LolaBunny89 wrote:Akp anketi geldi, sonuna kadar yaptım, yeşil ekran çıktı ve malesef ödülü vermedi. Dynata 0.58
Aynı şekilde... Ödeme yapmadı.
Farukkaragoz wrote:Merhaba dikkatimi çekti paylaşmak istedim. Fazla bilgim olmadığı için önceden sorulmuşsa kusura bakmayın. Bu Oininon surveys anketlerini tamamluyorum ama karşılığında herhangi bir ödeme yapılmıyor. Ya da bakiyeme eklenmiyor. Ben mi hata yapıyorum anlayamadım. Bilen birisi aydınlatabilir mi ?
forumcu89 wrote:trkmz wrote:Anket Kısıtlaması kaldırılan var mı?
Bu kısıtlama çok sıkıntılı bir durum oldu.
Açıklamada "Kalite Güvence Ekibimiz yanıtlarınızı incelerken, Anketlere erişiminizi kısıtlıyoruz." şeklinde bir ifade var.
Ama 1 aydır, ne maile cevap bir açıklama ya da kısıtlamaya ilişkin bir değişiklik olmadı.
merhaba trkmz. moderator arkadaş "beafuell" bize yardımcı olmaya çalışmış. fakat henüz kısıtlanmam kalkmadı. sizde de aynı sorun devam ediyor mu? teşekkürler
Acurhnm wrote:trkmz wrote:Yıllardır kullanıyorum. İlk defa bugün ben de, aynı şekilde doğum tarihi yanlış girişi sebebiyle bir anda "Anket Kısıtlaması" aldım. Durum ile ilgili "ticket" attım. İlk defa başıma geliyor.
Bu durumu daha önce yaşayan arkadaşlara sorum: Anketlerle ilgili bu Kısıtlama ne kadar sürüyor? Açılması çok uzun zaman alıyor mu?
Sorununuz çözüldümü acaba bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum da