesabıma biriken ödemeler için talepte bulundum. 20 gün oldu. Hiçbir kıpırtı yok.

Skrill'den Payoneer'e Ödeme transferi yapıp, Ödeme Alan arkadaşlar var mı? Bildirimde bulunursanız, bize de faydası olur. Zira Skrill'den ödemelere ilişkin sağlıklı bir cevap da alamıyoruz.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 3, 2023 11:43:41 PST