Please wait...
HomeForumPosts by trkmz

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by trkmz

Anket paylaşımları » Post #3916

Tue Aug 29, 2023 08:44 in Turkish

Bugünkü Anketlerin hepsi 'Sampleeye' diye bir Anket formu adı altında açıldı. Hepsinde de başında birkaç kısa önbilgi soruyor: Yer, yaş, eğitim, aylık gelir vb....

Ve hepsinden de sonunda atıyor.

Sizde de aynı veya benzer bir durum oldu mu?

Anket paylaşımları » Post #3812

Mon May 08, 2023 12:47 in Turkish

LolaBunny89 wrote: Akp anketi geldi, sonuna kadar yaptım, yeşil ekran çıktı ve malesef ödülü vermedi. Dynata 0.58

Aynı şekilde... Ödeme yapmadı.

Anket paylaşımları » Post #3693

Thu Mar 16, 2023 06:14 in Turkish

:clap: Dynata REX'te Ülke seçenekleri çıkıyor ve Ülke seçiminden sonra da HATA veriyor. Anket formu açılmıyor.

Anket paylaşımları » Post #3456

Wed Dec 28, 2022 03:26 in Turkish

Anketler sürekli atıyor. Bugün neredeyse 10'dan fazla ankette aynı durumu yaşadım.

:oops: Özellikle Anketlerde 'Bolt' formunda çıkan Anketler fazla.

:thumbdown: Neredeyse bu 'Bolt' isimli Anket formundaki Kota sorularının Tamamı şu: Arabanız var mı?

Yok...

Bu anketlerin çoğunda bu kota yüzünden attı. Yolda kaldık...

Anket paylaşımları » Post #2561

Tue Jul 05, 2022 06:23 in Turkish

anemongolf wrote:
minnos47 wrote: Revu çalışmıyor.Ne olduğunu bilen var mı?

bende de aynı çoktandır.

:clap: RevU düzeldi. Şu an çalışıyor...

Anket paylaşımları » Post #2510

Sat Jun 25, 2022 01:20 in Turkish

:thumbup: İyi haber: Peanut Labs Anketleri düzelmiş ve Ödeme veriyor.
Bugün Cam Tüketimi ile ilgili bir anket doldurdum ve Ödemesini aldım.

Anket paylaşımları » Post #2484

Fri Jun 17, 2022 14:21 in Turkish

Aynı şekilde ben de Cips anketini tamamladım. Hiçbir Ödeme yapmadı.

Anket paylaşımları » Post #2367

Fri Jun 03, 2022 03:40 in Turkish

:clap: Peanut Labs Anketleri Ödeme veriyor mu?

Buradan 4-5 ankete ödeme vermedi. Aynı sorun devam ediyor mu? Buradan Ödeme alan arkadaşlar var mı?

Peanut Labs Anketleri geliyor sürekli, Ödeme alamam diye hiç dokunmuyorum. Bilgisi olan var mı, son duruma ilişkin.

Anket paylaşımları » Post #2174

Thu May 19, 2022 07:57 in Turkish

Teşekkürler...

Peanut Labs'lara bir müddet daha dokunmamak en iyisi.

Dediğim gibi, sorunsuz bitirdiğim en az 4-5 ankete Ödeme almadım. Ekran görüntüsü, bilet... Sonuç yok. Tatsız bir durum.

Anket paylaşımları » Post #2171

Thu May 19, 2022 07:30 in Turkish

Peanut Labs Anketlerinde son durum nedir?

Peanut Labs Anketlerindeki sorun çözüldü mü. 4-5 anket tamamladım, hiç bir ödeme almadım.

Sürekli de Peanut Labs anketleri geliyor. Tekrar aynı sonucu yaşarım diye, hiç dokunmuyorum.

Bu Peanut Labs anketlerinden Çözüp, Son yeni durumda Ödeme alan arkadaşlar var mı?

Anket paylaşımları » Post #1938

Tue Mar 01, 2022 02:52 in Turkish

:thumbdown: OpinionSurveys Anketlerinden sorunsuz doldurduğum Son 3 anketten hiçbir Ödeme almadım. Bugün yine aynı şekilde, tamamladığım anketten de Ödeme almadım.

:clap: Durum ile ilgili Müşteri Destek bölümüne bildirim yaptığımda da aynı Standart Mesajla yanıt verdiler. Üstelik Anketin tamamlandığnı gösteren Ekran resmini de yolladığım halde.

Emek ve zaman kaybı.

:oops: OpinionSurveys Anketlerine daha da uğramam.

Anket Ücreti » Post #2

Fri Feb 25, 2022 12:53 in Turkish

Farukkaragoz wrote: Merhaba dikkatimi çekti paylaşmak istedim. Fazla bilgim olmadığı için önceden sorulmuşsa kusura bakmayın. Bu Oininon surveys anketlerini tamamluyorum ama karşılığında herhangi bir ödeme yapılmıyor. Ya da bakiyeme eklenmiyor. Ben mi hata yapıyorum anlayamadım. Bilen birisi aydınlatabilir mi ?

Aynı durumu Son tamamladığım 2 Opinion Survey anketinde de yaşadım. Bugün tamamladığım Opinion Survey anketi de böyleydi. Uzun bir anketti ve hiçbir ödeme almadım.

Sorunsuz bir şekilde tamamladığım halde, Ödül puan hesabıma yatmadı. Ekran görüntüsü mutlaka alın. Sorunu idareye bildirdim, cevap bekliyorum.

anket kısıtlaması » Post #16

Mon May 17, 2021 04:09 in Turkish

Şaka gibi, yeniden "Anket Kısıtlaması" aldım. 2 hafta önce kalktı, şimdi yine Anketlere erişemiyorum.

Üstelik bu süre zarfında 1-2 anket çıkmıştı, onları doldurdum sadece. Son derece haksız.

anket kısıtlaması » Post #14

Mon May 10, 2021 05:44 in Turkish

forumcu89 wrote:
trkmz wrote: Anket Kısıtlaması kaldırılan var mı?

Bu kısıtlama çok sıkıntılı bir durum oldu.

Açıklamada "Kalite Güvence Ekibimiz yanıtlarınızı incelerken, Anketlere erişiminizi kısıtlıyoruz." şeklinde bir ifade var.
Ama 1 aydır, ne maile cevap bir açıklama ya da kısıtlamaya ilişkin bir değişiklik olmadı.

merhaba trkmz. moderator arkadaş "beafuell" bize yardımcı olmaya çalışmış. fakat henüz kısıtlanmam kalkmadı. sizde de aynı sorun devam ediyor mu? teşekkürler

Hayır, Bendeki "Anket Kısıtlaması" kalktı. Şu an Anket alımımda hiçbir sıkıntı yok. Benim için de sürpriz bir gelişme oldu.

anket kısıtlaması » Post #11

Sun May 02, 2021 10:16 in Turkish

Anket Kısıtlaması kaldırılan var mı?

Bu kısıtlama çok sıkıntılı bir durum oldu.

Açıklamada "Kalite Güvence Ekibimiz yanıtlarınızı incelerken, Anketlere erişiminizi kısıtlıyoruz." şeklinde bir ifade var.
Ama 1 aydır, ne maile cevap bir açıklama ya da kısıtlamaya ilişkin bir değişiklik olmadı.

anket kısıtlaması » Post #10

Tue Apr 20, 2021 10:46 in Turkish

Acurhnm wrote:
trkmz wrote: Yıllardır kullanıyorum. İlk defa bugün ben de, aynı şekilde doğum tarihi yanlış girişi sebebiyle bir anda "Anket Kısıtlaması" aldım. Durum ile ilgili "ticket" attım. İlk defa başıma geliyor.

Bu durumu daha önce yaşayan arkadaşlara sorum: Anketlerle ilgili bu Kısıtlama ne kadar sürüyor? Açılması çok uzun zaman alıyor mu?

Sorununuz çözüldümü acaba bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum da

Sorun çözülmedi. Ticket attım, cevap bekliyorum. Gelmezse tekrar atacağım. Çok haksız bir durum.

anket kısıtlaması » Post #6

Mon Apr 12, 2021 08:21 in Turkish

Yıllardır kullanıyorum. İlk defa bugün ben de, aynı şekilde doğum tarihi yanlış girişi sebebiyle bir anda "Anket Kısıtlaması" aldım. Durum ile ilgili "ticket" attım. İlk defa başıma geliyor.

Bu durumu daha önce yaşayan arkadaşlara sorum: Anketlerle ilgili bu Kısıtlama ne kadar sürüyor? Açılması çok uzun zaman alıyor mu?

Revenie Universe(Gelir Evreni) 1 cend'leri vermiyo » Post #20

Sat Feb 27, 2021 02:29 in Turkish

CagriBey wrote: Ödenmeyen krediler verildi.Hayırlı olsun.

Evet, iyi haber. Ödenmeyen Krediler de Ödenmeye başladı. Ben de az önce baktım. Ödeniyor.

Revenie Universe(Gelir Evreni) 1 cend'leri vermiyo » Post #18

Fri Feb 26, 2021 14:20 in Turkish

Şimdilik Ödemeler düzelmiş durumda. Bugün 3 adet kısa 1 Cent'lik ödemelerden aldım. Günlük Bonus için iyi oluyor.

Yalnız 1 Haftalık Ödeme geri dönüşü, yapılan Diğer anketlerin ödemeleri yapılır mı? Onu da bekleyip göreceğiz artık.

Revenie Universe(Gelir Evreni) 1 cend'leri vermiyo » Post #17

Fri Feb 26, 2021 07:32 in Turkish

Diğer Ülkelerin Forum sayfalarında da aynı problem konuşuluyor. Şöyle bir açıklama yazıyor.

Google çevirisi yaptım.Şöyle demişler:

----------------------------------------------
"Farkındayız ve bir düzeltme üzerinde çalışıyoruz.

Revenue Universe tekliflerini tamamlayan üyelerin raporlarını, kayıtların Revenue Universe hesabınıza eklendiğini, ancak ödüllerin ySense'e aktarılmadığını görüyoruz.

Dinlenme herhangi kazançlar Gelir Universe tarafından teyit emin OLACAK Bu düzeltmenin bir parçası olarak ySense hesabınıza eklenecektir.
Sabrınız için teşekkürler

---------------------------------------------
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Sep 27, 2023 12:30:59 PST